- 2 Temmuz 2016
- 57
- 10
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptır varsa artık kanda çıkarBenimde 15. Gun idrar testim negatif kan testini yaptirmaya korkuyorum![]()
Insallah allah sesini duysun sanada nasip etsin isteyen herkesedeGeç döllenme olduysa daha idrara tanışmamış olabilir inş hamilesindir
Merhaba cnm adetle atar eger atmazda dogum kontrol hapı eritiyor umarım kist yerine bebişle dolar göbüşlerCanim bende birşey sora bilirmiyim benimde bu ikinci ayim doktor kist var dedi ama yinede iğne yaptı eğer gebelik olusmazsa bu kist ten nasıl kurtulcaz
Adet tarihim yarın bakalım herhalde yarın gelir benden vazgeçemez benim kırmızılarımmmBen tekrar kanda bi baktir derim cnm
İnş tüm isteyenlere rabbim nasip et. İnanın sitresten mideme kıramplar giriyor, çoookk zor o kadar çok mucize gibi hamilelikler okudum ki burda ister istemez olmayacagını bilsende ufakta olsa kendine Bile itiraf edemedigin umudun oluyor her wc'ye gittiginde. Evet hala yok o zaman umutlanabilirim diyeİnş gelmezde müjdeli haberi verirsin
evet ben de okudum bugün. kadının biri ovitrelleden 23 gün sonra adeti 8 gün gecikmişken kanda 4 küsür bi değer görmüş. 2 gün sonra 40a çıkmış bhcg.
İnş tüm isteyenlere rabbim nasip et. İnanın sitresten mideme kıramplar giriyor, çoookk zor o kadar çok mucize gibi hamilelikler okudum ki burda ister istemez olmayacagını bilsende ufakta olsa kendine Bile itiraf edemedigin umudun oluyor her wc'ye gittiginde. Evet hala yok o zaman umutlanabilirim diye
Rabbim sevdigi kuluna dert verirmiş ,inşallah bizi annelikle mükafatlandırır![]()
canim cok gecikmeyecegino dusunuyorum cunku catladi yumurtan sadece dollenmedi uzulme ins cift cizgiyi de gormek nasip olur.merhaba kızlar. ben dün sabah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. sonra dayanamadım kan verdim laboratuara kayıt dışı. sonuç negatifmiş. bugün iğneden sonra 15.günüm. acaba ne zaman adet olurum? belim ağrıyo ama adet olacakmışım gibi hissetmiyorum. adet olmadan önce canım şekerli şeyler çikolata falan isterdi, şimdi hiç istemiyo.
pozıtif düşün ki pozitif olsuncanim cok gecikmeyecegino dusunuyorum cunku catladi yumurtan sadece dollenmedi uzulme ins cift cizgiyi de gormek nasip olur.
Benim de igne vurali 3 gun oluyor icimde hic umut yok ama bekliyorum yinede
ben de bilmiyorum neyi baz alacağımızı. ben de adeti bekliyorum. adetimin 15.günü olan 19 ekimde çatlatma iğnesi vurmuştum. bugün adetimin 31.günü.İyi geceler canım bende durum aynı bu gün 16. Günüm de bitti ayrıca normalde bat bu gün 27 günde bir oluyorum, bende bunu sormak istiyordum igneden sonra 15. Günü'mü baz almalıyız acaba biken varmı arkadaşlar
Cnm uzuldum inan benim ilk cocugumda dinlenme asamasinda olmustu doktor ramazan dinlenelim dedi kendiliginden hamile kaldim cnm bundada vardir bir hayir olmayan aylarda ya ozurlu ya hayirsiz bir evlat olsaydi rabbim sen ne buyuksun bundada bir hayir vardir derim inan uzulmemeye de alisiyor tam inaninca insangünaydınn kızlar
Ben regl oldum zaten umut yoktu , 17.gündü bu gün igneden sonra moralimi biraz düzelteyim bu ay kilo vereyim sonra tüp bebek için görüşmeye gidicem Memorial şişliye gidicem bakalım hayırlısı.
Bu ilaçlar felaket iştah açıyor şişiriyor insanı 5 kilo vermem lazım,en iyisi ben biraz kilo ile mücadele eden sayfalarda takılayım kafam dagılsın![]()