- 26 Aralık 2014
- 200
- 148
- 53
- 38
Ayyyy coooook sevindim valla canimmm hadi bakalım o zaman bu ay hic üzülme onumuzdeki ay bebisine kavusursun inşallah...evet konuştuk ay sonu olucak amelyatt evett![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy coooook sevindim valla canimmm hadi bakalım o zaman bu ay hic üzülme onumuzdeki ay bebisine kavusursun inşallah...evet konuştuk ay sonu olucak amelyatt evett![]()
inşallahh bakalım tedavide ne zaman toparlancak dr konuşucaz şu sınavlar bitsin hemen dr yolunu tutcazzAyyyy coooook sevindim valla canimmm hadi bakalım o zaman bu ay hic üzülme onumuzdeki ay bebisine kavusursun inşallah...
Ne güzel canım yumurtaların, maşallahkızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir
Nar suyu mu iyiymiş. Aklımda olsuunnmerhaba seni biraz olsun rahatlatırmı bilmiyorum bu ay bende klomen kullandım tek yumurta oluştu adetin 10,gün gittiğimde yumurta iyi fakat rahim duvarı ince 6 mm dedi östrofem verdi bende hergün iki bardak nar suyu içtim 4 gün sonra gittiğimde 10 mm olmustu doktor ilaç bu kadar etki etmez ama dedı çok iyi olmus dedi sende dene nar suyunu bence)
Sende de mi vaarr? Allah yardım etsin çok fena bir şey yaa!! Düşmanımın başına vermesin Allah.. Benim doktorum adet günün geçene kadar ilaç içebilirsin dedi. Ama adet günü geçince ve hala emin değilsem.. of off.. neler çekiyorum. Bu yüzden artık çok uzatmıyorum.. bir an önce öğreniyorum ki gebelik yoksa ilaç içebiliyim. Senin değerin önce iyi çıktı sonra mı düşmüştü..? Acaba bebek tutunmaya çalıştı da olmadı mı? Ama yoksa bile çok yaklaştın bence yaa! Önümüzdeki ay olur inşallahdely canım sorma bende de var migren tutunca iğne serum hic bisi fayda etmiyor. Hele gecen gün tuttu gebelik ihtimali var diye ne iğne ne ilaç hic biri vermedi doktor böğüre böğüre agldim
bi de benim günüm gecti kızlar.. Anlamadım gitti asla geçmezdi :/
Hayırlı olsun canım.. Ameliyattan sonra hemencecik gelir bebişin inşallahevet konuştuk ay sonu olucak amelyatt evett![]()
Hadi bakalım valla çok sevindim. Arkadaşımda böyle bi sorun vardı esi ameliyat oldu sonra hemen hamile kaldı simdi 2 tane çocuğu var. Hadi darısı basimizainşallahh bakalım tedavide ne zaman toparlancak dr konuşucaz şu sınavlar bitsin hemen dr yolunu tutcazz
ayyy hadii inşallahh bizimde öle olurr inşallaaahhhhhHadi bakalım valla çok sevindim. Arkadaşımda böyle bi sorun vardı esi ameliyat oldu sonra hemen hamile kaldı simdi 2 tane çocuğu var. Hadi darısı basimiza![]()
inşallaahhh canımmm inşallaahhhhNe güzel canım yumurtaların, maşallahİnşallah olur bu ay bebişş
Bana da doktor rahmin gününe göre biraz ince demişti. Bu tedaviyi olduğum 2 ay da estrofem kullandım. Progestan bebğin tutunamsını sağlıyor sanırım, estrofem rahmi kalınlaştırıyor. Ama demek doktor gerek göremedi sana o ilacı canım. O kadar ince değil demek, moralini bozma.. Olacağı varsa olur bebiş, bırakmaz seni
Nar suyu mu iyiymiş. Aklımda olsuunnsaol
Sende de mi vaarr? Allah yardım etsin çok fena bir şey yaa!! Düşmanımın başına vermesin Allah.. Benim doktorum adet günün geçene kadar ilaç içebilirsin dedi. Ama adet günü geçince ve hala emin değilsem.. of off.. neler çekiyorum. Bu yüzden artık çok uzatmıyorum.. bir an önce öğreniyorum ki gebelik yoksa ilaç içebiliyim. Senin değerin önce iyi çıktı sonra mı düşmüştü..? Acaba bebek tutunmaya çalıştı da olmadı mı? Ama yoksa bile çok yaklaştın bence yaa! Önümüzdeki ay olur inşallah
Hayırlı olsun canım.. Ameliyattan sonra hemencecik gelir bebişin inşallah
Kaçıncı gün yaptırmıştın ilk testini? Enfeksiyon yoktur inşallah.. Geç döllenme olma ihtimali var mı?Bence ilactan dolayı o kadar yuksek cikmisti diye dusunuyorum. Hic kanamam falan yok bibde acayip yoğun akintim var enfeksiyon olmusum zannimca.ayyyy inşallah
![]()
Off is yerindeyim hic rahat rahat okuyup yazamiyorum herkes zebani gibi basimda![]()
Bak bunları buldum.. Ben de haftasonu progesteron testi yaptırdım da, onun gebelikle bağlantısı var mı diye araştırıyorum. Uzman tv'de buldum bunu. Progesteron hormonu da rahim kalınlığını sağlıyormuş, dolayısıyla Progestan da:kızlar benimde kontrolüm vardı bu gün.adetin 15.günüydü geçmi oldu yumurtalar çatladımı diye gittim ama geç değilmiş demekki doktora güvenmek gerekmiş.3 tane solda ortalama 20-21 m lik yumurtalarım oluşmuş.yumurtalar çok iyi dedi doktor ama bu foliküllere göre rahim duvarı çok inceymiş.yeterli kalınlıkta değilmiş.döllenen yumurta tutunamazmış.o yüzden progestan verdi.ayrıca alttan rahim içini muayene etti smear testi için numune aldı.mantar var dedi ilaç verdi ve ovitrelliyi sabah hastanede yaptırttı.saat 10 gibi.yarın akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki önerdi.gerisi tercihinize kalmış dedi.birde ilişkiden sonra yarım saat sırtüstü yat sırtına minder yastık koy vajinal duş olmasın dedi.benden bu kadar ama rahim duvarı inceliği canımı sıktı.geçen senede bu yüzden bir düşük yaptım.inşallah 3 yumurtadan biri döllenip tutunabilir
Ben de çok yoğunum ama evet aklım hep bebislerde ve burada hic calisasim yok
Ben bugün biraz rahatım. Aslında çook işim var da hep son ana bırakıyorumAklım bebişlerde hep napiim
![]()
10.gün yaptirmistim. Bilmiyorum ki var midir aceba :/Kaçıncı gün yaptırmıştın ilk testini? Enfeksiyon yoktur inşallah.. Geç döllenme olma ihtimali var mı?
10. gün ve sonra 2.yi kaçıncı gün yaptırdın? Yumurta takibi yaptırmış mıydın?10.gün yaptirmistim. Bilmiyorum ki var midir aceba :/
bi idrar testi yap.benimde adetim iki gün gecikmişti ama sonuç negatifti.idrar testi yap varsa silikte olsa çıkar en azından negatifse bile belirsizlikten kurtulursun canım10.gün yaptirmistim. Bilmiyorum ki var midir aceba :/
inşallah dua edin banaaaadaAğlama canıımm.. olacak inşallahhh.. Sabıırrr.. Başka çare yok
Ay canım çok fenaa.. Allah sabır versin.. Çoluklarına çocuklarına güzel ömürler versin inşallah..
Genç zamansız ölüm zaten fena.. bir de çocuklar olunca.. Allah sabır versin canım..
Evet canım yaptirmistim 2. Tahlilde ilkinden 2 gün sonra yaptırdım.10. gün ve sonra 2.yi kaçıncı gün yaptırdın? Yumurta takibi yaptırmış mıydın?
Hic yapasim yok kibi idrar testi yap.benimde adetim iki gün gecikmişti ama sonuç negatifti.idrar testi yap varsa silikte olsa çıkar en azından negatifse bile belirsizlikten kurtulursun canım
Yumurta takip ettirdiysen yumurtanın ne zaman olduğunu, ne zaman çatladığını biliyorsundur, geç döllenme yoktur o zaman heralde.. Hayırlısı olsun canım. Bekle biraz daha o zaman. Benim de stresten gecikebiliyor, insan umutlanıyor.. İnşallah vardır yine de..Evet canım yaptirmistim 2. Tahlilde ilkinden 2 gün sonra yaptırdım.