Akıntın nasildi canım mesela benimki krem gbi beyaz çoğu zaman idrardan sonra geliyoVar oluyor biraz canım 12.güne kadar negatifti 13. Günü ben yapmadım 14 u bekledim kesin olsun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntın nasildi canım mesela benimki krem gbi beyaz çoğu zaman idrardan sonra geliyoVar oluyor biraz canım 12.güne kadar negatifti 13. Günü ben yapmadım 14 u bekledim kesin olsun diye
Akıntın nasildi canım mesela benimki krem gbi beyaz çoğu zaman idrardan sonra geliyo
Yaaaaa ben en iyisi salı günü kan testi yapım testler olacak iş degil kafam iyice karisiyoCanım külodum da da çok oluyor idrar sırasında da oluyor Şeffafdan daha yogun ve renkli bir akıntı
Hyir canim mayisin 3 de cat .oldum mayis 19 da adet oldum sonra hamile kaldimSlm canım sen klomen ve catlatma iğnesi ile mi hamile kaldin bu arada rabbim hayırla kucağına almayi da nasip eder inşallah
Amin rabbim herkese nasip etsin insallagSlm canım sen klomen ve catlatma iğnesi ile mi hamile kaldin bu arada rabbim hayırla kucağına almayi da nasip eder inşallah
saol cnm desteğin için şükürler olsun büyümüş çok ii dedi doktor iğnemi yaptı güzel şeyler söyledi benmde sağda 3 solda 4 yumurta gelişmiş bu çok ii şansımızı artırr dedi normlde 1-2 yada 2 ymurta büyür dediHiç üzülme canım umarım büyüyecektir. Elimizden geldiğince üzülmemeliyiz. Biliyorum çok zor ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama inanıyorum ki Zamanı gelince olacak...
Yine olur canını sıkma canım benim her işte vardır bir hayırKızlar hamileliğim sona eriyor galiba. Beta Hcg değerim 113 ten 93 E düştü bu cuma doktorda düşük yapıyorsun dedi beklemedeyim ama çok üzgünüm ya 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama yine olmayacak galiba. Nasip olmuyor bize Bebek bir iki kahverengi lekem oldu ama adet sancım var. Dua edin lütfen bana
Yapacak birşey yok Allahtan herşeyin hayırlısını istedik. Rabbim ne derse o olur . Bugün de 55 E düştü beta Hcg sonucum. Vardır her şer gibi görünende de bi hayır.Yine olur canını sıkma canım benim her işte vardır bir hayır
üzme canını enazndan hamile kalabildğiğni gördün .. kmyasaldır .. kimyasaldan nhemn snra hamile kaln çokk 2 düşük oldu bnm 3 yıldr beklyrz vardr bi hayır tez vaktte nasip olur inşaallh anne olmakYapacak birşey yok Allahtan herşeyin hayırlısını istedik. Rabbim ne derse o olur . Bugün de 55 E düştü beta Hcg sonucum. Vardır her şer gibi görünende de bi hayır.
Amin inş cnm duanızı eksik etmeyin inş. Allahtan gelen herşeye razıyızüzme canını enazndan hamile kalabildğiğni gördün .. kmyasaldır .. kimyasaldan nhemn snra hamile kaln çokk 2 düşük oldu bnm 3 yıldr beklyrz vardr bi hayır tez vaktte nasip olur inşaallh anne olmak
Canim cok üzüldümKızlar hamileliğim sona eriyor galiba. Beta Hcg değerim 113 ten 93 E düştü bu cuma doktorda düşük yapıyorsun dedi beklemedeyim ama çok üzgünüm ya 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama yine olmayacak galiba. Nasip olmuyor bize Bebek bir iki kahverengi lekem oldu ama adet sancım var. Dua edin lütfen bana
Sağol cnm düşük başladı bende kanamam var. Herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim büyük inş tekrar verir herkese de bana daCanim cok üzüldümhayırlısı olsun ama vardır bir hayır elbet yine olur hiç merak etme Rabbim yardimcin olsun
Amin canım insaallahSağol cnm düşük başladı bende kanamam var. Herşeyin hayırlısı olsun. Rabbim büyük inş tekrar verir herkese de bana da![]()
canım bu güzel bi habere işaret olabilir..benimde 9. gün gibi ağrılarım olmuştu..11. günü idrar testinde öğrendim..11. gün gebelik yoksa silikte olsa çizgi çıkma ihtimali yok çünkü..inşallah sende güzel haber alırsın..kızlar günaydn iğnenin 9.günü dün geceden beri sağ kasığım hafif batıyor ağrıyor doktrm 1 ağustosta tahll yaptr dedi 1 hafta var daha ...inşaallah bu ağrılar güzel habere işarettr