Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sevindim adınıza inşallah darısı bizlere olsunVarmış kızlar gebeyimAllah isteyen herkese versin. Ben ilk adete 6 gün kala çok silik çizgi gördüm. Çizgi hiç solmadı günden güne koyulaştı. Ovitrelle etkisi değilmiş yani.
Teşekkür ederim hiç bir belirti olmadı açıkçası. İğne etkisi de hiç hissetmedim ben. Umarım güzel haberi alırsınızseni kocamannn tebrik ediyorum, sağlıkla güzellikle kucağına al inşallah, belirtilerinden ve sürecinden biraz bahseder msin, bende sancı kasık ağrsı göğüs ucu ağrısı var da bugün iğnenin 10. günü
Teşekkür ederim. Bu benim 4. Gebe kalışım oluyor. Adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine benziyor. Umarım güzel haberi alırsınız.Çok çok tebrik ederim seni dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım. Ben de bu ay gonal-f vuruldum zaten başka hiçbir sorunumuz yok. Doktor yumurta boyutunu çok beğendi (24 mm olmuştu ve şekli de çok kusursuz dedi) ve bu ay gebe kalırsın bu yumurtayla dedi. 29unda regl olmazsan test yap dedi ama ben ufak ufak kasık ağrıları ve yoğun göğüs büyümesi ve ağrısı hissediyorum. Sizce ben de bu ay müjdeli haber alır mıyım?
14. Güne kadar iğne etkisi olabilir diyorlar. Kişiden kişiye değişiyormuş.kızlar düne erken test yaptım iğnenin 10. günü silik çıktı, sabah tekrarladım o da silikti iğne etkisi mi sizce ?
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı gebelikler versin. Beklemek çok zor.Ya çok sevindim adınıza inşallah darısı bizlere olsun![]()
Merhabalar adınıza çok sevındım bende ovıtrelle vuruldum geçen hafta cuma günü siz hangi markayla test yaptınızVarmış kızlar gebeyimAllah isteyen herkese versin. Ben ilk adete 6 gün kala çok silik çizgi gördüm. Çizgi hiç solmadı günden güne koyulaştı. Ovitrelle etkisi değilmiş yani.
Teşekkür ederim. Prodoctor kullandım ben.Merhabalar adınıza çok sevındım bende ovıtrelle vuruldum geçen hafta cuma günü siz hangi markayla test yaptınız
Kaçıncı gunn test yapmamı önerirsiniz acabaTeşekkür ederim. Prodoctor kullandım ben.