Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar benimde bugün13 günüm ama bütün gece soltarafimin agrisindan uyuyamadim halada devam ediyo böyle olan varmiydi

benim de baya ağrı olmuştu, hamilelik belirtisi olarak düşündüm hep. ama olmadı ne yazık ki. beklediğimiz ve umut ettiğimiz için kendimizi biraz fazla dinliyoruz bence :işsiz:

Kızlar merhaba bu konuyu yeni gordum ve cok sevindim hemen yazmak istedim.benimde bugün ovitrelleyi vurali 8.günüm gecen ay denedik tutmadı..sizn de kasiklarda hafif agrilar var mi ? Sanki adet olacam.gibi ama bilmiyorum..Rabbim bu ay hepimizin yüzünü guldurur inşallah...

Kızlar çatlatma iğnemden sonra 12.gündü bugün sabah test yaptım yine tek çizgi :( pozitif olma ihtimali var mı ki hala:( moralim çooookkk bozuldu :(((((

Kızlar çatlatma iğnemden sonra 12.gündü bugün sabah test yaptım yine tek çizgi :KK43: pozitif olma ihtimali var mı ki hala:KK43: moralim çooookkk bozuldu :KK43:((((
Geç döllenme olabilir canım benimki iğneden 3 gün sonra çatladı. O yüzden 14.günü bekle bence.. idrarda geçmemiş olabilir.

sabah tahlil yaptırdım kızlar iğneden sonra 8. gün progesteron 11,3
hcg 3,72 çıkmış hcg sıfırlanmış nerdeyse sanırım olmadı

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. bende 3 yıllık evliyim 1, 5 yıldır deniyoruz. geçen ay serephone kullandım ama olmadı. bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ve progestan verdi. 13 gündür kullanıyorum. adet olmama 3 gün var karnım ağrımaya başladı ama olmadı sanırım yine

Günaydın kızlar bata 3 gün daha var bugün çatlatma iğnesinin 14.günü adet olmamışım daha gece yatarken adet olacakmışım gibi Ağrı'm vardı ama test yapamadım sabah korkumdan nedense aşırı ümitsizim :( (12.gün negatif çıkan test de var tabi ) inşallah herkesten güzel haberler alırız

Günaydın kızlar bata 3 gün daha var bugün çatlatma iğnesinin 14.günü adet olmamışım daha gece yatarken adet olacakmışım gibi Ağrı'm vardı ama test yapamadım sabah korkumdan nedense aşırı ümitsizim :KK43: (12.gün negatif çıkan test de var tabi ) inşallah herkesten güzel haberler alırız
Günaydın canım. aynı durum şuan bende de var çatlatma iğnesinin 14. günü adetime 2 gün var ama karnım şuan adet olcakmış gibi ağrıyo kesin adet olcam :(

Biz geçen ay başladık ilaçla tedaviye bir kere klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama iki, üçü denemeden aşılamamı yaptırsam diyorum, niyeyse hep ümitsizlik yaşıyorum olmayacak gibi

Biz geçen ay başladık ilaçla tedaviye bir kere klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi ama iki, üçü denemeden aşılamamı yaptırsam diyorum, niyeyse hep ümitsizlik yaşıyorum olmayacak gibi
Canım ben uzun zamandır tedavi görüyorum büyük bir sıkıntı yoksa ve yumurtaların klomene yanıt veriyorsa biraz daha dene şansını bence. zaten klomeni 6 aydan sonra kullandırtmıyor doktorlar hatta benimki her ay üst üste de kullandırmamıştı yararları yanında zararları da var çünkü. Ben bu ay aşılamaya geçecektim. Puregon iğne başladık 300 lük göbekten yapıyorsun klomen yerine yumurtaları iğne ile büyütüyorsun yani sonra çatlatma iğnem vuruldu. Aşılama istedim ama bu ay da bekleyelim dedi. Bakalım bu ay da olmadıysa önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğim ben ama benim 1,5 yıl oldu artık bebek bekleyeli :(

Canım ben uzun zamandır tedavi görüyorum büyük bir sıkıntı yoksa ve yumurtaların klomene yanıt veriyorsa biraz daha dene şansını bence. zaten klomeni 6 aydan sonra kullandırtmıyor doktorlar hatta benimki her ay üst üste de kullandırmamıştı yararları yanında zararları da var çünkü. Ben bu ay aşılamaya geçecektim. Puregon iğne başladık 300 lük göbekten yapıyorsun klomen yerine yumurtaları iğne ile büyütüyorsun yani sonra çatlatma iğnem vuruldu. Aşılama istedim ama bu ay da bekleyelim dedi. Bakalım bu ay da olmadıysa önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğim ben ama benim 1,5 yıl oldu artık bebek bekleyeli :KK43:
Acaba diyorum kan tahlili versem mi bugün ? varsa da yoksa da çıkar artık bugün :( ama cesaretim yok ağrılarım da adet belirtisi veriyor off kafam çok karışık bilemiyorum :(

Back
X