Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Gunaydn kızlar.simdi dr dan geldm.dun 482 ckmstı beta hcgm.bugun 843 cktı sukurler olsun.dhaftaya keseyi gormek icn cagrdı.hayrlsyla devamı gelr kucagma alrm ins bebisimi.darısı tüm isteyenler e tez zamanda ins

Gozun aydin arkadasim cok sevindim hadi hayirlisi darisi bize insallahhh

Gunaydn kızlar.simdi dr dan geldm.dun 482 ckmstı beta hcgm.bugun 843 cktı sukurler olsun.dhaftaya keseyi gormek icn cagrdı.hayrlsyla devamı gelr kucagma alrm ins bebisimi.darısı tüm isteyenler e tez zamanda ins
ay canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip eder allahım tez zmanda bize de nasip olur inşallah amin

Kısmet değilmiş bu ay da demek ki üzme! kendini (demekle olmuyor biliyorum).. daha bizimkilerin vakti zamanı gelmemiş. olunca da pek bi nazlı olcak bizim sıpalar :anneadayı::21::21:
yok canim benim uzulmem 5dakikalık Rabbim sabrinı veriyor tatlim . bu ay da olmazsa asılama yapilcak canim

insallah ojmazsin hayatım ya cok heves etmedim bu ay ama gene e cok uzuldum
ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum biz her ay hevesleniyoruz bazı belirtiler görüp sonu hep hüsran oluyor hiç birşey için bu kadar dua ettiğimi bilmiyorum inanın ki ama allahım herşeyin en hayırlısını bilir inşallah hepimiz bir gün burda mutlu haberlerimizi vereceğiz inanıyorum buna

adetimin 5 günü dün akşamdan beri kasıklarıma ağrı girdi batıyor resmen nedendir acaba bilen varmı:110:

maşallaah :)

Gözünaydın canim. Allah tamamına erdirsin ins

İkiz mi ? hep hayalimdi vala keşke olsa.hayrlsı olsun.sanada nasip etsn Rabbim ins en hayırlısndan en saglıklısndan
Canim şimdi bize bu ay neler yaptın nasıl Hamiş oldun bize anlatirmisin . Ilac kullandım mi catlatma iğnesi yapıldı mi ne zamanlar ilişkiye girdin hepsini anlat bizde değerlendirelim canım olur mu:anneadayı:

Back
X