Ovitrelle sonrası süreç

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16brs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,ben de 31 Aralıkta ovitrelle vuruldum benim çatlatma iğnemin dördüncüsü bu,ilki tutmuştu 17. gün test yapmıştım öyle öğrenmiştim sonra kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım,şimdi pazartesi günü test yapacam,13. gün test için çok erken bir zaman emin olmak için 16- ya da 17. günü test yapmak en doğru zamandır,Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲
Merhabalar kaybınız için çok üzüldüm geçmiş olsun😔 ben de doktorum 14.gün dediği için yaptırdım ancak negatif çıktı. Bugün 16.gün ama herhangi bi adet belirtim de yok zaten çok düzensizdi uzun süredir, doktorum da net bir bilgi vermedi öylece kalakaldım. Siz tecrübelisiniz iğne konusunda o zaman, yarın bi daha mı yapmalıyım. Bugün de evde yaptım aslında yine negatifti ama 10 dakikaya tamamlamadan elimden ıslak yere düşürdüm sanırım test biraz bozuldu. Bi daha da yapmadım umudum olmayınca 🤷🏼‍♀️

14. günde normal de belli olması gerekiyor aslın da ama adetiniz gecikirse kan testi verin birdaha inşaallah geç döllenme olmuştur 🤲

14. günde normal de belli olması gerekiyor aslın da ama adetiniz gecikirse kan testi verin birdaha inşaallah geç döllenme olmuştur 🤲
Evet aynen birkaç gün daha bekleyip kan vereceğim tekrar, hayırlısıyla hepimiz niyetlerimize kavuşuruz inşallah🤲🏻🌸

Back
X