Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Selamm:KK68: doktordan geliyorum moralim yerine geldi Allah'a şükür:KK51: gecen haftadan beri bunalımdaydim resmen:KK20: yumurtan buyumemis bu ay bos gecicek buyuk ihtimal demisti, o gunden beri adacayi inofolic ictim vee bugun bir gittimki 18 mm ve catlamiss:KK57::KK71: doktorum da şaşırdı ee catlamis bile igneye gerek de kalmadi dedi:-) yine beklemeye basladik bakalim olmazsa onumuzdeki ay asilama..

Simdi gecmisi bir okuyayim siz neler yapmissiniz:KK60:

Selamm:KK68: doktordan geliyorum moralim yerine geldi Allah'a şükür:KK51: gecen haftadan beri bunalımdaydim resmen:KK20: yumurtan buyumemis bu ay bos gecicek buyuk ihtimal demisti, o gunden beri adacayi inofolic ictim vee bugun bir gittimki 18 mm ve catlamiss:KK57::KK71: doktorum da şaşırdı ee catlamis bile igneye gerek de kalmadi dedi:-) yine beklemeye basladik bakalim olmazsa onumuzdeki ay asilama..

Simdi gecmisi bir okuyayim siz neler yapmissiniz:KK60:
Hadi bakalım hayırlı olsun canım :KK9: Sevindiimm.. Vesile olmuştur belki, aşılamaya gerek kalmadan olacak :KK68:

Canım 24 saat diyorlar..inofolic yararlimi evde bir paket var dr vermisti icmedim diger aya ise yarar belki icmelimiyim gunde 1 taneydi degilmi yardimci olurmusun..bugunu degerlendir cnim 5 gün u bos gecirmeyin insallah bu ay yüzün güler guzel haberlerini bekliyoruz :)

Benim moralim bozuk kizlar adet sancisi var son adetim 11 ocakti 8 subat gibi beklenen adet... hic kür falan denediniz mi sogan incir vs

Benim moralim bozuk kizlar adet sancisi var son adetim 11 ocakti 8 subat gibi beklenen adet... hic kür falan denediniz mi sogan incir vs
Benim de vaaarr.. Ben de en geç pazar olurum.. Napalım canım, yapacak bir şey yok.. Allah'ın izni ile zamanı gelince olacak.. İnşallah zamanı çabuk gelir :KK37: Senin kaçıncı tedavin? Aşılama falan düşünüyor musunuz?
Bu arada ben soğan kürü yapmıştım 1 ay.

Benim de vaaarr.. Ben de en geç pazar olurum.. Napalım canım, yapacak bir şey yok.. Allah'ın izni ile zamanı gelince olacak.. İnşallah zamanı çabuk gelir :KK37: Senin kaçıncı tedavin? Aşılama falan düşünüyor musunuz? Benim 3. Ovitrelle yumurtlama sorunu yok yumurta olusuyor dr un dedigine gore kendisi de catlarmis ama hizlandirmak amacli yapiyormus.. ben bu ay olmazsa hsg sonraki ayda asilama dusunuyorum.. sen ?
Bu arada ben soğan kürü yapmıştım 1 ay.

Bu sogan incir havuc kurunun bir siralamasi var mi ? Adetin kacinci gunu yapilcak ?

Canım 24 saat diyorlar..inofolic yararlimi evde bir paket var dr vermisti icmedim diger aya ise yarar belki icmelimiyim gunde 1 taneydi degilmi yardimci olurmusun..bugunu degerlendir cnim 5 gün u bos gecirmeyin insallah bu ay yüzün güler guzel haberlerini bekliyoruz :)
Saol canm insallah bu ay hayirlisiyla olur. Bende ise yaradi canim sanirim cunku 5 gunde 18 mm ulasip catlamis bile bir de adacayi ictim tabi hangisi etkili oldu bilemem ama inofolic cok kiside ise yaramis gunde 1 tane ictim canim. Bugunu degerlendirdim bile:oops::-) korktuk yumurtanin kacmasindan:-) 4-5 gun daha devam tabi nolur nolmaz. Aminn hepimizin yuzu guler insallahh:KK36:

İnşallah ruyan çıkar canım insanin ortak sıkıntılarını paylaşması güç veriyi tanımıyorum ama çok opuyorum seni ve diğer kızları da tabi hakkımızda hayırlısı olsun eğer bu ay da olmazsa güç versin a
Saol canm insallah bu ay hayirlisiyla olur. Bende ise yaradi canim sanirim cunku 5 gunde 18 mm ulasip catlamis bile bir de adacayi ictim tabi hangisi etkili oldu bilemem ama inofolic cok kiside ise yaramis gunde 1 tane ictim canim. Bugunu degerlendirdim bile:oops::-) korktuk yumurtanin kacmasindan:-) 4-5 gun daha devam tabi nolur nolmaz. Aminn hepimizin yuzu guler insallahh:KK36:
İnofolic i ilk kez duydum araştırdım olumlu yorumlar var hep pko olmayanlarda kullanabiliyomus

İnşallah ruyan çıkar canım insanin ortak sıkıntılarını paylaşması güç veriyi tanımıyorum ama çok opuyorum seni ve diğer kızları da tabi hakkımızda hayırlısı olsun eğer bu ay da olmazsa güç versin a

İnofolic i ilk kez duydum araştırdım olumlu yorumlar var hep pko olmayanlarda kullanabiliyomus
Evet canim bende de pko yok hatta kendim alip ictim doktor yumurtan buyumemis deyince:KK56: buyuttu bakalim sonu guzel olcakmi:KK51:

Canım nasıl bel cekiliyor bende istiyorum...ankaradamısın?
bel çektirme belyin derisini tunup iki elinle yukarı doğru çekiyorsun yani deri ile kemik birbirinden ayrılıyor tık diye ses geliyor benim bildiğim bu eskiden bel ağrıdığında böyle yapılıyordu ama onunda ilmini bilenler var canım hatta bizim köyde eskiden başı ağrıyan kadınlar saçlarını çektirirdi gözlerimle gördüm ben

Back
X