- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Benim de 2. Önce umudum vardı ama adet belirtileri başladı gibi.. İğneden sonraki 11. gün bugün. Ben de umutsuzum belirtiler başladığından beri.. Kısmet.. Doktor istersen bu şekilde devam ederiz dedi ama ben istemedim. Benim yaş 32. Zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla. Olmayacaksa da bileyimcanım benim klomen 2. iğne ilk denemeydi. bugün gittim dr a . klomen+iğne bu ay da dedi. olmazsa gelecek ay aşılamayı düşünelim dedi. yarın klomene başlayacam sabah akşam 1 tane. benim yaş 30.

Hayırlısı olsun canım..gunaydin arkadaslar beklenen adet saatinde geldi :) umutlar baska bahara...

Moralini bozma canım.. Çaresi var bunların.. Hiç kötü hissetme.. bak arkadaşlar da yazmış, örnekleri var.. Yıpratma kendini.. Düzelecek merak etmee..Herkese mrb..daha önce yazmıştım 5 aydr Korunmuyordm yumurtlama ya da adetimde problem yoktu olmuyor diye kendinde sorun arıyordum cok istiyorm diye 2 aydr serephone+ovitrle kullandm 5-6 kalite yumurta olmştu ama sonuc negatifti artık oluruna bırakallm erken dedk eşimle ve onun da spermlerine baktrp akışına bıraklm dedik ama malesef hiç ummadığımız bi sey oldu eşimin morfoloji sonucu %2 çıktı sperm sayısı iyiymiş ama morfolojinin 4ün altında olması normal gebelik için ihtimali düşürüyor dedi doktor hep kendimde sorun aramıştım oysa28 yaşındayz doktor yaşınz müsait biraz deneyin olmazsa aşılamayı deneriz dedi cok tuhaf hissediyrm bu durumda olup hamile olan var mı

İnşallah bebişin seninlediiirr..Inşallah canım. Benim de 15 gün bugun ama korkuyorum test yapmaya cikmazsa diye