- 15 Mart 2019
- 203
- 131
- 103
- Konu Sahibi Ipekgokhan
Aynen ne yapalım olmayınca olmuyo işteHayırlısı buymuş canım sıkma canını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ne yapalım olmayınca olmuyo işteHayırlısı buymuş canım sıkma canını
Bende aynı tedaviyi gördüm cnmHmmm gonal f3 ne anlamadım. adetin 3. Günü gittim klomen verdi günde 2 adet 5 gün içtim sonra ovülasyon günüm de bir daha çağırmıştı yumurta büyümüş iğne verdi öyle işte bakalım bundan sonra ne olacak
Çıkar benceKızlar neredesiniz sesiniz çıkmıyor. Benim adet bir gün gecikti idrar da çıkar mı sizce ??? Dayanamıyorummmmmm
Çıkar bence![]()
Bende var ama korkuyorum yapmayaKızlar gittim aldım eczaneden 5₺ olanlardantam 5 dk olunca çok silik çizgi çıktı ama Pazar günü bir daha yapmak istiyorum.
Sabah ilk idrarla yapman gerekirdi tahliliKızlar gittim aldım eczaneden 5₺ olanlardantam 5 dk olunca çok silik çizgi çıktı ama Pazar günü bir daha yapmak istiyorum.
Sabah ilk idrarla yapman gerekirdi tahlili
Gecikmedi tahmini olarak 1 Nisa’nda adet olmam lazım yani iki günüm varEvet onu da Pazar öyle yapacağım sabah ilk idrarla. Senin adet gecikti mi de yapmak istiyorsun ?
Gecikmedi tahmini olarak 1 Nisa’nda adet olmam lazım yani iki günüm var
Öyle yapcam cnm zaten test yapmayıda düşünmüyorum beklicem bayagıGecikmesini bekle canım idrar doğru çıkmaz yoksa
Öyle yapcam cnm zaten test yapmayıda düşünmüyorum beklicem bayagı![]()
Yaptınmı çıktımıKızlar neredesiniz sesiniz çıkmıyor. Benim adet bir gün gecikti idrar da çıkar mı sizce ??? Dayanamıyorummmmmm
Yaptınmı çıktımı
Ne çıktı varmı bişeyYaptım cevap da yazdım görmedin sanırım canım yukarlarda var
Ne çıktı varmı bişey
Kızlar gittim aldım eczaneden 5₺ olanlardantam 5 dk olunca çok silik çizgi çıktı ama Pazar günü bir daha yapmak istiyorum.
Çok sevindim cnm senin adına darısı bize yaKızlar kan verdim acil de beta 173.1 çıktı. Doktor gebelik var dedi Pazartesi gideceğim doktora dua edinnnnn
Cnm sende klomen ve otvirelle iğne kullandın değil miKızlar kan verdim acil de beta 173.1 çıktı. Doktor gebelik var dedi Pazartesi gideceğim doktora dua edinnnnn