- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Benim iğneden sonraki 19 gun bugün erken idrar testi yaptım hafif silik çıktı ama çizgi vardı hemen gidip kan testi yaptım çıktı çok şükür darısı size insallah
Ben de bu sabah adet oldum canm yaa olmadı yani zamani gelmedi demek ki daha soğan suyunu nasil hazirliyodun canm yazar mısınHer ay yumurtanın büyüklüğünü doktor söylüyordu ama bu ay söyledim ben 15 gun sogan suyu içtim allahım bence sogan suyunu sebep etti .bizimde bu ay tam bir yil oldu uğraşıyorsun olmuyordu 5. Catlatma igneaiyle oldu çok sukur
rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah soğan suyunu sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce içiyordum 2 su bardağı su kaynatıyordum su kaynayınca 1 adet soğanı dörde bölüm 5 dakika biçiriyor sonrada soğutmaya bırakıyordum ılıyınca içiyordum canımBen de bu sabah adet oldum canm yaa olmadı yani zamani gelmedi demek ki daha soğan suyunu nasil hazirliyodun canm yazar mısın
Allah razi olsun canm çok teşekkürlerrabbim tez zamanda nasip etsin inşallah soğan suyunu sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce içiyordum 2 su bardağı su kaynatıyordum su kaynayınca 1 adet soğanı dörde bölüm 5 dakika biçiriyor sonrada soğutmaya bırakıyordum ılıyınca içiyordum canım
Benimde bugün 12. Günüm 14. Gün kanda baktırcam. Kısmetse olur inşaalllaaahhh
14. Gün test negatif
Ben tek yapmıştımKızlar yarın sabah choriomon 5000 mg iğne olucam kalcadan iki doz acaba tek siringada mi karistirilacak ?
Yani ikisini tek seferde mi olmuştun ?Ben tek yapmıştım
Yani ikisini tek seferde evet canım tek.şırınga da karistirdim ikisini de yap demişti doktor
canm banada nisanda pregnyl 5000 iki tane verilmişti ama iki şırıngada farklı taraflardan vurulmuştum.Yani ikisini tek seferde mi olmuştun ?
Hemşire ikisini birleştirip vurdu tek suyla iki ilaç karıştırdı hiç karışmadım o biliyodu demekki beklemeye geçtim bakalım hayırlısı olsun senin durumun nasıl oldu sonuç ? Hayırlı olsun :)canm banada nisanda pregnyl 5000 iki tane verilmişti ama iki şırıngada farklı taraflardan vurulmuştum.