• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım allah bınkere razı olsun moral verdın ıanan okadar cok ıstıyorumkı anne olmayı tedavıye baslamayı ama neden bukadar korkuyorum bılmıyorum ıcımdekı korkuyu dokemıyorum kelımelere allahım yardım etsın cesaret versın.. bana duva et bana olurmu allah senınde ısteyen herkezınde yuzunu guldursun ınsallah rabbım bu ozlemı hasretı dındırsın evlatlarımızı alalım kucaklarımıza aminnnn
Canım benim bu kadar zamandır tedavilere ugrastik o kadar sonuç alamadık sende bu yüzden korkuyorsun geçmişteki olumsuzluklar seni karamsar yapmış ama bunu yeni bir adım olarak say yumurtaların elverişli olduğu sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum esin de de ciddi sorun yok etrafımda bir sürü insan var tüp bebekle hamile kalan bakarsın ikiz bebislerin bile olabilir ☺

Canım benim bu kadar zamandır tedavilere ugrastik o kadar sonuç alamadık sende bu yüzden korkuyorsun geçmişteki olumsuzluklar seni karamsar yapmış ama bunu yeni bir adım olarak say yumurtaların elverişli olduğu sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum esin de de ciddi sorun yok etrafımda bir sürü insan var tüp bebekle hamile kalan bakarsın ikiz bebislerin bile olabilir ☺
haklısın canım 2 senedır gordugun tedavılerde aldıgım negatıf sonuc benı karamsar yaptı korkutuyor sansımız yuksek aslında merkezdekı doktorda oyle dedı yasın genc yumurta rezervın ıyıdır esının sorunuda tub bebekde sorun degıl sansınız yuksek dedı ınsallah haklı cıkar ve tadevım olumlu sonuclanır ınsallah hepımız anne olalımda bu hasret bıtsın neler cektıgımızı bırbırımız anlıyoruz bazen esler bıle ailelerımız ble anlayamıyor ıcımızdekı acıyı hasretı allah hepımızın yardımcısı olsun ve ozlemımız bıtsın ınsallah amınn

haklısın canım 2 senedır gordugun tedavılerde aldıgım negatıf sonuc benı karamsar yaptı korkutuyor sansımız yuksek aslında merkezdekı doktorda oyle dedı yasın genc yumurta rezervın ıyıdır esının sorunuda tub bebekde sorun degıl sansınız yuksek dedı ınsallah haklı cıkar ve tadevım olumlu sonuclanır ınsallah hepımız anne olalımda bu hasret bıtsın neler cektıgımızı bırbırımız anlıyoruz bazen esler bıle ailelerımız ble anlayamıyor ıcımızdekı acıyı hasretı allah hepımızın yardımcısı olsun ve ozlemımız bıtsın ınsallah amınn
İnşallah canım Dr da demiş bak tüp tedavisinde sorununuz olmayacağını bundan sonrası Rabbimin takdirine kalmış ama olacağına inan hayalini kur tadını çıkar bundan sonra bak çok şükür tüp bebek için imkanınız da var ne insanlar var tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayacak ya da maddi açıdan bu tedaviyi olamayacak sukret ve şimdiden bebis planları yapmaya başla canim

İnşallah canım Dr da demiş bak tüp tedavisinde sorununuz olmayacağını bundan sonrası Rabbimin takdirine kalmış ama olacağına inan hayalini kur tadını çıkar bundan sonra bak çok şükür tüp bebek için imkanınız da var ne insanlar var tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayacak ya da maddi açıdan bu tedaviyi olamayacak sukret ve şimdiden bebis planları yapmaya başla canim
cok sagol bıtanem amınnn haklısın aslında pozıtıf dusunmelıyımkı pozıtıf olsun ınsallah hersey hepımız ıcın guzel olur ıyı olur keske devlet bu konularda bırazdaha destek olsa aslında bıyanım rapor cıkar dıyor ama vermıyceklerını dusunuyorum 2 aşılama sartı var yoksa evlılık suremız sartlarımız uyuyor bıdahakı ay bı basvurum dıyorum bakalım maddı anlamda cok zor bızde kıredı kartıyla baslıcaz tedavıye yoksa bızımde ımkansız yok bu yonude korkutuyr benı ya negatıf olursa dıye yuklu borclarımız var bankalara ınsalllah hersey yolunda gıder aralıkda devlet hastanesıne basvuru yapmayı dusunuyorum rapor ıcın keske cıksa cok ıyı olur valla

Arkadaşlar geçen ay 16. Gün 19 mm olmuştu yumurtam. Bu ay şimdi 13. Günümdeyim yarın dr. Kontrolüm var yumurta takibi ama bu gece benden sümüksü bir akıntı geldi. Erken mi çatladı acaba yumurtam bu akıntı buna işaret olabillir mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

cok sagol bıtanem amınnn haklısın aslında pozıtıf dusunmelıyımkı pozıtıf olsun ınsallah hersey hepımız ıcın guzel olur ıyı olur keske devlet bu konularda bırazdaha destek olsa aslında bıyanım rapor cıkar dıyor ama vermıyceklerını dusunuyorum 2 aşılama sartı var yoksa evlılık suremız sartlarımız uyuyor bıdahakı ay bı basvurum dıyorum bakalım maddı anlamda cok zor bızde kıredı kartıyla baslıcaz tedavıye yoksa bızımde ımkansız yok bu yonude korkutuyr benı ya negatıf olursa dıye yuklu borclarımız var bankalara ınsalllah hersey yolunda gıder aralıkda devlet hastanesıne basvuru yapmayı dusunuyorum rapor ıcın keske cıksa cok ıyı olur valla

İlla asilama derlerse onu da devlette yaptirirsin hem aklinda kalmamis olur hem de belli mi olur belki asilamada tutar da tupe gerek kalmaz. Her iste bir hayir vardir sen yeter ki icini ferah tut

A

Arkadaşlar geçen ay 16. Gün 19 mm olmuştu yumurtam. Bu ay şimdi 13. Günümdeyim yarın dr. Kontrolüm var yumurta takibi ama bu gece benden sümüksü bir akıntı geldi. Erken mi çatladı acaba yumurtam bu akıntı buna işaret olabillir mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Canim normalde 13. Gun catlama olabilir ama senin duzeninde 16 17 yse normali catlama degildir herhalde.

Benim de bugun 22. Gunum. Kaldi 4 gun. Belirti derseniz hicbirsey hissetmiyorum. Persembeden beri sehir disindaydim. Dun gece geldim. Bugun butun gun uyudum. Belirti aramaya kendimi dinlemeye vakit bulamadim acikcasi. Yalniz misafirlikten midir bilmiyorum ama cok yedim 3 gundur. Az kaldi ignenin 11. Asilamanin 10. Gunu bugun. Geri sayim basladi :)

İlla asilama derlerse onu da devlette yaptirirsin hem aklinda kalmamis olur hem de belli mi olur belki asilamada tutar da tupe gerek kalmaz. Her iste bir hayir vardir sen yeter ki icini ferah tut

A
haklısın canım devlete gıdeyım bı goruseyım olursa yaptırırm bakalım ınsallah hepımızın yuzu guler amınn

Kizlar bugun igne olali 15.gunum ve hala regl olmadimm kasiklarim biraz da agiriyo goguslerbyine hassas. Yarin kan testi yapmayi dusunuyom ama umitlenmek istemiyorum hayal kirikligi olmasin diye. 19. Gunde bile regl olan var. Allah buyuk ne isterse o olur vardir bi bildigi.

Kizlar bugun igne olali 15.gunum ve hala regl olmadimm kasiklarim biraz da agiriyo goguslerbyine hassas. Yarin kan testi yapmayi dusunuyom ama umitlenmek istemiyorum hayal kirikligi olmasin diye. 19. Gunde bile regl olan var. Allah buyuk ne isterse o olur vardir bi bildigi.

Hadi bakalim hayirli haberle gel insallah. Regl oldugumuzu gorene kadar umudumuzu yitirmek yok.

Günaydın..
Herkese iyi bir gün, iyi bir hafta ve iyi bir ay dilerim :KK54: İnşallah bu ay güzel haberlerimizi alırız :KK46::KK76:

13. gün çok erken aslında. Normalde de o günlerde olmuyorsa, değildir herhalde. Net bir bilgim yok canım.

Benim de bugun 22. Gunum. Kaldi 4 gun. Belirti derseniz hicbirsey hissetmiyorum. Persembeden beri sehir disindaydim. Dun gece geldim. Bugun butun gun uyudum. Belirti aramaya kendimi dinlemeye vakit bulamadim acikcasi. Yalniz misafirlikten midir bilmiyorum ama cok yedim 3 gundur. Az kaldi ignenin 11. Asilamanin 10. Gunu bugun. Geri sayim basladi
Canıımm.. Hayırlısıyla inşallahhh çok yakında bebiş haberin gelecek.. Kalbimiz dualarımız seninle..

Evet canım.. Hayırlısıyla inşallah güzel haberi alırsın.. Adet günün geçti mi peki? Ben de geçen ay 18. gün olmuştum :/ Ama adet günün geçtiyse bekleme bence de. Eğer negatifse umutlanmak da kötü oluyor çünkü beklerken.. İnşallah pozitiftir..

iğnenin 20. günü günü regl yok.
Ay çok sevindim yaa.. :rolleyes::DHadi hayırlısıı :KK68:

Bugün pazaaaarrr :rolleyes: heyecanla iyi haberlerini bekliyorum canım :KK46:

Caniimmm.. hiç olumsuz düşünme. Olmaması için bir sebep yok ki. :KK36: Allah güç versin sabır versin inşallah, çok yakında güzel haberlerini paylaşacaksın buradaann :KK71::KK46::KK15:

Ah canım yaa.. Çok haklısın insan çok üzülüyor. Ben de ilk zamanlar çok daha kötü oluyordum ama sonra sabretmeyi biraz daha öğrendim. Hiç bir sorun yok, yaşın genç, daha da çok yeni bırakmışsınız korunmayı.. Sadece zamanı gelmemiş demek daha.. Bizim bu ay 10. ay, ben artık öyle düşünmeye çalışıyorum. Hayırlısı değilmiş diyorum. Allah korusun hamile olsam ve sonra kaybetsem ne kadar ne kadar büyük bir acı. Ya da Bebek olsa ama sağlık problemleri olsa.. Aman Allah'ım sen koru :KK43: Her şeyin hayırlısı olsun. Evlatlarimiz da hayırlı evlat olsunlar. Bu yüzden Allah'a şükredip, hayırlısı buymuş diyorum. İnşallah sen de ben de hepimiz de yakında buradan çok güzel haberler paylaşacağız ama her şeyin başı sabır. Sakın üzülme. Eminim en güzel zamanda gelecek bebişin :KK46:
Maalesef olmadı... Haftasonu çok yoğundu yazamadım kusura bakmayın..Dün işaret bu sabahta kırmızılar geldi... Çarşamba günü randevum var yeniden...Bi süre yazamayabilirim arkadaşlar kötüyüm çok çünkü...umarım iyi haberlerle dönerim...Kendizine iyi bakın...

Maalesef olmadı... Haftasonu çok yoğundu yazamadım kusura bakmayın..Dün işaret bu sabahta kırmızılar geldi... Çarşamba günü randevum var yeniden...Bi süre yazamayabilirim arkadaşlar kötüyüm çok çünkü...umarım iyi haberlerle dönerim...Kendizine iyi bakın...
Canim benim çok üzüldüm yaa :KK43: Lütfen kendine dikkat et.. Buradaki herkes birbirini anlayabiliyor.. Hep birbirimizin yanındayız. Zamanı değilmiş, ama her hüsranda gittikçe bebeklerimize yaklaşıyoruz.. Çok az kaldı artık.. Sabrımızın mükafatını alacağız inşallah. Yeter ki Allah sağlık versin.. Tabi ki iyi haberlerle döneceksin ki, ama çok da uzaklaşmaaa!! Toparlan güçlen ve yeni ay için yeni umutlar büyüt.. Uzak kalma burdan.. Allah güç versin hepimize.. Sevgiler canım.. Yanındayız..:KK68:

Dely cimm neden bilmiyorum ama sabah sabah agladim mesajina. Senin gibi bir arkadasim daha var o da kesin hamileyim gozuyle bakiyor bana.

Ahh allahim az kaldi .. Zaman azaldikca insan bir garip oluyor

Az once dayanamayip ovulasyon testi yaptim. Resme bi bakar misiniz? İkinci cizgi bariz belli. Acaba ???

Eklentiler

• IMG_20141201_114455.webp
    IMG_20141201_114455.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 130
Back
X