Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar gittim doktora bugün yarın Puregon iğne başlıyorum uygun olursa aşılama yapacağız bu ay salı akşam tekrar çağırdı iğnenin gidişatını görmek için bakalım hayırlısı

Kızlar gittim doktora bugün yarın Puregon iğne başlıyorum uygun olursa aşılama yapacağız bu ay salı akşam tekrar çağırdı iğnenin gidişatını görmek için bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun canım inşallah. ben artık girmicem siteye diyorum ama dayanamıyorum:) sen haberdar et bizi de birbirimize olunca bile ne kadar seviniyoruz burdan okudukca yaşadıklarımız aynı olunca aynı heyecanlanıyoruz inşallah sende yazarsın buraya güzel haberler.

13 Ekimde Çatlatma iğnemi oldum inşallah sonuç pozitif çıkar.
Daha yolun başındayım ama beklemek çok zormuş allah herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.

3 ekimde çatlatma iğnemi olmuştum. Dün kanamam başladı. Normalde 19 ekimde adet olmam gerekiyodu. Bu sefer de olmadı...

hayırlısı olsun canım inşallah. ben artık girmicem siteye diyorum ama dayanamıyorum:) sen haberdar et bizi de birbirimize olunca bile ne kadar seviniyoruz burdan okudukca yaşadıklarımız aynı olunca aynı heyecanlanıyoruz inşallah sende yazarsın buraya güzel haberler.
Tabi ki canım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için gelişmelerden haberdar ederim sizi ;)

Canım yerleşme kanaması falandır belki bir umut ?

Bende öyle düşündüm. Bu sabah bi ağrıyla uyandım ve kanamam başladı. Öğlene kadar geldi. Eğer akşama kesilirse bende öyle düşünüyorum yerleşme kanaması olabilir diye. Ama devam ederse adet döngüm başladı demektir.

Evet bende dün oyle leke leke vardi ama bugün çok geliyo benimde tutmadı bu ay tekrar denesemmi acaba kizlar

İşte klasik bes gün kullan sonraki 5. Gün gel iğne progestan vs. Düşünmemek istiyorum pekte ümidim kalmadı gibi ama soğudum resmen

Yaa cidden bu tedavileri görürken biz nası kafamızdan atcaz bu düşünceyi ya da kafaya takmıcaz sabah aksam hap atıyorum her ay acaba mı yerleşme mi o mu bu mu İki gündür ağla ağla helak oldum

İşte klasik bes gün kullan sonraki 5. Gün gel iğne progestan vs. Düşünmemek istiyorum pekte ümidim kalmadı gibi ama soğudum resmen
Klomen bittikten 5gün sonrami iğneyi vuruyo benim2 sonra vurdurdu bilmiyorum ışte randevu aldim gitsemmi bir kere daha denesemmi

Klomen bittikten 5gün sonrami iğneyi vuruyo benim2 sonra vurdurdu bilmiyorum ışte randevu aldim gitsemmi bir kere daha denesemmi
Baktıktan 2 gün sonra canım benimde. Kaçıncı kullanışın ilacı? Dene bence canım bende istemiyodum ama yine dayanamdım

Bu arada progestan adeti geciktiriyomuş kızlar hatta önce az az geliyomus sonra cok gelirmiş bende bu ay ümitlenip gitmiştim yerleşme mi diye hastaneye test için gittiğim an adetim cok yoğun geldi. Doktor dedi gecikme haplardan oluyo o ön kanamalar filan ondanmıs

Evet bende dün oyle leke leke vardi ama bugün çok geliyo benimde tutmadı bu ay tekrar denesemmi acaba kizlar
Dene canım pes etmek yok sabırla beklicez bebişlerimizi klomene çocuk sahibi olan çok insan var inanki bana nasip olmadı klomenle. Ümidimizi kaybetmeyelim ben ilk adet olduğum günler çok üzülüyorum çok umutsuz oluyorum ama sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi :)

Yaa cidden bu tedavileri görürken biz nası kafamızdan atcaz bu düşünceyi ya da kafaya takmıcaz sabah aksam hap atıyorum her ay acaba mı yerleşme mi o mu bu mu İki gündür ağla ağla helak oldum
Canım inan ben de senin gibi oluyorum ilk günler çok bunalım geçiyor. Ama insan istediği sürece kafasından atamaz ben atamıyorum. Yapacak birşey yok :(

İlk defa kullandım bu
Baktıktan 2 gün sonra canım benimde. Kaçıncı kullanışın ilacı? Dene bence canım bende istemiyodum ama yine dayanamdım
İlk defa kullandım canim ben gidersem bu ikinci olacak ınş kist filanda olmamıştır
Dene canım pes etmek yok sabırla beklicez bebişlerimizi klomene çocuk sahibi olan çok insan var inanki bana nasip olmadı klomenle. Ümidimizi kaybetmeyelim ben ilk adet olduğum günler çok üzülüyorum çok umutsuz oluyorum ama sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi :)
Tamam canim inşaallah bu ay da denicem öğlenden sonra gitcem bakalim ne olacak

Günaydın kızlar. Bu ay 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum ve bugün 14. Gün idrarda negatif. Daha adetime 5 gün var. Pozitif çıkma olasılığı var mı acaba bugünden sonra :dua::KK54:

Son düzenleme:
Back
X