Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar, iğneden sonra 16. günüm bugün. dün test yaptım negatif çıktı. 8 gündür aralıksız bel ağrısı çekiyorum adetim 2 gün geçti ama bebişim gelmiyormuş. çok umutlanmıştım oysa... morelim dün çok bozuldu. ağladım ağladım :KK43: psikolojim çok kötü.
Vardır bir hayır böyle düşünmek en iyisi.. Doğru zamanda sağlıkla kucaklayacağız inş. bebişleri..

kızlar, iğneden sonra 16. günüm bugün. dün test yaptım negatif çıktı. 8 gündür aralıksız bel ağrısı çekiyorum adetim 2 gün geçti ama bebişim gelmiyormuş. çok umutlanmıştım oysa... morelim dün çok bozuldu. ağladım ağladım :KK43: psikolojim çok kötü.
Canım senin 2 gün öncesine kadar 2. çizgi silik çıkmıyor muydu? Hatta dün de yapmıştın sanki :KK64: İğnenin etkisi de geçmiş olmalıydı ve 2. çizgi çıkmıştı. Test hatalı olamaz değil mi? Yani umutlandırmak istemem ama.. Eğer yine olmazsan kanda baktır canım. Hayırlısı olsun canımm yaaa :110:

Çok erken yapmışsın canım. Çıkmaz ki. Bekle adetine kadar.

Sen de çok erken yapmışsın canım. Accık sabır :KK39:

Canım tabi ki sevinemezsin. Sevinmek başka şey umutlu olmak başka şey. Elbette üzülüyoruz ama olumsuz düşündüğümüzde bu, bebekle aramıza bir engel daha koyuyor. Zararı bir tek kendimize. Umutlu olmanın ise hiçbir zararı yok.. Umutsuz olduk da ne oldu.. Biraz da güzel düşünmeyi denesek, belki de değişecek her şey :KK37:

Kaç gündür böyle devam ediyor canım. Bazen benim 2-3 sürüyor, adet sonra başlıyor.
1 hafta olcak canım

Sabretmek çok zor gerçekten. ben de evleneli 4 yıl bitti. 2 yıldır bebek istiyoruz. eşimde kilo problemi olduğu için 2014 nisanda mide küçültme ameliyatı oldu 55 kg verdi. o dönemde sperm testi yapıldı ve aşılama için sınırda olduğu söylendi. bende de pcos vardı. herşeyin yoluna girmesi için bekledik bu zamana kadar. çatlatma iğnesii oldum geçen pazartesi şimdi de crinone jele başladım. ben de merakla bekliyorum. eşimin 15 şubat doğumgünü inş güzel bir sonuç olur :) sevgiler...

selam kızlar bende 10 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım var.tam aşılama yaptıracakken kızıma hamile kalmıştım rahim filminden sonra.2 sene evveline kadar bebek düşünmüyoduk bende tedavigörüyorum şimdi menegon+ovitrelle yapıldı.sebepsiz infirteliteymiş doktorumun dediğine göre herşeyim normal eşiminde öyle bakalım hayırlısı

Yaptırmadım ilk ovitrelle denememde dayanamayıp 8. gün kan tahlili yaptırmıştım 11,8 çıkmıştı 11. gününde 8,3 e düştü ve sonrada 0,1 'e ..... Ürktüm erken kan testinden ama idrar tahlili yapmaktanda kendimi alamadım :) Senin beta kaç çıktı?
Canım dun 10.41 di 6.83 e dusmus ignenin yaniltmasiymis demekki neymis 14. Gunden once sonuc pozitif cikabilirmis ;) dah cikmaz dimi deger hamile degilim edetimi beklemeliyim bir kac gune olurum herhalde adet olacakmisim gibi sancim var

Canım senin 2 gün öncesine kadar 2. çizgi silik çıkmıyor muydu? Hatta dün de yapmıştın sanki :KK64: İğnenin etkisi de geçmiş olmalıydı ve 2. çizgi çıkmıştı. Test hatalı olamaz değil mi? Yani umutlandırmak istemem ama.. Eğer yine olmazsan kanda baktır canım. Hayırlısı olsun canımm yaaa :110:

Bilmiyorum canım ya bilmiyorum :( test bi garip geldi bu kez zaten ama ilk çizgi bile zor çıktı bilmiyorum canım kendi çapımda takılıyorum işte. çok zormuş bu süreçler Rabbim kimseye yaşatmasın

1 hafta olcak canım
Belki adetin böyle geçecek dediğin gibi. Benim de 1 ay ilaçlardan kahve ve hatta siyah olarak, bir de parça praça gelmişti afedersin. Ama yine de doktoruna sora bence. Hayırlısı canım.. Ne diyelim..

Sabretmek çok zor gerçekten. ben de evleneli 4 yıl bitti. 2 yıldır bebek istiyoruz. eşimde kilo problemi olduğu için 2014 nisanda mide küçültme ameliyatı oldu 55 kg verdi. o dönemde sperm testi yapıldı ve aşılama için sınırda olduğu söylendi. bende de pcos vardı. herşeyin yoluna girmesi için bekledik bu zamana kadar. çatlatma iğnesii oldum geçen pazartesi şimdi de crinone jele başladım. ben de merakla bekliyorum. eşimin 15 şubat doğumgünü inş güzel bir sonuç olur :) sevgiler...
Merhaba,
Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah olumlu sonuçlanır:KK68:

selam kızlar bende 10 yıllık evliyim 8 yaşında bir kızım var.tam aşılama yaptıracakken kızıma hamile kalmıştım rahim filminden sonra.2 sene evveline kadar bebek düşünmüyoduk bende tedavigörüyorum şimdi menegon+ovitrelle yapıldı.sebepsiz infirteliteymiş doktorumun dediğine göre herşeyim normal eşiminde öyle bakalım hayırlısı
İnşallah bu ay güzel sonucu görürsünüz.. Benim de rahim filminden sonraki 2. ayım. Bekliyorum bakalım..

Canım dun 10.41 di 6.83 e dusmus ignenin yaniltmasiymis demekki neymis 14. Gunden once sonuc pozitif cikabilirmis :KK66: dah cikmaz dimi deger hamile degilim edetimi beklemeliyim bir kac gune olurum herhalde adet olacakmisim gibi sancim var
Aa..! Canım düştü demek değerin :/ Hayırlısı olsun yaa.. Bir daha ki aya olsun inşallah..

Bilmiyorum canım ya bilmiyorum :KK43: test bi garip geldi bu kez zaten ama ilk çizgi bile zor çıktı bilmiyorum canım kendi çapımda takılıyorum işte. çok zormuş bu süreçler Rabbim kimseye yaşatmasın
Canım bazı testler yanıltabiliyor. Adet olmazsan yine tekrarla sen. Allah herkesin yardımcısı olsun. Evet, çok zor.. ama ödüllerimize kavuşucaz inşallah :KK68:

Cennet Kokusu_ .!.:
Toparla kendini. Hic belli olmax bak daha adetinde gelmemis bekle bakalim biraz daha .annem bana adetinin uzerine gebe kalmis rabbimin isi belli olnaz belkide gec dollenme olur canim skma canini..

Back
X