- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
ben DPO 8'deyim, 28 eylül pazartesi gününü bekliyorum meraklaCanım yine negatif çıktı ama daha adet olmadım sende durumlar nasıl
Benimde test kargodan daha gelmedi bugün teslim edilecek büyük ihtimal yarın sabah mı yapsam bugün mü yapsam karar veremedimkızlar gelişme var mı? Bana da umut oluyor :)
yarın çatlama sonrası kaçıncı gün?Benimde test kargodan daha gelmedi bugün teslim edilecek büyük ihtimal yarın sabah mı yapsam bugün mü yapsam karar veremedim
yarın 13. günyarın çatlama sonrası kaçıncı gün?
Ben de 7 Eylül de çatlatma iğnesi oldum. İki yumurtam vardı. Bu benim 5. Denemem.Canım yine negatif çıktı ama daha adet olmadım sende durumlar nasıl
Haber et lütfen güzel haberlerle gelben DPO 8'deyim, 28 eylül pazartesi gününü bekliyorum merakla
Haber et lütfen güzel haberlerinizi bekliyorumBenimde test kargodan daha gelmedi bugün teslim edilecek büyük ihtimal yarın sabah mı yapsam bugün mü yapsam karar veremedim
Çok haklısın arkadasım. Bende kimseye bahetmiyorum sadeece burada dertleşiyorum iyi geliyorHaber et lütfen güzel haberlerinizi bekliyorumbizi bizden başka kimse anlamıyor sizinle paylaşmak ve dinlemek çok rahatlatıyor
Aynen öyle kuzucum inşallah bir gün bizde güzel haberlerimizi paylaşacağız birlikteÇok haklısın arkadasım. Bende kimseye bahetmiyorum sadeece burada dertleşiyorum iyi geliyor
insallah bakalım bugün iş çıkısı yapıcam cok merak ediyorum insallah bu defa oluurAynen öyle kuzucum inşallah bir gün bizde güzel haberlerimizi paylaşacağız birlikte
Benim olmadı sanırım bu ay adeti bekliyorum olsaydı bugün çıkardı testte ama sen haber et kendim gibi sevineceğiminsallah bakalım bugün iş çıkısı yapıcam cok merak ediyorum insallah bu defa oluur
Mutlaka haber ederim ama benimde hiç umudum yok nedenseBenim olmadı sanırım bu ay adeti bekliyorum olsaydı bugün çıkardı testte ama sen haber et kendim gibi sevineceğim