Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
yok canım ya artık çift çizgiyi görmeden adetim gecikmeden kanda baktirmayacağım ya :) adet tarihim 13 yada 14 ü zaten bir iki gün önce de lekelenmem başlıyor yakında anlarız ama ateş yükselir felan diyorlar benim gayet düşük malesef :KK43:
canım ben hep ateşim düşütüğünde anlıyorum adet olacağımı bir iki gün kala sabah ölçüyorum düşüyo ve adet oluyorum

Kızlar, herkese merhaba :KK3:
Bugün gelemedim, çünkü doktordaydım. İnanılmaz karışık duygular içindeyim.. Tam 10 gün adet ağrısı çeken ben, önümüzdeki ay aşılamaya geçmek için, adet ağrıları başlayınca, adet günüm (bugün) için randevu alan ben, tam 1 yıldır bebek isteyen ve sürekli negatif gören ben, aşılama için aldığım randevuda doktora bebek kesesini görmek için gittim.. Cuma ya da cumartesi adet günümdü.. Hadi dedim en geç pazar olurum, ama cumartesi akşamı gidip nöbetçi eczaneden test aldık eşimle. 2 tane aldım. Hatta eşim alsaydın bari çok çok, çıkmıyor ya dedi :) Artık espriye vuruyorduk yani.. Aaa! Belki gerek kalmıcak dedim. Kalmadı..
Pazar sabahı 7 buçukta tuvalete kalktım. Kalkmışken testi yapiyim dedim. Testi yapıp salona gittim. Bekledim 5-10 dakika. Kendimi hazırladım. "Yine negatif çıkacak, ama ya pozitif çıkarsa.. ama karnım ağrıyor yaa, negatif çıkacak.. ama normalde karnım adetten 10 gün önce hafif hafif sızlamaya başlardı, ben hala adet olmadım. O zaman 13 gün önceden falan başlamış oluyor... ama yok yok.. negatif çıkacak.." Tuvalete geri döndüm, ne olacaksa olsun dedim ve bir baktım çift çizgi. 2. çizgi birazdaha silik ama bariz çizgi.. Resmen şok :)) Ağladım tabi, inanamadım.. Eşime gösterdim hamileyim galiba inanamıyorum diye.. Hala da inanamıyorum.. Kan testine kadar pek umutlanmayalım dedik. O gün kan testi yaptırdım, tam 1887 çıktı.. Yine biraz ağladım :) Biliyorum 5 haftalık olmadan kese görünmüyor, ama değer yüksek olunca görünür belki dedim.. Bugün randevuma gittim. Yok.. maalesef görünmedi. Haftaya salıya kontrol randevum var, o zamana kadar sabretmemiz gerekiyor. "Hamileyim" demek istiyorum ama hala emin değilim. Mutluyum ama çok sevinemiyorum, dış gebelik falan olabilir Allah korusun ne biliyim bir sürü şey var.. Keseyi göremeden, kalp atışını duyamadan tam sevinemicem sanırım. Bir şey hissetmiyor ya insan hemen.. Hala inanamıyorum ki :)) O minnacık şey şimdi oraya tutunmuş mu :) Mucize resmen :) :KK37: Erken sevinmek istemiyorum. Haftaya güzel haberler veririm inşallah.. O zaman hepinize darısı başınıza dicem :KK68::KK68: O zaman çook sevinip gerçek mutluluğu yaşıcam.. Kimseye söylemedik daha, ailelere bile.. Erken sevinip, sonra sorun çıkarsa üzülmesinler diye Allah korusun.. ama şunu biliyorum ki hep olumlu düşünün. İnanın hala arada adet sancısı vuruyor. Bilmiyorum bu bir sorun mu? İnşallah değildir. Günlerce adet ağrısı çektim, başka da hiç ama hiiçç bir belirti olmadı. Hala da yok.. Bilenler vardır 2 ay ilaç ve iğne tedavisinden sonra rahim filmi çekinmiştim. Bu rahim filminden sonraki 2. ay. hiç bir tedavi uygulamıyorduk 2 aydır. Sanırım aşılama yaptırıcaz nasılsa düşüncesinin rahatlığından ve her şeyi oluruna bırakmaktan oldu.. Öğrendiğim andan beri isteyen herkese dua ediyorum :KK68: Sizler de dua ederseniz, hamileliğimin sağlıklı olması için dua edin olur mu? İnşallah bebğim benimledir.. Hepinize tüm desteğiniz, sevginiz için çookk teşekkürlerr :KK68: Allah herkesin muradını versin.. Sağlıklı evlatlar versin herkese.. Ay çok uzatmışım çookk :)) Sonuna kadar okuayana alkışş :)) :KK9:
Çok duygulandırdı beni yazdıkların. Kendim yaşamış gibi sevindim inan. Rabbim sonuna kadar gitmeyi , sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ben burda adını bilmediğim, yüzünü görmediğim herkes için dua ediyorum çünkü bu özlemi çok iyi biliyorum. Sen de bize dua et canım arkadaşım.

Kızlar.. Herkese merhaba :KK3:
2 gündür işe gidemiyorum. Bende migren var :( Normalde migren ilacı içiyordum ağrıyınca ama tabi şimdi içemiyorum. Doktor parol içebilirsin dedi ama o da ne kadar işe yararsa artık. Azaltıyor biraz ama geçirmiyor maalesef :( Üstüne mide bulantısı.. İçimde bir şey kalmadı. Ne yesem çıkıyordu afedersiniz, bugün bulantı daha az. Peynir ekmek yiyebildim ancak.. Başım da dönüyor.. Bebiş sağlıklıdır inşallah, tabi dayanılır ama; gerçekten migrenle çok çok fena :( Çalışınca da çok zor. Aklım işte. Kimseye söylemiyorum daha net değil diye. Biliyorlar migrenim olduğunu. Onu söyledim artık.. Pazartesi kontrol gününde de gitmemiştim. Yarın gitmem lazım artık.. inşallah geçer yaa..
Aa canım inanmıyorum hiç soylememistin bize çok sevindim inşallah keseyi de kalp atışını da hayırlısıyla görürsünüz allah kucağına almayi nasip eder inşallah çok mutlu oldum inan
Canım ben de pazar öğrendim, pazartesi doktora gittim. Emin olmadan da söylemicektim aslında ama kimseye de söylememek çok zor :) Sizinle paylaşiyim dedim. Hala emin değilim. Göremedik kii.. Amin canımm amiinn :KK68: Çok saool.. Dualarınızı esirgemeyin, hala net değil çünkü. Korkuyorum biraz ama olumlu da düşünmek istiyorum.. İnşallah sağlıklıdır.. Darısı da isteyen herkese olsuunnn :KK37:

Hayırlı olsun canım çok sevindim bende
Allah razı olsun canım.. Çok saol..

ayyy canım benim ne kadar sevindim gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin dartısı tüm isteyenlere olsun çok şükür bi kişiden güzel haberler aldık :KK6::KK6::KK6::KK36::KK36::KK36::KK71::KK71::KK71:
Ay canım çok saol yaa :KK68: Hepinizden razı olsun Allah.. İnşallah devamı gelir de daha güzel haberleri de verebilirim.. Darısı sizlere, isteyen heeeerkese olsuunnn :KK68::KK37:

Ayy inanamıyorum bakarmisin sen Allahın işine asilamaya giderken hamile olduğunu öğreniyor sun. Ne büyük süpriz olmuş size. Allah daim etsin canım ne kadar sevindigimi anlatamam sana. Ben seni hep takip ediyordum. Hatta rahim filmini önce ben çektirmiştim sen sonra. Bir süredir foruma uğramiyordum sadece.

Sen de de bir sorun gözükmüyor du değilmi. Benim 6. Klomen tedavisi bu ay Son olucak. Asilama dedi dr sonrasında. Ama ben hemen yaptırmak da kararsizim biraz belki ara veririm diye düşünüyorum ayy bilmiyorum yaaa. Ama sana çok sevindim gerçekten. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
Canım çok çok saooll :KK68: Siz mutluluğumu paylaştukça ben de çok mutlu oluyorum.. Doğrusu daha çok erken. Çok sevinmek istemiyorum.. Hayırlısı olsun inşallah. Bebebği görüp bir de kalp atışını duyarsam rahatlıcam.. göremezsek boşuna sevinmiş olucaz diye üzülüyorum.. İnşallah sağlıkla devam eder.. Darısı sizlere olsun..
Ben 1 kere serophene+ovitrelle bir kere de klomen+ovitrelle sonrası rahim filmi çekindim. Fazla uzatmak istemedik canım. 32 yaşındayım. Sonrasında rahim filmi. Doktor filmden sonra 1 ay bekleyelim, sonra gelirsiniz aşılama konuşuruz dedi. Biz ilk ay adet olunca doktora hemen gidemedik. O yüzden 1 ay daha bekleyelim dedik. O ayda oldu işte :) Yani oldu diyorum ama sağlıklıdır inşallah. Allah'ım nasip ettiyse.. Bizde bir sorun yoktu canım. Eşimin değerlerini biraz sınırda gördüler ama engel değil dediler. Senin de filmden sonra 3. ayın falan mı? Eğer bir problem yoksa, yaşınız da gençse 1-2 ay daha bekleseniz olur bence canım. Sonunda olacak inşallah.. Ben diyordum Allah'ın izniyle aşılamayla, o da olmadı tüp bebekle bu sene inşallah hamile olurum diye.. Olumlu düşünmek çok önemli.. Hep oalcak diye düşünün heepp!! Hele ki sorun yok.. Allah zamanını biliyor canım :KK68:

canım nasıl sevindim anlatamam hepimize umut oldun :) güzel hislerini bizimle paylaştığın için teşekkürler. hasyırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah :) dualarım seninle güzel annemiz :KK66:
Ay canım.. Allah razı olsuunn :KK68: Çok teşekkürler.. Ben de umut olmak için yazdım. Gerçi biraz erken ama; inşallah sağlıkla devam eder.. Hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirir, bebelerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah :KK68: Her şeyin başı umut.. Olumlu düşünmek.. Günlerce adet ağrısı çektim. Sürpriz oldu.. İnşallah hepimize nice güzel sürprizler gelsiinn :KK37:

günaydın arkadaşlar bu sabah test yaptım negatif galiba adete 3 gün felan var hayal meyal ikinci çizgi görünüyor ama o zaten kendi çizgisidir ovula marka gebelik testi kullanan var mı
Hayırlısı olsun canım.. Ben hiç testin kendi çizgisi diye bir şey duymadım görmedim. İnşallah hamişsindir hayırlısıyla :KK68::KK68:

geçmiş olsun canım.ben ilk oğlumu tam tüp bebeğe gidecekken öğrenmiştim.adeti bekliyordum tedavi için.bir de bu ilk üç ayda bitki çayları çok önerilmiyor doktora sor istersen ama bana doktorum ilk üç ay bana sormadan bitki çayı içme düşüğe sebep olabilir demişti.yine de sen bi araştır istersen hepsi değildir belki
Çok içmediğin sürece içebiliyormuşsun canım. Bazıları zararlı ama ıhlamur falan değil. Zaten 1 kere içtim. Mide bulantısı için de nane-limon yapıyorum içiyorum. 2 günde yarım kilo - 1 kilo arası verdim :(

yok canım ya artık çift çizgiyi görmeden adetim gecikmeden kanda baktirmayacağım ya :) adet tarihim 13 yada 14 ü zaten bir iki gün önce de lekelenmem başlıyor yakında anlarız ama ateş yükselir felan diyorlar benim gayet düşük malesef :KK43:
Belirtilere takılma canım. Hiç bir belirtim olmadı. Şimdi midem bulanıyor ama o da sanırım migrenden. Zaten benim başım ağrıyınca midem bulanır hep. Ne göğüs ağrısı ne bir şey.. Belirti oalcaksa da adet tarihinden sonra oluyor. Olumlu düşün canım :KK68:

Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşaallah canım çok mutlu oldum Kendine çok dikkat et beslenmene dikkat bol su iç içinden ikiz gibi geldi hadi hayırlısı canım Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin Aminn :KK15::anneadayı::nazar:
Ah canıım.. Çok saol :KK68: Amiiinnnn... Henüz beslenmeme dikkat edemiyorum, bir şey yiyemiyorum çünkü bulantıdan ve baş ağrısından :( ama mutlaka dikkat edicem. Doktor da uyardı.
İkiz mii :)) Valla çok isterim ama ailede hiç ikiz yok. Tedavi de görmediğim için tek yumurtam olmuştur sanırım.. Allah biliyor bakalım :) 1 taneyi sağlıkla görseydik inşallah Allah'ıımm :KK68: Darısı sizlere olsun.. Hep dualarımda olacaksınız..

Çok duygulandırdı beni yazdıkların. Kendim yaşamış gibi sevindim inan. Rabbim sonuna kadar gitmeyi , sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ben burda adını bilmediğim, yüzünü görmediğim herkes için dua ediyorum çünkü bu özlemi çok iyi biliyorum. Sen de bize dua et canım arkadaşım.
Canıımmm :KK61: Duygulandırdın benii.. Amiinnn.. Allah razı olsun hepinizden.. Hepinizin desteği çok önemliydi hala da çok önemli benim için :KK68: Hepinize dua ediyorum zaten.. Hep de edicem canım. Allah isteyen herkese, sizlere de sağlıkla nasip etsin..

Kızlar.. Herkese merhaba :KK3:
2 gündür işe gidemiyorum. Bende migren var :KK43: Normalde migren ilacı içiyordum ağrıyınca ama tabi şimdi içemiyorum. Doktor parol içebilirsin dedi ama o da ne kadar işe yararsa artık. Azaltıyor biraz ama geçirmiyor maalesef :KK43: Üstüne mide bulantısı.. İçimde bir şey kalmadı. Ne yesem çıkıyordu afedersiniz, bugün bulantı daha az. Peynir ekmek yiyebildim ancak.. Başım da dönüyor.. Bebiş sağlıklıdır inşallah, tabi dayanılır ama; gerçekten migrenle çok çok fena :KK43: Çalışınca da çok zor. Aklım işte. Kimseye söylemiyorum daha net değil diye. Biliyorlar migrenim olduğunu. Onu söyledim artık.. Pazartesi kontrol gününde de gitmemiştim. Yarın gitmem lazım artık.. inşallah geçer yaa..

Canım ben de pazar öğrendim, pazartesi doktora gittim. Emin olmadan da söylemicektim aslında ama kimseye de söylememek çok zor :) Sizinle paylaşiyim dedim. Hala emin değilim. Göremedik kii.. Amin canımm amiinn :KK68: Çok saool.. Dualarınızı esirgemeyin, hala net değil çünkü. Korkuyorum biraz ama olumlu da düşünmek istiyorum.. İnşallah sağlıklıdır.. Darısı da isteyen herkese olsuunnn :KK37:

Allah razı olsun canım.. Çok saol..

Ay canım çok saol yaa :KK68: Hepinizden razı olsun Allah.. İnşallah devamı gelir de daha güzel haberleri de verebilirim.. Darısı sizlere, isteyen heeeerkese olsuunnn :KK68::KK37:

Canım çok çok saooll :KK68: Siz mutluluğumu paylaştukça ben de çok mutlu oluyorum.. Doğrusu daha çok erken. Çok sevinmek istemiyorum.. Hayırlısı olsun inşallah. Bebebği görüp bir de kalp atışını duyarsam rahatlıcam.. göremezsek boşuna sevinmiş olucaz diye üzülüyorum.. İnşallah sağlıkla devam eder.. Darısı sizlere olsun..
Ben 1 kere serophene+ovitrelle bir kere de klomen+ovitrelle sonrası rahim filmi çekindim. Fazla uzatmak istemedik canım. 32 yaşındayım. Sonrasında rahim filmi. Doktor filmden sonra 1 ay bekleyelim, sonra gelirsiniz aşılama konuşuruz dedi. Biz ilk ay adet olunca doktora hemen gidemedik. O yüzden 1 ay daha bekleyelim dedik. O ayda oldu işte :) Yani oldu diyorum ama sağlıklıdır inşallah. Allah'ım nasip ettiyse.. Bizde bir sorun yoktu canım. Eşimin değerlerini biraz sınırda gördüler ama engel değil dediler. Senin de filmden sonra 3. ayın falan mı? Eğer bir problem yoksa, yaşınız da gençse 1-2 ay daha bekleseniz olur bence canım. Sonunda olacak inşallah.. Ben diyordum Allah'ın izniyle aşılamayla, o da olmadı tüp bebekle bu sene inşallah hamile olurum diye.. Olumlu düşünmek çok önemli.. Hep oalcak diye düşünün heepp!! Hele ki sorun yok.. Allah zamanını biliyor canım :KK68:
Canım hoşgeldin, bende de migren var en korktuğum şey günlerce geçmiyor.. Ama napalım bebeğim gelsin de katlanıcaz. Tek çaresi karanlık sessiz odada yatmak benim için. Bir de ben kpss ye çalışıyorum progestan baş dönmesi yapıyo leyla gibiyim:)

Canım eşinin değerleri nasıldi senin sayı, hareket falan? Bizde sorun yok dediler ama biraz düşük sayımız bence. Söylemek istemezsen anlarım ama:) sen kötüyü düşünme canm herşey güzel olucak bak gör hatta ikiz bile olabilir:)

Ben de bugün lazere gittim gitmişken aşılama fiyatlarını sordum 400 tl dediler bence gayet normal sizce nasıl? önümüzdeki aya hazırlanıyoruz eşim proxeed plus keçiboynuzu özü kullanıyor. İnşallah bizlere de nasip olur :KK51:

Canim napiyosun nasılsın. Kutlama mi var evde yoksa ☺ şimdi sen de bu ay neler yaptın anlatirmisin. Ilac kullanmadin sanirim. Hangi günler ilişkiye girdiniz nasıl tutturdunuz bebisi paylaşirmisin bizimle
Canım buna cevap vermemişim. Yok, ilaç kullanmadım. Telefonumda regl uygulaması var, ona her şeyi kaydediyordum, inanır mısın o da geçen hafta kırıldı, çalışmıyor.. Canım yumurtlama gününden 2 gün önce falan ilişki olmuştu. Yumurtlama zamanı kasığım ağrıdı, yumurta beyazı gibi akıntı da oldu. Anladım. O gece ilişki olacaktı ama eve geç geldik şu bu, olmadı. Dedik ki yarın sabah olsun mutlaka.. Ağrının olduğu günün ertesi sabahı ilişki oldu canım.. ve sanırım o gün oldu. Sabah ilişki daha iyi diyorlar. Önceki ay da 1 kere sabah denemiştik ama zamanı tutmamış olabilir. Bu sefer tuttu galiba. Ertesi gün de doktora gittiğimde yumurtan çatlamış ve akıntın var, mutlaka bu akşam ya da yarın sabah ilişki olsun dedi. Geç kalmamak için o akşam ilişki oldu. 2 günden birinde tutmuş yani. Böyle anlatmak da ayıp geliyor, utanıyorum aslında ama napiyim.. Sizlere de yardımı olur belki.

Canım hoşgeldin, bende de migren var en korktuğum şey günlerce geçmiyor.. Ama napalım bebeğim gelsin de katlanıcaz. Tek çaresi karanlık sessiz odada yatmak benim için. Bir de ben kpss ye çalışıyorum progestan baş dönmesi yapıyo leyla gibiyim:)

Canım eşinin değerleri nasıldi senin sayı, hareket falan? Bizde sorun yok dediler ama biraz düşük sayımız bence. Söylemek istemezsen anlarım ama:) sen kötüyü düşünme canm herşey güzel olucak bak gör hatta ikiz bile olabilir:)

Ben de bugün lazere gittim gitmişken aşılama fiyatlarını sordum 400 tl dediler bence gayet normal sizce nasıl? önümüzdeki aya hazırlanıyoruz eşim proxeed plus keçiboynuzu özü kullanıyor. İnşallah bizlere de nasip olur :KK51:
Canım valla katlanıcaz napalım.. hem başımı düşünüyorum hem işten sürekli izin almak çok zor, ne oalcak bilmiyorum, aklım orda.. İnşallah sürekli böyle devam etmez..
Canım tam hatırlamıyorum değerleri. Sayı 75 milyon. ml'de 15 milyon onu biliyorum. bu tam sınırmış. Hareket de ileri hareketli ve hareketli toplamı %40'tı galiba. Bunun 50 olması iyiymiş ama bu da sorun değilmiş. Morfoloji de normaldi sanırım. Değerler ne çok yüksek ne az, sınırda dediler bize. Sorun yok dediler. Eşimi ben de keçi boynuzuna başlatmıştım, en çok ondan kurtulduğuna sevindi :P Bu arada ürolojiye de gitmişti bu ay. O da sorun görünmüyor ama emin olmak için testi tekrarlayın dedi. Belli bir süre çocuğu olmayanlar için tek test yeterli olmuyormuş hani hemen kötü ya da iyi diye karar vermek için. Bu ay tekrarlayacaktık biz de. Ben doktora gideyim öyle tekrarlayalım demiştik, kaldı :)
Aşılama için de 400 iyi canım. Ben de 600'e bulmuştum. 1000-2000 olanlar var. Daha fazla olanlar var. Hastane iyi olsun ama. Hastanenin labratuvarı önemliymiş aşılama için.
İnşallah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin Allah canııımm :KK68:

Ay canım.. Allah razı olsuunn :KK68: Çok teşekkürler.. Ben de umut olmak için yazdım. Gerçi biraz erken ama; inşallah sağlıkla devam eder.. Hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirir, bebelerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah :KK68: Her şeyin başı umut.. Olumlu düşünmek.. Günlerce adet ağrısı çektim. Sürpriz oldu.. İnşallah hepimize nice güzel sürprizler gelsiinn :KK37:

Hayırlısı olsun canım.. Ben hiç testin kendi çizgisi diye bir şey duymadım görmedim. İnşallah hamişsindir hayırlısıyla :KK68::KK68:

Çok içmediğin sürece içebiliyormuşsun canım. Bazıları zararlı ama ıhlamur falan değil. Zaten 1 kere içtim. Mide bulantısı için de nane-limon yapıyorum içiyorum. 2 günde yarım kilo - 1 kilo arası verdim :KK43:

Belirtilere takılma canım. Hiç bir belirtim olmadı. Şimdi midem bulanıyor ama o da sanırım migrenden. Zaten benim başım ağrıyınca midem bulanır hep. Ne göğüs ağrısı ne bir şey.. Belirti oalcaksa da adet tarihinden sonra oluyor. Olumlu düşün canım :KK68:

Ah canıım.. Çok saol :KK68: Amiiinnnn... Henüz beslenmeme dikkat edemiyorum, bir şey yiyemiyorum çünkü bulantıdan ve baş ağrısından :KK43: ama mutlaka dikkat edicem. Doktor da uyardı.
İkiz mii :)) Valla çok isterim ama ailede hiç ikiz yok. Tedavi de görmediğim için tek yumurtam olmuştur sanırım.. Allah biliyor bakalım :) 1 taneyi sağlıkla görseydik inşallah Allah'ıımm :KK68: Darısı sizlere olsun.. Hep dualarımda olacaksınız..

Canıımmm :KK61: Duygulandırdın benii.. Amiinnn.. Allah razı olsun hepinizden.. Hepinizin desteği çok önemliydi hala da çok önemli benim için :KK68: Hepinize dua ediyorum zaten.. Hep de edicem canım. Allah isteyen herkese, sizlere de sağlıkla nasip etsin..

Evet haklısın canım. Benim filmden sonraki 4. Ayım evet. Ama film cekindim ay ilaç kullanmadım tabi. Bu ay life 6. Klomen ve catlatma tedavisi olucak. Dr son demişti. Sonraki basamak aşılama. Ama ben hemen yaptırmak konusunda kararsizim . Yaşım 30 bir kizim var 6 yaşında daha öncede bahsetmiştim hatırlarsan.

Ben şeyi merak ediyorum bu ayki ilişki zamanlarını nasıl uyguladınız. Yani adetin kacinci günleri birlikte oldunuz. Yumurtayı tutturmak da önemli

Canım buna cevap vermemişim. Yok, ilaç kullanmadım. Telefonumda regl uygulaması var, ona her şeyi kaydediyordum, inanır mısın o da geçen hafta kırıldı, çalışmıyor.. Canım yumurtlama gününden 2 gün önce falan ilişki olmuştu. Yumurtlama zamanı kasığım ağrıdı, yumurta beyazı gibi akıntı da oldu. Anladım. O gece ilişki olacaktı ama eve geç geldik şu bu, olmadı. Dedik ki yarın sabah olsun mutlaka.. Ağrının olduğu günün ertesi sabahı ilişki oldu canım.. ve sanırım o gün oldu. Sabah ilişki daha iyi diyorlar. Önceki ay da 1 kere sabah denemiştik ama zamanı tutmamış olabilir. Bu sefer tuttu galiba. Ertesi gün de doktora gittiğimde yumurtan çatlamış ve akıntın var, mutlaka bu akşam ya da yarın sabah ilişki olsun dedi. Geç kalmamak için o akşam ilişki oldu. 2 günden birinde tutmuş yani. Böyle anlatmak da ayıp geliyor, utanıyorum aslında ama napiyim.. Sizlere de yardımı olur belki.

Canım valla katlanıcaz napalım.. hem başımı düşünüyorum hem işten sürekli izin almak çok zor, ne oalcak bilmiyorum, aklım orda.. İnşallah sürekli böyle devam etmez..
Canım tam hatırlamıyorum değerleri. Sayı 75 milyon. ml'de 15 milyon onu biliyorum. bu tam sınırmış. Hareket de ileri hareketli ve hareketli toplamı %40'tı galiba. Bunun 50 olması iyiymiş ama bu da sorun değilmiş. Morfoloji de normaldi sanırım. Değerler ne çok yüksek ne az, sınırda dediler bize. Sorun yok dediler. Eşimi ben de keçi boynuzuna başlatmıştım, en çok ondan kurtulduğuna sevindi :p Bu arada ürolojiye de gitmişti bu ay. O da sorun görünmüyor ama emin olmak için testi tekrarlayın dedi. Belli bir süre çocuğu olmayanlar için tek test yeterli olmuyormuş hani hemen kötü ya da iyi diye karar vermek için. Bu ay tekrarlayacaktık biz de. Ben doktora gideyim öyle tekrarlayalım demiştik, kaldı :)
Aşılama için de 400 iyi canım. Ben de 600'e bulmuştum. 1000-2000 olanlar var. Daha fazla olanlar var. Hastane iyi olsun ama. Hastanenin labratuvarı önemliymiş aşılama için.

Burda hepimiz bir yol yöntem arıyoruz. Bende utanarak sordum ama bizlere yol gösterici olabilir paylaşımlarimiz.

Adet takvimi bende de var. Bende ilaç kullanmadım zamanlar ona göre hareket ediyorum. Bakalım bu ay ne olucak. Cuma günü kontrolum var. Hayırlısı Allahdan.

Bu arada ben tekrar Meryem süresini okumaya başladım günde 1 defa 41 gün suya okunup icilecek.

Bide 500 yasin I Şerif var. Bunu deneyen var ki acaba kızlar. Kişi sadece 1 tane okuyabilir 500 farklı kişi okumuş oluyor böylece.

canlarım az önce doktorumu aradım adetim gecikti vs diye bana idrarda gebelik testi yap öyle görüşelim dedi. şimdi eczaneye haber verdim birazdan getirecekler :) inanılmaz heyecanlıyım ne olur dua edin bana kızlar neolur Allahım şükür ve sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsin inşallah aminnn...

Canım tam hatırlamıyorum değerleri. Sayı 75 milyon. ml'de 15 milyon onu biliyorum. bu tam sınırmış. Hareket de ileri hareketli ve hareketli toplamı %40'tı galiba. Bunun 50 olması iyiymiş ama bu da sorun değilmiş. Morfoloji de normaldi sanırım. Değerler ne çok yüksek ne az, sınırda dediler bize. Sorun yok dediler. Eşimi ben de keçi boynuzuna başlatmıştım, en çok ondan kurtulduğuna sevindi :p Bu arada ürolojiye de gitmişti bu ay. O da sorun görünmüyor ama emin olmak için testi tekrarlayın dedi. Belli bir süre çocuğu olmayanlar için tek test yeterli olmuyormuş hani hemen kötü ya da iyi diye karar vermek için. Bu ay tekrarlayacaktık biz de. Ben doktora gideyim öyle tekrarlayalım demiştik, kaldı :)
Saol canım cevap için, inşallah 9 ay migren uğramaz:KK51: tabi sonra da uğramasa süper olur:KK76:

Gerçekten nasip işi bu bir daha anladım birgün olacak ama ne zaman işte:KK53: bizim sayımız da ml de 41 milyon, hareketli %55, morfoloji de %70 normal umudum arttı şimdi:oops: varikosel vardı eşimde 7 milyon ve sıfır hareketten bugünlere geldik çok şükür. inşallah bize de nasip olur :KK37: valla benim eşim de bıktım diyo garibim napalım yapıcak birşey yok:-) aşılama yapmaya kesin karar verdim hastanem de yeni hijyenik güzel bir yer, labarotuvarı da iyidir inşallah doktoruma da güveniyorum bakalım nasip.

canlarım az önce doktorumu aradım adetim gecikti vs diye bana idrarda gebelik testi yap öyle görüşelim dedi. şimdi eczaneye haber verdim birazdan getirecekler :) inanılmaz heyecanlıyım ne olur dua edin bana kızlar neolur Allahım şükür ve sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsin inşallah aminnn...

Canım inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün:KK68: haber ver bize de:KK51:

İnşallah canimm yaa hadi güzel haberlerini bekliyoruz

aminn,canım inşallah pozitiftir

kızlar tekrar selam. doktorun dediği gibi test yaptım negatif çıktı. tekrar aradım doktoru negatif diye haftasonu gel dedi. dedim ki yani siz neye göre bu testi hemen yapın dediniz ben anlamadım 27. günüm dündü dedim (görüşmemizde de 27. günüm olduğunu söyledim) bir de o kadar emin misiniz idrarda gebeliğin bu kadar kesin sonuç vermesine. aa o zaman 30 gün olmamış dedi, siz bir hafta daha bekleyin olmazsa gelin hanımefendi dedi. nasıl gerildim nasıl üzüldüm anlatamam size :KK43: ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar desteğinize ihtiyacım var. predictorün testini yaptım o da adetten 3 gün önceye kadar sonuç veriyormuş. negatife mi odaklanmalıyım şimdi...

Her zman ki gibi benim sonuç ta olumsuz :( lekeler gelmeye başladı bir gün anne olabilecek miyim çok merak ediyorum :( eşim ve ben şu an kötü hissediyoruz :(

Back
X