bende pek bisey hissetmedim sadece iğneden sonraki 7ci gün aksam.ustunu alt karnimda bi degisik his vardi ama rahatsiz edecek kadarda degil ve bu 8ci gün de vardi bugun 9cu günüm pek bisey hisetmiyom heralda okadar hafifkiİğneden sonra 5. Gundeyım ben. Hiçbir belirti hissetmiyorum. Normal mi bu?
Ayyy sizin 5 gününüz kalmış test yapmak ıcınbende pek bisey hissetmedim sadece iğneden sonraki 7ci gün aksam.ustunu alt karnimda bi degisik his vardi ama rahatsiz edecek kadarda degil ve bu 8ci gün de vardi bugun 9cu günüm pek bisey hisetmiyom heralda okadar hafifki
İğne vurulduktan sonra kaç gün ilişki önerdi doktor size?bende pek bisey hissetmedim sadece iğneden sonraki 7ci gün aksam.ustunu alt karnimda bi degisik his vardi ama rahatsiz edecek kadarda degil ve bu 8ci gün de vardi bugun 9cu günüm pek bisey hisetmiyom heralda okadar hafifki
İğne vurulduktan sonra kaç gün ilişki önerdi doktor size?
evttAyyy sizin 5 gününüz kalmış test yapmak ıcın
Valla cok hassas bir dönemdeyiz ya aman sinirlenmeyim stres yapmayayım bir şey olmasın diye iyice stres yaptımevttama günler hiç geçmiyor sanki , elimde 2 adet gebelik testi var ilk testimi iğne sonrasi 12ci günde yapmayı düşünüyorum ikinci testide 14. gününde. hepsini hesapladim ahaha ama günler geçmiyor işte . doktorum pek bişey demedi sadece gün aşırı ilişkiye gir dedi bende iğne günü ille birlikte 3 gün peş peşe ilişkiye girdim şans artar diye belki . iğnedende 2 gün önce ilişkiye girmistim. yani düşüncem tutsa tuttar tutmasa hayırlısı.
aynen zor bir dönem insan neye dikkat ediceğene şaşırıyor stress ise başrol oyniyorValla cok hassas bir dönemdeyiz ya aman sinirlenmeyim stres yapmayayım bir şey olmasın diye iyice stres yaptım
Benim bugun yumurtamın oldugu taraftaki yumurtalıgım ağrıyor biraz. Neden olur ki bu durum?aynen zor bir dönem insan neye dikkat ediceğene şaşırıyor stress ise başrol oyniyorama bu ay ilk kes klomen ille ovitrelle kullanarak bir adım daha yaklaşmış gibi hissediyorum o yüzden bu ay güzeldi/güzel gibi
hiç bilmiyorumBenim bugun yumurtamın oldugu taraftaki yumurtalıgım ağrıyor biraz. Neden olur ki bu durum?
Dün sabah çok şiddetli ağrım oldu. Hastaneye gıttım 4 şişe serum aldım. Yumurta çatlamış içe kanama yapmış. Vücudun kendi kendine emmesini bekliyoruz. Ağrı devAm ederse iç kanamadan ameliyat olacakmışım. Gerçekten aşırı yoruldumhiç bilmiyorumama belki iğne etkisi ollabilir hayırlısı canım.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Umarım bu yaşadığımız son olur guzel haberleri alırız. Dün perişan oldum gercekten allah beterinden korusun. Ama benım doktorum dedıki iğne işe yaramış yumurtanı çatlatmış en azından iğneye yanıt verdığını goruyoruz bu da iyi bişey dedi. Sabredelim bakalım inşaallah guzel sonuclar alırızowwwww kıyamam inşallah ameliyat a gerek kalmadan iyileşirsin canımAllah yardımcın olsun.
bu ay benim icinde iyi gecmedi bende iğne tutmadi diye hastaneye gittim altdan muane ettiler kist oluşmuş icime kanadi dedi doktor bide çikolata kisti tespit ettiler buda büyük ihtimal önceden vardi fakat ilk muane olduğumda bir baska hastanede 4 ay önce böyle bişey söylenmedi gözükmedide baya modumu düşürdü. kist için kan verdim şimdi bekliyorum hiç bişey demedi doktorum tedavi hakkinda. bende çok yoruldum ilerledik bir adım yaklaştık derken bu yeni tespitler yüzüme çarpti resmen. Allah bize yardımcı olsun ve sabır versin bu süreçte ins.
Benim ağrım hala devam ediyor canım. Doktor dediki bu ay olmazsa dinlendiricez seni bir ay. İlaç kullanmıycam yani o ay ilaç kullanmadan olur belki deaynen inşallah ama bi yandan sabır sabır nereye kadarhayırlısı diyecek bişey im kalmadi . peki doktorunuz size ne tavsiye etti klomen çatlama iğnesini devam edicekmisiniz ?. benim şimdi gittiğim hastanede doktor biz klomenle calismiyoruz dedi. bana bi dosya acicak tüm test sonuclari ille ve ona bakarak bir yol cizeceni söyledi ve oyüzden bu ay kendi başıma kalcam . siz şuan nasilsiniz ?
belki bi ara vermek iyi gelir yorumlarda, izlediğim videolarda hep ara verdikten sonra yani takip etmedikleri ay kafayı takmadiklari zaman gebe kalanlar var ama tabi buda biraz zor. benim bu ayda oyle kendi haliyle geçicek düşündugum kadariyla çünkü daha dosyam yapilacak esim o hastanenin doktoruna gozukcek felan derken zaman geçicek. dusunuyordum ovulasyon testi ille takip etsemmi yada bu ay komple esmi gecsem yani kendi haline mi biraksam diyeBenim ağrım hala devam ediyor canım. Doktor dediki bu ay olmazsa dinlendiricez seni bir ay. İlaç kullanmıycam yani o ay ilaç kullanmadan olur belki de
merhaba, kesin ollarak bisey diyemem ama bu forumda okuduğum kadarıyla iğne etkisinden rahatsizliklar kasıklarinda ağrı ollabiliyormus. bende iğneden sonra ilk 2/3 gün karnimda böyle değişik rahatsiz edici değil bi his vardı sonra geçti. ve iğneden 7 gün sonra kasıklarimda hafif sizi başlamıştı bu bi kac gün böyle devam etti ama aşırı rahatsiz edici bi sizi değildi bende.Merhaba bende aranızda yeniyim Nisan 2022 de kimyasal gebelik geçirdim.Daha sonra tüm denemelerimiz olumsuz sonuçlandı.5 gün femera kullandım dün ovitrelle iğne oldum doktorum sol tarafımdan göbekten yaptı iğneyi iğneden sonra akşam kasiklarim ve rahminde ağrı başladı hala devam ediyor normal mi sizce
Süreciniz nasıl ilerledi ne zaman olmuşsunuz igneyimerhaba, kesin ollarak bisey diyemem ama bu forumda okuduğum kadarıyla iğne etkisinden rahatsizliklar kasıklarinda ağrı ollabiliyormus. bende iğneden sonra ilk 2/3 gün karnimda böyle değişik rahatsiz edici değil bi his vardı sonra geçti. ve iğneden 7 gün sonra kasıklarimda hafif sizi başlamıştı bu bi kac gün böyle devam etti ama aşırı rahatsiz edici bi sizi değildi bende.
Benim bugun iğneden sonraki 14. Gun erken gebelik testi yaptım evde negatif cıktı.belki bi ara vermek iyi gelir yorumlarda, izlediğim videolarda hep ara verdikten sonra yani takip etmedikleri ay kafayı takmadiklari zaman gebe kalanlar var ama tabi buda biraz zor. benim bu ayda oyle kendi haliyle geçicek düşündugum kadariyla çünkü daha dosyam yapilacak esim o hastanenin doktoruna gozukcek felan derken zaman geçicek. dusunuyordum ovulasyon testi ille takip etsemmi yada bu ay komple esmi gecsem yani kendi haline mi biraksam diye. inşallah hayırlısı bakalım. sende Güzelce toparlan tekrar başlarsin
bu ay olmadi malesef negatif cikti testlerim igne sonrasi 12 ille 14 cu gun test yapmıştim negatif sonuc aldım sonra 15 günde hastaneye gittim muane ettiler kist oluşmuşSüreciniz nasıl ilerledi ne zaman olmuşsunuz igneyi
Canım bende iğneden 5 gün sonra gittim biri çatlamış diğeri de kist oluşmuş dedi doktorum bende umutsuzlasmistim benimde ihtimal yok heralde şuan iğneden sonra ki 10.gunbu ay olmadi malesef negatif cikti testlerim igne sonrasi 12 ille 14 cu gun test yapmıştim negatif sonuc aldım sonra 15 günde hastaneye gittim muane ettiler kist oluşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?