Allah büyüktür yarın idrarı tekrarla bak göreceksin varİnşallah canım çok ümitliyim
İnş kuzucum inş hayırlı sağlıklı bi şekilde öğrenirim güzel ilerler yine haberdar ederimAllah büyüktür yarın idrarı tekrarla bak göreceksin var
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumİnş kuzucum inş hayırlı sağlıklı bi şekilde öğrenirim güzel ilerler yine haberdar ederim
Canım bende 11inde vuruldum yarın 12. günüm test yapacağım senin var gibi görünüyor hayırlı olsun darısı basıma olsun insallahMerhaba kızlar 2 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyordu, çatlatma tedavisine başladık. Adetimin 3. Gününden itibaren femara hapı kullandım ve 4 Eylül de doktoruma gittim yumurtaların güzel geliştiğini söyledi 8 Eylül 18:00 da Ovitrelle iğnemi vuruldum bugün 13. Gün sabah ilk idrarla predictor early testiyle yaptım aşırı aşırı silik bir çizgi çıktı ve kamerada görünmediği için rengini değiştirip size atıyorum şuan var mıdır gebelik çok heyecanlyım yardımcı olur musunuz
Kuzucum bugün yaptım negatif maalesef iğne günü sayılmıyormuş iğneden bir gün sonra 14. Günüm bugün belirti olarakta son 1 haftadır adet sancısı girip çıkıyor adetime 3 gün kaldı beklicem artık nasip haricinde bugünde sağ göğsüm koltuk altına doğru dokununca açıyor bukadarCanım bende 11inde vuruldum yarın 12. günüm test yapacağım senin var gibi görünüyor hayırlı olsun darısı basıma olsun insallah
Sen yaptın mı test canım 12. Günde hala iğne etkisi olabiliyor çünkü 2 gün önce bende silik çıkıyordu çünküCanım bende 11inde vuruldum yarın 12. günüm test yapacağım senin var gibi görünüyor hayırlı olsun darısı basıma olsun insallah
Canım ben 9. günü gece yaptım asırı silik hayal gibi bi cizgi vardı yani iğnenin etkisi geçmiş olur 12 güne kadar diye tahmin ediyorum. Yarın sabah yapıcamSen yaptın mı test canım 12. Günde hala iğne etkisi olabiliyor çünkü 2 gün önce bende silik çıkıyordu çünkü
Tmm canım bana da haber et herşey gönlünce olsun inşallahCanım ben 9. günü gece yaptım asırı silik hayal gibi bi cizgi vardı yani iğnenin etkisi geçmiş olur 12 güne kadar diye tahmin ediyorum. Yarın sabah yapıcam
İnsallah canım bu benim 3. iğne denemem o kadar istiyorum ki olmasınıTmm canım bana da haber et herşey gönlünce olsun inşallahgüzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım benim çıkarsa eğer kendim çıkmış gibi sevinirim inşallah güzel haberlerle gelİnsallah canım bu benim 3. iğne denemem o kadar istiyorum ki olmasını
Çok sağol canım insallah hepimizin güzel sonucları olsunİnşallah canım benim çıkarsa eğer kendim çıkmış gibi sevinirim inşallah güzel haberlerle gel
kızlar gelişme var mı? Bana da umut oluyor :)Çok sağol canım insallah hepimizin güzel sonucları olsun
Canım yine negatif çıktı ama daha adet olmadım sende durumlar nasılkızlar gelişme var mı? Bana da umut oluyor :)