- 30 Ocak 2015
- 63
- 40
- 18
- 38
o zmn yaptırsaana yarın canım benim cıkar ben sabırsızlıkla bekliorm benimde 8. gunum . ayın 7 sı dogum gunum ınsallah d.gunu hediyesi olarak benimledir :)benim iğneden sonra 12.gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zmn yaptırsaana yarın canım benim cıkar ben sabırsızlıkla bekliorm benimde 8. gunum . ayın 7 sı dogum gunum ınsallah d.gunu hediyesi olarak benimledir :)benim iğneden sonra 12.gün![]()
Canım ben bugün yaptım negatif cıktı erken daha bekleyip görecegiz inşaallah ; )[/QUOTE
Ewet canim kan testi drda oyle dedi ma ignenin etkisi olsa 5,6 olurdu en fazla 2 gun sonra tekrar bakalim dediCanım o kan sonucu mu? Aslında normalde var olur ama iğnenin etkisindende olabilir 2 gün sonra tekrar yaptir
Canım o kan sonucu mu? Aslında normalde var olur ama iğnenin etkisindende olabilir 2 gün sonra tekrar yaptir
Canim sende yaptir yarin :)5 uzeri var diye biliyorum canım ben ama yinede bi kac gun sonra tekrar yaptr eger artıyords vardır . ıgnedende olabilir benimde 8. gunum cunku . ıgnenin etkısı 12. gun geciyor dr um syledi
Canim sende yaptir yarin :)
Erken yaptırınca yine belirsizlik oluyor. Negatif çıkınca acaba geç döllenme mi, test mi hatalı falan diye düşünüyorsun.. Pozitif çıksa iğneden olabiliyor. yine belirsizlik oluyor. Adet gününde ya da adete 1-2 gün kala kan testi yaptırmak ancak kesin sonucu veriyor.Herkes ne kadarda sabırlı uslu uslu gun sayıyor :)![]()
Hayırlısı olsun canım. İnşallah önümüzdeki ay olur. İnşallah annen de çok üzülmez.test yaptım negatif yarın doktora gitcem hayırlısı inşallah
Erken yaptırınca yine belirsizlik oluyor. Negatif çıkınca acaba geç döllenme mi, test mi hatalı falan diye düşünüyorsun.. Pozitif çıksa iğneden olabiliyor. yine belirsizlik oluyor. Adet gününde ya da adete 1-2 gün kala kan testi yaptırmak ancak kesin sonucu veriyor.
Senin kaçıncı ayın? Ben bunca aydır umutlanıp umutlanıp negatifi görünce, artık onu görmek istemiyorum. Efendi gibi adetimi bekliyim, oliyim diyorum. 5-6 gün geciktiği oldu stresten.. Çok heyecanlandığım zamanlar oldu, sonuç hüsran. Adet günü bile test yapmıyorum genelde. 3 gün falan geçince yapıyorum. Çünkü stres geciktiriyor.
He vallaKLOMEN SANKİ ADEtİMİ DUZENE Mİ SOKtU NE .. tAM GUNUNDE GELİO BENİM .. BENDE COK StRES YAPIYORUM BAKALIM NOLCAK .. AMMANNN HEP BÖLE BEKLE BEKLE.. NE CİLELİ BASIMIZ VARRMIS YAHEMEN HAMİLE KALANLAR NE GUZEL OH VALLA
![]()
canım ben bu ay çok tuhaf oldum zaten yani bizde anlamadık halen midem bulanıyor akıntım gelirdi hemen arkasından kırmızı gelirdi ve ağrım olurdu ne ağrım ne kırmızı kayukahve bir leke birde bişey farkettim gbek deliğime bastırınca damar atardı şimdi hiç atmıyor yani bir garibim benim gibi olanda olmamış galiba hiçHayırlısı olsun canım. İnşallah önümüzdeki ay olur. İnşallah annen de çok üzülmez.
Doktora gitmen iyi olur.. Eğer tam adet olmazsan, böyle devam ederse, hala umut var demektir.
Bana da önceleri olacak gibi geldi ama 1-2 ay olmayınca tamamen umutsuzluğa kapıldım. Olmucak dedikçe de olmadı.. Kendimize yapıyoruz aslında. Hep olumlu düşünmeliyiz.. Olacak canım.. Olacaaakkk.. Öyle ya da böyle zamanı gelince olacak![]()
Herkes ne kadarda sabırlı uslu uslu gun sayıyor :)![]()
Olsun canım. Öyle de deneyin. Sorun yok sonuçta. İnşallah hayırlısıyla olur.Ay olsn yaa rabbm herkese nasip etsin doktorda sıra beklerken hamileleri görünce içim gitti kimseye imrendmesn bize de masip etsin aşılama diyince insan tuhaf oluyor cok kötü oldm kendi doktrmda 3 ay daha bekleyelim dedi ondan sonra aşılma Demişti Allah'tan klomenle birden cok yumurtam oluyorda aşılama olacaksak da ihtimalimz artar..bu doktr vermedi ilaç hormon testleri normal yumurtam oluyordr dedi artik bu ay ilaçsz geçicek
inşallah canım silik çıkmışsa vardır gibi geliyor bu arada arkadaşlar kasık ağrısı göğüs ağrısı gerçekten takılmayın bunlara ben de her ay oluyor ama gelen giden yok :)off kızlar bugün bitmek bilmedi adetimi bir gün geçti şiddetli sancım da var olacakmışım gibi 2 gün önceki testin 2. kısmı silik çıkmıştı ama yine de emin olamıyorum :) bakalım bugün yine test yapcam :) Ayy inşaAllah çift çizgi görürümmm
He vallaOnlar beklemiyorlar ya oluyor :)) Ben de adet ağrıları içinde bekliyorum şu anda. Bu sefer aşılama için gidicem doktora. Başka bir doktor buldum. İnşallah iyi geçer de, bu sefer kavuşurum.. Hepimiz kavuşalıımmm
![]()