• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovitrelle kullananlar..

Deger icin emin olamiyorum 5 uzeri gebelik var demektir erken dollenme olduysa diyelim 400ler olabilir gec dollenme olsa daha dusuk cikabilir benim battan 12 gun once dollenme oldu benim adette 2 gun once 47di yani adet gunu en fazla 100 olmustur
Hımmm korkuyorum ya gitmeye sizce ne yapmalıyım ve benim bildiğim 10 gün sonra bitiyor etkisi iğnenin

Canim benimkine gore cevapliyorum ama tamamen siliklesip 13 14 gunlerde sonra tekrar koyulasan da var artik bekleme sureci hergun test yapip bakalim bana haber verirsin yaptiktan sonra ama yarin bekle istersen 11.günun bence 12 .günden itibaren yap

Canim benimkine gore cevapliyorum ama tamamen siliklesip 13 14 gunlerde sonra tekrar koyulasan da var artik bekleme sureci hergun test yapip bakalim bana haber verirsin yaptiktan sonra ama yarin bekle istersen 11.günun bence 12 .günden itibaren yap
Dayanamadım yaptım silik çıkıyor ama etkisi bu kadar kalmaz diyor çoğu okuduğum doktor sayfalarında

Yeni yaptım da bak böyle çıkıyor silik daha silik oldu ama bekledikçe koyulaşıyor diğerleri gibi görünüyor mu bilmiyorum buradan

Eklentiler

• 3E64ECBD-BC9F-4FEA-8EBA-1062351963DC.webp
    3E64ECBD-BC9F-4FEA-8EBA-1062351963DC.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 141
Yeni yaptım da bak böyle çıkıyor silik daha silik oldu ama bekledikçe koyulaşıyor diğerleri gibi görünüyor mu bilmiyorum buradan
Canim bende oyle dusunuyorum ilk ignemde 11.gun negatifti ama bu ay silikti ben 11 gune kadar surecegini sanmiyorum cok heyecanli🤗

Eklentiler

• FDD6FE39-4392-4B9E-9449-8FBB541D1D85.webp
    FDD6FE39-4392-4B9E-9449-8FBB541D1D85.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 126
Canim senin hala pozitif yarin ve diger gunde insallah pozitifligi devam ederse gittikce koyulasicak bence olmasaydi bugun siliklesmesi de gecerdi senin yine cekerken gorunuyo benim asla fotografta yoktu

Canim senin hala pozitif yarin ve diger gunde insallah pozitifligi devam ederse gittikce koyulasicak bence olmasaydi bugun siliklesmesi de gecerdi senin yine cekerken gorunuyo benim asla fotografta yoktu
Hadi ya çok sevindim o zaman 💐💐 bekleyeyim artık yarın değil diğer gün yapayım test

Back
X