Yok canm bursadayim benCanim birşey sorcam sana hangi sehirdesin sen kocaelidemisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm bursadayim benCanim birşey sorcam sana hangi sehirdesin sen kocaelidemisin
kocaeli den ben varım canimCanim birşey sorcam sana hangi sehirdesin sen kocaelidemisin
Canim bende kocaelideyim umut tepe gittinmi hiç yada nerde tedavi goruyonkocaeli den ben varım canim
Tamam canim teşekkür ederimYok canm bursadayim ben
Bende ikinci çocuk için 2. Ay a başlıycam klomende dr klomeni güde 2 ye çıkardı bakalım hayırlısı
Canim bende kocaelideyim umut tepe gittinmi hiç yada nerde tedavi goruyon
Umuttepede gitmek istiyorum ama bilmiyorum tetten baktım dr emek beyi tavsiye ediyorlar ama emin olamadimBende kocaeli deyim arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz
Doktor çok önemli bence bu yüzden karar vermek zor ben özel bir hastaneye gidiyorum ama burada olmazsa üniversite benimde tercihlerim arasında emek beyi hiç duymadım aydın bey benim endometriosis ameliyatimi yaptı bilgisi oldukça fazla ama nerdeyse soru sormazsaniz hiç açıklama yapmiyorUmuttepede gitmek istiyorum ama bilmiyorum tetten baktım dr emek beyi tavsiye ediyorlar ama emin olamadim
Bende çok soru soran biri değilim O yuzden açıklayıcı birini istiyorum ozele nereye gittin ben pek bilmiyorum buralariDoktor çok önemli bence bu yüzden karar vermek zor ben özel bir hastaneye gidiyorum ama burada olmazsa üniversite benimde tercihlerim arasında emek beyi hiç duymadım aydın bey benim endometriosis ameliyatimi yaptı bilgisi oldukça fazla ama nerdeyse soru sormazsaniz hiç açıklama yapmiyor
Şu an cihan hastanesine gidiyorum öncesinde de wm medical park a gitmiştim doktoru çok ilgisiz bulduğum için ve hsg film cekmedikleri için değiştirmek istedim şimdilik cihan hastanesinden ve doktorundan memnunumBende çok soru soran biri değilim O yuzden açıklayıcı birini istiyorum ozele nereye gittin ben pek bilmiyorum buralari
canım hic tedavi için umuttepe ye gitmedim aslında ben de düşünüyorum orayı şuan özel hastaneyle gidiyorum bakalım olmazsa oraya don cem gibiCanim bende kocaelideyim umut tepe gittinmi hiç yada nerde tedavi goruyon
Bende birkackere konaga gittim birde çarşıda demet boyacı var onada gittim pek memnun kalmadım dedim en azından o zeline giderim tahlilleri filanda devlette yaptırmış olurum diye düşündüm ama ışte doktora karar veremedimcanım hic tedavi için umuttepe ye gitmedim aslında ben de düşünüyorum orayı şuan özel hastaneyle gidiyorum bakalım olmazsa oraya don cem gibi
ben yalovaya gidiyorumBende kocaeli deyim arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz
siz de sorun neydi canım tüplerine bakışımı benim bu ay tutmazsa bakılacak tuplerrBende birkackere konaga gittim birde çarşıda demet boyacı var onada gittim pek memnun kalmadım dedim en azından o zeline giderim tahlilleri filanda devlette yaptırmış olurum diye düşündüm ama ışte doktora karar veremedim
Valla bildiğimiz birşey yok ben martta düşük yaptım normal ondan sonra olmadisiz de sorun neydi canım tüplerine bakışımı benim bu ay tutmazsa bakılacak tuplerr
kizlar merhaba.bugun catlama ignemin 13.gunu.test yaptim sonuc neqativ.acaba daha varmi yani pozitiv olma ihtimali?bishey de var benim yumurtam adetin 15.gunu catladi.belki bu yuzdendir?kizlar aranizda benim gibi olan varmi?
cevabiniz icin teshekkur ederim.regl gunumu beklemekden bashka carem yok.hayirlisiSizi yanıltmak istemem ama doktorum bana çatlatma iğnesinden sonra 14. günde kan testinde gebelik belli oluyor dedi idrar testinde daha geç çıkabilir en sağlıklısi regl gününü beklemek ya da kan tahlili yapmak..
Ya ben de bisey sormk istyrm. Bnm 10 ay önce bos gebelgm oldu. 10 aydr da ikinci bebek icin ugrasyrz. En kasmda doktora gttm. Yumurtalarn tembel dedi ve seker hastalarna verilen Glifor ile Klomen verdi. 6gun snra kontrole gttm yumrtlrn cok guzel büyümüş dedi ve catlatma ignesi yapp 3 gun snra kontrle cagrdi. 19kasmda igne oldm. Kontrlde kaliteli yumurtlaman olusmus dedi. İgneden snra 13.gün idrar testi yaptm negatfti. Bugün 15.gün ve yine idrar testi negatf. Ancak regl günüm bugün ve olmadm. Sizce ümidi keseym mi. Yoksa bkleyp hftaici kan testi mi yapaym ?