- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 45
Aynen bende oyle normal hamile kaldım düşük oldu ondan sonra bir daha yokinternettten araştırmadığım sey kalmadı artık eşimde çok kızıyo kafayı yiycen artık bakma bişeye diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende oyle normal hamile kaldım düşük oldu ondan sonra bir daha yokinternettten araştırmadığım sey kalmadı artık eşimde çok kızıyo kafayı yiycen artık bakma bişeye diye
hayırlısı olsun canım inşallah. ben artık girmicem siteye diyorum ama dayanamıyorum:) sen haberdar et bizi de birbirimize olunca bile ne kadar seviniyoruz burdan okudukca yaşadıklarımız aynı olunca aynı heyecanlanıyoruz inşallah sende yazarsın buraya güzel haberler.Kızlar gittim doktora bugün yarın Puregon iğne başlıyorum uygun olursa aşılama yapacağız bu ay salı akşam tekrar çağırdı iğnenin gidişatını görmek için bakalım hayırlısı
Tabi ki canım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için gelişmelerden haberdar ederim sizihayırlısı olsun canım inşallah. ben artık girmicem siteye diyorum ama dayanamıyorum:) sen haberdar et bizi de birbirimize olunca bile ne kadar seviniyoruz burdan okudukca yaşadıklarımız aynı olunca aynı heyecanlanıyoruz inşallah sende yazarsın buraya güzel haberler.
Canım yerleşme kanaması falandır belki bir umut ?3 ekimde çatlatma iğnemi olmuştum. Dün kanamam başladı. Normalde 19 ekimde adet olmam gerekiyodu. Bu sefer de olmadı...
Canım yerleşme kanaması falandır belki bir umut ?
Ben bugun klomene başladım kızlar tekrarEvet bende dün oyle leke leke vardi ama bugün çok geliyo benimde tutmadı bu ay tekrar denesemmi acaba kizlar
Klomen bittikten 5gün sonrami iğneyi vuruyo benim2 sonra vurdurdu bilmiyorum ışte randevu aldim gitsemmi bir kere daha denesemmiİşte klasik bes gün kullan sonraki 5. Gün gel iğne progestan vs. Düşünmemek istiyorum pekte ümidim kalmadı gibi ama soğudum resmen
Baktıktan 2 gün sonra canım benimde. Kaçıncı kullanışın ilacı? Dene bence canım bende istemiyodum ama yine dayanamdımKlomen bittikten 5gün sonrami iğneyi vuruyo benim2 sonra vurdurdu bilmiyorum ışte randevu aldim gitsemmi bir kere daha denesemmi
Dene canım pes etmek yok sabırla beklicez bebişlerimizi klomene çocuk sahibi olan çok insan var inanki bana nasip olmadı klomenle. Ümidimizi kaybetmeyelim ben ilk adet olduğum günler çok üzülüyorum çok umutsuz oluyorum ama sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi :)Evet bende dün oyle leke leke vardi ama bugün çok geliyo benimde tutmadı bu ay tekrar denesemmi acaba kizlar
Canım inan ben de senin gibi oluyorum ilk günler çok bunalım geçiyor. Ama insan istediği sürece kafasından atamaz ben atamıyorum. Yapacak birşey yokYaa cidden bu tedavileri görürken biz nası kafamızdan atcaz bu düşünceyi ya da kafaya takmıcaz sabah aksam hap atıyorum her ay acaba mı yerleşme mi o mu bu mu İki gündür ağla ağla helak oldum
İlk defa kullandım canim ben gidersem bu ikinci olacak ınş kist filanda olmamıştırBaktıktan 2 gün sonra canım benimde. Kaçıncı kullanışın ilacı? Dene bence canım bende istemiyodum ama yine dayanamdım
İlk defa kullandım canim ben gidersem bu ikinci olacak ınş kist filanda olmamıştırBaktıktan 2 gün sonra canım benimde. Kaçıncı kullanışın ilacı? Dene bence canım bende istemiyodum ama yine dayanamdım
Tamam canim inşaallah bu ay da denicem öğlenden sonra gitcem bakalim ne olacakDene canım pes etmek yok sabırla beklicez bebişlerimizi klomene çocuk sahibi olan çok insan var inanki bana nasip olmadı klomenle. Ümidimizi kaybetmeyelim ben ilk adet olduğum günler çok üzülüyorum çok umutsuz oluyorum ama sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi :)