Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Peki 17 aralıktaki iğneden kaç gün sonra kanda pozitif gördün?pardon 17 aralikta igne vuruldum
17. gunde kandaki degetim 57ydi. Idrarda gorunmemisti.Teşekkür ederim canım. Peki 17 aralıktaki iğneden kaç gün sonra kanda pozitif gördün?
Canım lafa nasıl gireyim bilmiyorum ama iğnen hayırlı olsun ya da sürecinMerhabalar, 27 aralıkta Ovitrelle iğne oldum. Doktorum 10 ocakta test yapmamı söylemişti. Ama biraz erken geliyor. Kandan mı baktırmalıyım yoksa evde mi yapmalıyım bilemiyorum. Var mı benim gibi olan aranızda benzer tarihlerde ya da daha önce bu süreci yaşayanlar?![]()
merhaba benim igndnin 17. hunu 57Canım lafa nasıl gireyim bilmiyorum ama iğnen hayırlı olsun ya da sürecin
Ben iğnenin 31 gün adet oldum yani doğrudan bunu söylüyorum ki hani yanlış anlama niyetim umudunu kırmak değil
Şu anda 33 günüm hala tam olarak adet olmuş sayılmam böyle çamur gibi kahverengi geliyor ara ara galiba bu ay böyle geçiştireceğim çünkü ben de kist yapmış belli ki
Ben de testlerim negatif çıkmasına rağmen adet olmayınca çok umutlanmıştım hatta belki adımı görenler belki bilecektir bu geçtiğimiz 15-20 gün içinde bu sayfada yattım burada kalktım desem yeridir ve nasıl kelam kanda güzel bir artış görmeden kanda çıkmadan ümitlenme derim çünkü gerçekten yalancı pozitif verebiliyor ben 19 gün bile yalancı pozitif gördüm
İki kat artış şeklinde gitmesi gerekiyor diye biliyorum. Bence iyi görünüyor geçmişinizi bilmiyorum gerçi ama sadece son değer biraz daha az ama onda da sorun yoktur muhtemelen. Ben ilk gebeliğimde sık sık hcg baktırırken annemler ne kadar büyütüyorsun tamam işte normal diye kızmışlardı. Belki de biz fazla inceliyoruzmerhaba benim igndnin 17. hunu 57
19. gunu 132
21. gunu 302
23. gunu 452 cikti. Sizce sonuclar nasil?
Bence çok iyi canom gözün aydınmerhaba benim igndnin 17. hunu 57
19. gunu 132
21. gunu 302
23. gunu 452 cikti. Sizce sonuclar nasil?
İki kat artış şeklinde gitmesi gerekiyor diye biliyorum. Bence iyi görünüyor geçmişinizi bilmiyorum gerçi ama sadece son değer biraz daha az ama onda da sorun yoktur muhtemelen. Ben ilk gebeliğimde sık sık hcg baktırırken annemler ne kadar büyütüyorsun tamam işte normal diye kızmışlardı. Belki de biz fazla inceliyoruz![]()
son deger sizce cok düşük degil miBence çok iyi canom gözün aydın![]()
Canımsın en iyisini doktor bilir ama hani Beta HCG çok az bilinen bir şeydir bu bu perinatolog bir doktor var takip ettiğim doktor MFK o söylemişti hani ona gelen sorular doğrultusunda Beta her zaman aynı hızda artmaz siz sadece başta takip edip sonra bir kere bilemediniz iki kere daha baktırıp ondan sonra bırakıyorsunuz diyor hani her zaman aynı hızda artmaya devam etmez betanın artışı gide gide yavaşlar dedi ama hani bu aşamada en iyisini doktorun bilir canım ama bence iyi düşün iyi olsunson deger sizce cok düşük degil mi