Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
All
Hamile kalmakta adet olmay gibi aynı diyorlar agırlar felan oluyormuş aynı hiç sıkmayım canınızı bence belkide hamilesiniz

Allah tum isteyenlere icinde bizlerede nasip etsin..beklemek zor ve cok yipratici umarim bu ay mutlu haberler paylasiriz hepimiz..gecen pazartrsi igne olmustum bakalim ne olacak..

O yumurtanın rahme yerleştiginden olurmuş öyle
Insallah inşallah allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...yarın adet günüm.ve iğnenin 13.cu günü.kafayı takmak istemiyorum ama elde degilki hele birde ilaç tedavisi olunca bekliyor insan

Insallah inşallah allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...yarın adet günüm.ve iğnenin 13.cu günü.kafayı takmak istemiyorum ama elde degilki hele birde ilaç tedavisi olunca bekliyor insan
Kaçgün sonra adet oluyoruz acaba geçen ay oldumuz tarihtemi oluyoruz acaba

Bende geçen pazartesi oldum igne :) inşallah olmuştur birşeyler

canim birlikte bekleyelim bari :) adet gunu bana degisir gibi geliyor kendi adima sunu soyleyebilirim ben 10. gun igne oldum takvime gore olan yunurtlama gununden once yani yumurtlamadan ortalama 14. gunde adet olunuyor genelde gunler degismezmi

canim birlikte bekleyelim bari :) adet gunu bana degisir gibi geliyor kendi adima sunu soyleyebilirim ben 10. gun igne oldum takvime gore olan yunurtlama gununden once yani yumurtlamadan ortalama 14. gunde adet olunuyor genelde gunler degismezmi
Banda öyle geliyor olabilir

Kizlar dr gittim sabah klomen bitti ikigun sonra gel dedi bakti hem iyi dedi hemde kist vardedi geçen ay iki gun sonra igne vurmuştu şimdi cumaya yeniden gel dedi hiç birsey anlamadım sizdede böyle olan varmi

Geçn ay iğneden 15 gün sonra adet oldum hep bu şekildemi gider ?

Benim kirmizilar geliyor sanırım.azonce wc den sonra küçük kırmızı kan pihtisi geldi.bugün bat gunu

Selam Arkadaşlar,
Ben de çatlatma iğnesiyle hamiş kalanlardanım.
adetime 2-3 gün kala gebelik testinde çok silikte olsa çift çizgiyii gördüm.

hayır canım 2.ayda kaldım
ben de öncesinde klomen kullanıodum
kaldığım ay sağ tarafımda 1 yumurtam vardı
stres yapmayın dr un verdiği ilişki günlerine uyun
1 saate yakın yataktan kalkmayın

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak
gebe olupta eline kına yakanların bebeğinde leke mi olur
hurafe mi sizce

hayır canım 2.ayda kaldım
ben de öncesinde klomen kullanıodum
kaldığım ay sağ tarafımda 1 yumurtam vardı
stres yapmayın dr un verdiği ilişki günlerine uyun
1 saate yakın yataktan kalkmayın
Ben bugün doktora gittim hem çok iyi dedi sagtarafinda hemde kist var dedi bugün beraberlik olsun dedi cumaya gel dedi kafam karıştı biraz

Ben bugün doktora gittim hem çok iyi dedi sagtarafinda hemde kist var dedi bugün beraberlik olsun dedi cumaya gel dedi kafam karıştı biraz
Ben de cuma ilk kontrole gidicem keşke büyümüş olsa da iğnemi olsam valla artık ayaklarım gitmiyor yoruldum galiba olmazsa ara vericem zaten

Back
X