Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Herkese selamlar ben buraya yeni uye oldum cok merak ettim google da ne ararsam burda buluyordum sonunda bende uye olucam dedim ve oldum bende inshallah adet olur olmaz doktora gidicem asilama icin ama bir negatif dusunce icindeyim.
hoşgeldin canım daha baştan negatif düşüncelerde olma :KK36::KK36::KK36::KK36: hayırlısıyla bi başla bakalım

Günaydın herkese.. İyi günleerr :KK37:

Herkese selamlar ben buraya yeni uye oldum cok merak ettim google da ne ararsam burda buluyordum sonunda bende uye olucam dedim ve oldum bende inshallah adet olur olmaz doktora gidicem asilama icin ama bir negatif dusunce icindeyim.
Hoşgeldin.. Dur bakalım daha.. Hemen negatif olma.. Hayırlısıyla kavuşucaz inşallah bebişlere :KK68:

kızlar selam bu iğneden sonra kaç gün geçince öğrenebiliriz gebe kalıp kalmadığımızı
14. günden sonra test yapsan daha net olur. Aslında en güzeli adet tarihi geçince test yapmak. Hayırlısı olsun inşallah..

canım evet haklısın moralimide bozmucam ben sadece bu normal bir durummu diye sormak istedim yani alancı pozitifi bile göremedim . neyse 24 ocakta kan testi yaptırcam 10 ocakta iğne 11-13 ocakta çalıştık 24 ocakta yapsam çıkar demi sonuç. ay inş hepimizin dualarını kabul etsin allahım.
Çıkar canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın..

[QUOTE
Çıkar canım.. İnşallah olumlu sonuç alırsın..[/QUOTE]
ay inşallah canım bein inş. ağzından bal damlıyor dualarla inşallah.

Ben de 13ünde oldm iğnemi heycanla bekliyorum 8 yumurtam vardı Pazartesi doktora gittim çatlamş dedi doktr ilişkiye devam dedi normalde iğneden sonra 3 kez iliski etkili oluyor sanıyordm

Ben de 17 sinde oldum catlatma ignemi ama ayiptir soylemesi pazartesiden beri felaket gaz sancisi cekiyorum. O kadar ki dun gece kivrandim resmen uyuyamadim:KK43: aranizda boylr birsey yasayan oldu mu? Progestan kullaniyorum belki onun etkisidir ama gecen ay olmamisti bu kadar:oops:

Ben de 13ünde oldm iğnemi heycanla bekliyorum 8 yumurtam vardı Pazartesi doktora gittim çatlamş dedi doktr ilişkiye devam dedi normalde iğneden sonra 3 kez iliski etkili oluyor sanıyordm
İnşallah bu sefer olsun canım :KK39::KK68:

güzel haberlerini bekliyoruz canım :KK36::KK36::KK36:

Ben de 17 sinde oldum catlatma ignemi ama ayiptir soylemesi pazartesiden beri felaket gaz sancisi cekiyorum. O kadar ki dun gece kivrandim resmen uyuyamadim:KK43: aranizda boylr birsey yasayan oldu mu? Progestan kullaniyorum belki onun etkisidir ama gecen ay olmamisti bu kadar:oops:

bende bugün sancıdan öldüm valla, karnımda taş var sanki kasıklarım da ağrıyor anne olmak olmaya çalışmak ne kadar zor...

Çok sagolun kızlar walla moral oluyorsunuz ben de yumurta fazla oluyor da eşimde sıkıntı var biraz tutturamıyorz bi türlü bi aydr Keçiboynuzu karışımı yiyor problem oldugunu gecen ay öğrendik zaten.bugün progesteron testini tekrar yaptrdm 60 olmus 21.günü adetimn.on gün sonra belli olcak inş olur cok umutlanmak da istemiyorm

Çok sagolun kızlar walla moral oluyorsunuz ben de yumurta fazla oluyor da eşimde sıkıntı var biraz tutturamıyorz bi türlü bi aydr Keçiboynuzu karışımı yiyor problem oldugunu gecen ay öğrendik zaten.bugün progesteron testini tekrar yaptrdm 60 olmus 21.günü adetimn.on gün sonra belli olcak inş olur cok umutlanmak da istemiyorm

Canım, inşaAllah seninle ilgili de güzel haberler alırız. Benim 12 günüm kaldı sonucu öğrenmem için, arkadaşlar iğneden sonra 14 gün içinde belli olur dediler. 2 gün gitti. 12 gün kaldı :)

Canım, inşaAllah seninle ilgili de güzel haberler alırız. Benim 12 günüm kaldı sonucu öğrenmem için, arkadaşlar iğneden sonra 14 gün içinde belli olur dediler. 2 gün gitti. 12 gün kaldı :)
Aminnnn :) benm 7.gün oldu iğne vurulalı.adet tarihimi beklicem bu ay.iki kez daha vuruldm iğne o zman erkenden test yaptm negatifi görünce yıkıldım hep.bu sefer karar verdm beklicem :)

Bugün benimde 2.gün bende adet günümü bekleyecegim.gecen ay 80 tl test parası verdim hergün cıkacak diye bakıp durdum sonuc negatif bu ay kararlıyım ayın 7 sini bekleyeceğim nasip inşaallah iyi sonuc alırız hepimiz.

Amin canım amiinn :KK68: Tanıdık vasıtasıyla görüştüğüm bir iş. Şu anda yaptığım işten farklı. Hoşuma da gitti. Hayırlıysa olur inşallah. İşin içinde tanıdık olunca, ayy ben aslında hamileydim, diye 5-6 ay sonra doğum iznine çıkmak falan ters olur, o yüzden hamile kalırsam söylememek olmaz diye düşündüm. Ama napiyim.. Bebek bir olsun da hayırlısıyla.. Allah kısmet etsin de, ondan sonra kısmetimiz de açılır inşallah. Saol canım :KK15:

Canıımm.. Hadi hayırlısıı. Bu gidişle bizim durum da aşılamaya doğru gidiyor. İnşallah seninki hemen tutar da bize de umut olur :KK68: Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah bu ay size canım :KK46:

Amin inşallah.. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin..
Ah arkadaşlar bugün gittim doktora veeee aşılama ertelendi bu ay çünkü kist oluşmuş. Napalım kısmet değilmiş bu ay ....

Olsun canım olsun inşallah. Siz ne kadar istiyorsanız. Allah gönlünüze göre versin. Maddi açıdan imkanım daha iyi olsa isterim ben de 3 tane falan :KK45: Yine de 5 çok gelir kihkih :KK48: Allah herkese gönlünce versin. Sağlıklı olsunlar da yeter ki..
İlişki konusunda haklısın.. Maalesef o durum da büyük bir stres yaratıyor ve bu stres de olmasını engelliyor.. inşallah en kısa zamanda gelirler minikler :KK46::KK46:
İkimizde öğretmeniz beş bize de çok gelir eşimi bilmem ama bana çok gelir üç olsun isterim iki oğlum var bir de kızım olsun isterdim ama her şeyin hayırlısı diyelim Allah önce hiç olmayanlara versin

Kızlar ya sağ kasığımda ağrı oluyor neden olabilir acaba yine iltihap mı başladı ki

Ah arkadaşlar bugün gittim doktora veeee aşılama ertelendi bu ay çünkü kist oluşmuş. Napalım kısmet değilmiş bu ay ....
ah canım ya kist neden olmuşki iğne yapmadımı çatlaması için o_Oo_Oo_O

Ah canım yaa.. Geçmiş olsun.. Nasip değilmiş demek bu ay ama insan da hevesleniyor di mi..? Hayırlısı olsun be canım.. Sonraki ay olur inşallah..

İkimizde öğretmeniz beş bize de çok gelir eşimi bilmem ama bana çok gelir üç olsun isterim iki oğlum var bir de kızım olsun isterdim ama her şeyin hayırlısı diyelim Allah önce hiç olmayanlara versin
Amin canım.. İsteyen herkesin sağlıkla olsun inşallah..

Back
X