- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
- Konu Sahibi AnneveBebek0
-
Canım bugün nasıl? Bugün belli olurdu?Merhaba arkadaşlar yine ben öncelikle herkesin bayramını kutlarım kusura bakmayın sürekli konu açıyorumben rahim filmi cektirdim üstüne bir defa regli oldum sonra klomen kullanıp ovitrelle oldum be çizgiyi takip etmek için 7. Günden beri test yapıyorum bugun 11. Gün düne göre çizgi koyulasmamıs mı ipne etkisi mi beynımı yedim artık lütfen bir bakınEki Görüntüle 3236672
Günaydın yeni uyandım şimdi ilk idrar ile test yapacağımCanım bugün nasıl? Bugün belli olurdu?
Farklı markanın yaptım ikisinde de kocaman negatif çıktı ama diger markada cok belirgindi 2 gün sonra kan vermeyi düşünüyorumCanım bugün nasıl? Bugün belli olurdu?
yaptığım negatifti son bir testim vardı onu da yapayım dedim çizgi belirdi sizde görüyor musunuzCanım bugün nasıl? Bugün belli olurdu?
Evet görünmüyor canım inşallah kanda çıkar. Bak başka grupta bi arkadaş 14. Gün negatifi gördü idrarda. 18. Gün kanda şimdi 27iydi galiba. Bu işler hiç belli olmaz.Farklı markanın yaptım ikisinde de kocaman negatif çıktı ama diger markada cok belirgindi 2 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 3236897
Evet canım belirtgin bunda baya. Kaç dakikada çıktı?Sabah
yaptığım negatifti son bir testim vardı onu da yapayım dedim çizgi belirdi sizde görüyor musunuzEki Görüntüle 3236900 Eki Görüntüle 3236901
Hemen çıktı 3 veya 4. Dakika basında bekledimEvet canım belirtgin bunda baya. Kaç dakikada çıktı?
Bu teste göre var canım inşallahHemen çıktı 3 veya 4. Dakika basında bekledim
İğneden sonraki kaçıncı gündesin canım? Bi de bat ne zamandı?cıplak gözle daha belli oluyor fotoğrafta net gözükmüyor ne zaman kan versem çıkar acaba
Bugun iğnenin 12. Günü beklenen bat tarihim bugun döngüm 24 gün uzunluğunda hiç aksamaz normaldeİğneden sonraki kaçıncı gündesin canım? Bi de bat ne zamandı?
Benim de 24 gün ama klomen kullandığım ilk ay 14 Gün sonra oldum adetimi. O sebeple bende yumurtalamadan sonra +14 diye hesaplıyorum artık ilaç kullandığım aylarda. Canım bence çizgin var ve iğneden sonra 12. Günde çıkması da çok güzel. İnşallah hamilesinn kuzumBugun iğnenin 12. Günü beklenen bat tarihim bugun döngüm 24 gün uzunluğunda hiç aksamaz normalde
Pazartesiyi bekleyemem herhalde bugun 3/5 tane daha test yaparım yarın gider kan veririm insallah vardır cidden çok yoruldum bu süreçte rabbım herkese hayırlı evlat versin. Siz sonuc alabildiniz mi var mı bebiş ?Benim de 24 gün ama klomen kullandığım ilk ay 14 Gün sonra oldum adetimi. O sebeple bende yumurtalamadan sonra +14 diye hesaplıyorum artık ilaç kullandığım aylarda. Canım bence çizgin var ve iğneden sonra 12. Günde çıkması da çok güzel. İnşallah hamilesinn kuzumiki gün daha gelmezse ve yarın ve pazartesi idrar testinde koyulaşırsa gidip kan ver kuzum. Pazartesi verebilirsin bence.
Tamam canım inşallah güzel sonucunu alırsın. Bizlere de umut olursun. Ben aşılama oldum bu ay. İğnenin 11. Günü, aşılamanın 10. Günü. Gecikme olursa haftaya cuma test yapmayı planlıyorum canım.Pazartesiyi bekleyemem herhalde bugun 3/5 tane daha test yaparım yarın gider kan veririm insallah vardır cidden çok yoruldum bu süreçte rabbım herkese hayırlı evlat versin. Siz sonuc alabildiniz mi var mı bebiş ?
Aynı gün yapmayın testleri en azindan sabah aksam olarak bakın bu sekilde cok yorarsiniz kendinizi çizgi var mi yok mu diyePazartesiyi bekleyemem herhalde bugun 3/5 tane daha test yaparım yarın gider kan veririm insallah vardır cidden çok yoruldum bu süreçte rabbım herkese hayırlı evlat versin. Siz sonuc alabildiniz mi var mı bebiş ?
Benım bu 4. İğnem fakat diğerlerinde bu kadar kalmadı iğne etkisi ilk defa 12. Gün ikinci cizgi görüyorum umutlanıyorum da bilemiyorum ne olacak bu belirsizlık benı cok yoruyor artık günler geçmiyorCanım 15. Gün de silik çıkarsa gebelik demek bu iğne etkisi normalde 7-8 günde kayboluyor
Canım kıyamam sana bende 2 kere yaptım doktorum daha yapmayalım dediBenım bu 4. İğnem fakat diğerlerinde bu kadar kalmadı iğne etkisi ilk defa 12. Gün ikinci cizgi görüyorum umutlanıyorum da bilemiyorum ne olacak bu belirsizlık benı cok yoruyor artık günler geçmiyor
Bana doktorum normalde ilk etapta klomen veriyoruz olmazsa famera demişti ben yalvar yakar famera yazdırdım kendime 3 ay kullandım olmadı bu defa klomen deniyim dedim eğer bu ay da olmazsa aşılama yaptırcam direk bu süreç cok yordu biziCanım kıyamam sana bende 2 kere yaptım doktorum daha yapmayalım dediama ben 3. Kez istiyorum hep klomen verdi işe yaramıyo bu klomen nalet olsun 7 kez içtim şu hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?