Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Dely, ben de senin gibi çok korkan ama dayanan cinstenim. :) Geçen ay rahim filmi çektirdim, içeri girmeden önce dizlerim titriyor, kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Ağrı kesici filan almadım, anestezili de değildi. Ama inan ki işlemden sonra bu muymuş bu kadar abartılı anlatılan şey dedim. İşlem toplasan 5 dakika sürüyor zaten. İlaç verilme kısmı da 2 dakika filan. Regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor ilaçtan ötürü ama o da anlık. Jinekolojik muayene oluyorsan, ultrasona alışıksan, ilaçtan önce yerleştirilen katater ondan daha az rahatsız edici. Korkma canım.
Bu arada benim de çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm.:cry: Ayın 19'u bat'ım. Regl olacağım kesin gibi.
Reglime 3-5 gün kala acayip karamsarlaşıyorum ama regliden sonra beynim kendini sıfırlıyor sanırım. Sanki ilk denemem gibi bir azim bir umut. Hadi bakalım, inşallah güzel günler yakın.
Bir deee hamileyim haberi veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. :KK73: Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Canım senin demi çatlatma iğne günün 5 aralık benimde bat 21 aralık bakalım neler olacak

helin hivda
Gerçekten çok açıklayıcı bir yazı olmuş çok etkilendim olmaz diye bişey yok ben çok duydum doktrların olmaz dedikleri kişier doğal yoldan hamile kaldılar sizi anlıyorum ve gerçekten takdir ediyorum rabbim herşeyin hayırlısını veriyor şükürler olsun şuanki halimize benim eşimdede var varikosel ama ameliayt önermedi doktor ve sperm sayıları normalindende yüksek bizde anlam veremedik şuan beklemedeyim inş sonuç güzel olur 2 tüp 1 aşılama 2 rahim filmi yapıldı hormonlarım tek tek analiz edildi yok yok hiçbirşey çıkmadı infretilite tanısı kondu ama öyle değilmiş bunu geçen ay öğrendik sorun bendeymiş yumurtalıklarım yapışıkmış açtılar laparoskopi ile çokta mutlu oldum bi sorun çıktığına maddi manevi çok yıpranıyor insan allah hayırlısıyla nasip etsin tüm isteyenlere inşallah :)
Kısa bi süre sonra sende güzel haberler vereceksin bizlere benim gibi yaramazlıklarından bıkacaksın bağırıp çağırıp deli olacaksın sonra bi anneciğim demelerine ellerini göğsüne sokup uyumalarına tav olacaksın bende iki defa yumurta çatlatma defalarxa yumurta takibi iki rahim filmi iki tüp bebek denemelerine rağmen az deği bir iki değil tam beş defa doğal yolla hamile kaldım seninde diğer kızlarında bi gün bu duyguyu tadacaklarından eminim

evet haklısın aslında ama ben eşim dolayısıyla doğudayım ve burda özel hastaneler bile iyi değil mart gibi memlekete gideceğim o zaman orda çektiririm diye düşünüyorum burda ki hastaneye hiç güvenemiyorum ilgi bile göstermiyorlar malesef ki
Nerdesin canım eşin ne iş yapıyor bende doğudayım

Kızlar doktorumu aradım. Rahim filmi istedi. Cumartesi günü için randevu alıcam bakalım.. Ben hormon testlerinden sadece prolaktin ve tsh baktırmıştım. Doktor onları istemişti ve normal çıkmıştı sonuçlar. Doktoruma özellikle onu da sordum, diğer testleri de yaptırsam mı, olmadıkça bir sorun mu var acaba diyorum diye. Onlara gerek yok. Sizin rahminizde problem görünmüyor, adetleriniz de düzenli. Rutin şeyler, onlar yapılır ama bir sorun görmediğim için gerek görmüyorum dedi. Ben de güveniyorum yani, yaptırmiyim madem.
Rahim filminden önce ağrı kesici alın diyormuş bazı doktorlar. Çektirdikten sonra da antibiyotik falan. Bunu bilen var mı? Gerçi randevu için aradığımda söylerler heralde di mi? bugünden randevu almiyim dedim, aramadım.
Canim ben cektırdım kurtuldum çok şükür. Darısı sana.

Bana Dr antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. Film çekinmeden önce 1 er tane içtim ikisinden de. Sonra röntgen odasına aldılar beni. Masaya yattım. 5 dk sürdü filmi cekmeleri. Ve dayanilmay acak bir ağrı çekmedim. Dr da biliyodu korktuğumu. Filmi cekerken zormuymuş dedi film. Yok hocam dedim çok zor değilmiş. Kullanılan teknoloji ve yapan ellerde önemli hocam dedim. Eğer Dr una güveniyorsan korkma gerçekten dayanilmay acak bir ağrısı yok. Ilaci verirken çok hafif adet sancısı gibi bir sancim oluyo sadece.

Haklısın canım.. Ah elimde olsa.. Şu filmi de çektirip sonucunu alsam rahatlarım belki.. İnşallah bir terslik yoktur da.. Moral çok önemli, biliyorum.. Hiç umrunda olmayanlar, nasılsa olur yaa, diyenler ilk denemede hamile kalıyorlar.. Takınca olmuyor.. İnşallah az kalmıştır artık.. 2015 uğur getirsin hepimize :KK37: Sana şimdiden getirdi, maşallah.. :nazar: Sağlıklı bir bebişin olur inşallah :nazar::KK46::KK73:

Ben filmin sonunu yazmayı unutmuşum. Temiz çıktı bir sorun yokmus. sende de bir şey çıkmaz inş.

Dely, ben de senin gibi çok korkan ama dayanan cinstenim. :) Geçen ay rahim filmi çektirdim, içeri girmeden önce dizlerim titriyor, kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Ağrı kesici filan almadım, anestezili de değildi. Ama inan ki işlemden sonra bu muymuş bu kadar abartılı anlatılan şey dedim. İşlem toplasan 5 dakika sürüyor zaten. İlaç verilme kısmı da 2 dakika filan. Regl ağrısına benzer bir ağrı oluyor ilaçtan ötürü ama o da anlık. Jinekolojik muayene oluyorsan, ultrasona alışıksan, ilaçtan önce yerleştirilen katater ondan daha az rahatsız edici. Korkma canım.
Bu arada benim de çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm.:cry: Ayın 19'u bat'ım. Regl olacağım kesin gibi.
Reglime 3-5 gün kala acayip karamsarlaşıyorum ama regliden sonra beynim kendini sıfırlıyor sanırım. Sanki ilk denemem gibi bir azim bir umut. Hadi bakalım, inşallah güzel günler yakın.
Bir deee hamileyim haberi veren arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. :KK73: Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Rahim filmi konusunda sana bire bir katılıyorum canım bende bugün cektırdım . Send e inş. Adet olmazsın. Bebeğim gelir. Senin ilk gebeliğin mi olucak

Iyi akşamlar herkese ben Cumartesi öğlen iğne oldum dün akşam sancılarım başladı bu sabah arttı iyice 4 yum var biliyorsunuz bende birde 1 yıl önce kist patlaması sebebiyle ameliyat sanırım dikişlerinden dolayı bu kadar sancılı çatlama kısmı bende:( öğlen geldim eve yattım şimdi iyiyim ;) dely dely korkma canım sen güçlü pozitif birisin bizede ümit oluyorsun ;) herşey bebeklerimiz için;)

evet haklısın aslında ama ben eşim dolayısıyla doğudayım ve burda özel hastaneler bile iyi değil mart gibi memlekete gideceğim o zaman orda çektiririm diye düşünüyorum burda ki hastaneye hiç güvenemiyorum ilgi bile göstermiyorlar malesef ki
O zaman kesinlikle bekleyin tabi ki. Hastane de doktor da çok önemli. Güven olmayınca, insan psikolojik olarak gerilince süreç fiziksel olarak da zorlaşıyor kesinlikle.
Canım senin demi çatlatma iğne günün 5 aralık benimde bat 21 aralık bakalım neler olacak
Merhaba. :) Evet 5 Aralık sabahı iğnemi oldum. Bu ilk iğnem. Doktora gitmeye de yeni başladım ama 2 senedir korunmuyorduk, olmadı bir türlü. Görünürde her şey normal ama bakalım.
Sizin çocuklarınız var sanırım. Allah üç numarayı da nasip eder inşallah. :) Benim yerime de öpüp, koklayın kuzucukları.
Rahim filmi konusunda sana bire bir katılıyorum canım bende bugün cektırdım . Send e inş. Adet olmazsın. Bebeğim gelir. Senin ilk gebeliğin mi olucak
İnşallah canım, inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Evet, benim ilk hamileliğim olacak. Senin de mi öyle?

O zaman kesinlikle bekleyin tabi ki. Hastane de doktor da çok önemli. Güven olmayınca, insan psikolojik olarak gerilince süreç fiziksel olarak da zorlaşıyor kesinlikle.

Merhaba. :) Evet 5 Aralık sabahı iğnemi oldum. Bu ilk iğnem. Doktora gitmeye de yeni başladım ama 2 senedir korunmuyorduk, olmadı bir türlü. Görünürde her şey normal ama bakalım.
Sizin çocuklarınız var sanırım. Allah üç numarayı da nasip eder inşallah. :) Benim yerime de öpüp, koklayın kuzucukları.

İnşallah canım, inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız. Evet, benim ilk hamileliğim olacak. Senin de mi öyle?
Yok canım benim 2. Bir kızım var 5 yasinda. Her şeyin hayırlısı. Biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahin

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Bugün çatlatma iğnesinin 22. günü ve ben adet olmadım. Son adet tarihim 14 kasım serophane ilaç kullandım ve adetimin 12. günü 20mm büyüklüğünde bir yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi oldum, iğneden sonrada progestan ilaç kullandım, iğnenin üzerinden 22 gün geçmesine rağmen adetim gelmedi evde yaptığım testlerde negatif sonuç verdi dün akşam kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı yani gebelik yok. Gebelik yoksa neden hala adet olmadım? kan testinde yanılma payı var mıdır? Yoğun bir şekilde akıntım var ve göğüs uçlarım hiç olmadığı kadar hassaslaştı. Yarın doktordan randevu aldım. Kist olmuşsa eğer adet gecikmesi yapar mı?

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Bugün çatlatma iğnesinin 22. günü ve ben adet olmadım. Son adet tarihim 14 kasım serophane ilaç kullandım ve adetimin 12. günü 20mm büyüklüğünde bir yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi oldum, iğneden sonrada progestan ilaç kullandım, iğnenin üzerinden 22 gün geçmesine rağmen adetim gelmedi evde yaptığım testlerde negatif sonuç verdi dün akşam kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı yani gebelik yok. Gebelik yoksa neden hala adet olmadım? kan testinde yanılma payı var mıdır? Yoğun bir şekilde akıntım var ve göğüs uçlarım hiç olmadığı kadar hassaslaştı. Yarın doktordan randevu aldım. Kist olmuşsa eğer adet gecikmesi yapar mı?
merhaba canım hoşgeldin progestan adet geçikmesi yapıyo

merhaba arkadaşlar 2. iğne ve yine iğnenin 15. günü gelen adet :) kısmet... 3. deneme sonrası ise meçhullll

merhaba arkadaşlar 2. iğne ve yine iğnenin 15. günü gelen adet :) kısmet... 3. deneme sonrası ise meçhullll
Bi gün gelecek meleğin ama bazılarımız için uğraşnak ve bedel ödemejten geçiyor anne olnanın yolu kızlar olduktan sonra ise yaşadıklarınız birer anıdan ibaret oluyor

canım ya ne dicemi bilemiyorum üzüldüm o_Oo_Oo_Osenin eşinede bakıldımı ? bende adet olayım bittikden sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum faydasını gören çok kişi var

Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa. :D Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi :D:KK46::anneadayı:

Bugün kan testi sonuçlarını ancak alabildim.hcg 518 çıktı.Doktoruma da göründüm kadıncağız hem tebrik etti hem sarıldık sevindik yaa. :D Doktoru görene kadar belki yanılıyorum diye düşünmüştüm ama şükür bugün tescillendi :D:KK46::anneadayı:
tekrar gözünaydın canım :KK36::KK36::KK36::KK6::KK6::KK6:

Back
X