Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş güzel sonuçlar alırsınKızlar igneden sonra 14. Gunum biraz once kan testi yaptirdim 1,5 saat sonra sonucu alicam hayirlisi bakalim sonucu yazarim
Sonucunu aldın mı cnm ne çıktı inşaAllah sonucu alınca çok mutlu olmuşsundurKızlar igneden sonra 14. Gunum biraz once kan testi yaptirdim 1,5 saat sonra sonucu alicam hayirlisi bakalim sonucu yazarim
Sonucunu aldın mı cnm ne çıktı inşaAllah sonucu alınca çok mutlu olmuşsundur
Evet 16 gunden sonra yap insallah pzoitif gorrursn canmİğnenin 16. günü idrar testi yaptın mı peki yaptıysan çıktı mı ben 13. gün yani bu gün test yaptım negatifti gerçek negatif mi erken olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum dr.umla konuştum 18. güne kadar bekle dedi
Normal adetin gibi mi geliyo canm yoksa az mı geliyoBen bugun regli oldm idrarda pozitifti kandada 8.75 ckti ama sabah regl oldm ne bu simdi anlamdm
Cnm bencede erken sanki üzme kendini adetime kaç gün var doktorun dediği gibi sonuç dgisebilirSonucumu aldim negatif sadece sonucta 2 cikti. Doktoruma sonucu yolladim ve dediki cok erken yapmissin adetin geckince yapmaliydin gecikince tekrar dene sonuc degisebilir dedi
Cnm bencede erken sanki üzme kendini adetime kaç gün var doktorun dediği gibi sonuç dgisebilir
Allah tan umut kesilmez canım hemn en konusunu dusunme izlemeye çalış kendini adet olmazsa tekrar yaptirirsinAdetime 6 gün var. okadar belirti yaşamıştım meğerse psikolojikmiş demekki.çok üzgünüm umudum kırıldı ben artık sonuucun değişeceğine de pek inanmıyorum. İnş. yanılırım
![]()
Cnm keşke doktor kontrolünde ilaç kullansaydinMrb kızlar bugün üye oldum siteye nasıl kullanıldığınıda pek bilmiorm şimdiden kusura bakmayın
Bende yarın ovitrelle çatlatma iğnesini kullanıcam
Bu ay kendi kendime bi yumurtlama yolu çizdim kendi hesaplamalarıma göre ilaç kullandm
Cnm keşke doktor kontrolünde ilaç kullansaydin
Canım bende aşılama oldum 13.gün test yaptırdım 2cıktı negatif yani ama daha adet olmadım doktorun yükselme ihtimalin var mı dedi sana aklımda sürekli bu soru acaba yükselir mi böle bi ihtimal var mı benim doktorum böle bişey sölememişti senin yazını görüncede umutlandım şimdiAdetime 6 gün var. okadar belirti yaşamıştım meğerse psikolojikmiş demekki.çok üzgünüm umudum kırıldı ben artık sonuucun değişeceğine de pek inanmıyorum. İnş. yanılırım
![]()
Canim hamilesin sanirim belirtilerin nelerdi ben gecen ay igneden sonra 144. Gun adet oldum bu ay yine igne vuruldum belirtulerini yazarmisin bebegin hayirli ugurlu olsunCanım test yapmış mıydın
AMin canım sağolasın ben aşılama ile hamile kaldım canım belirtilerime gelince adet ağrısı gibi iki kasığımda ağrıdı ama adete yakın ağrılar şiddetlenirken bunda şiddeti aynı derecedeydi sonra göğüslerim şişti ve uçlarına iğne batar gibi oldu biraz midem bulandı fakat çok değil ağzımda kan tadı gibi bir tat olmuştu canımCanim hamilesin sanirim belirtilerin nelerdi ben gecen ay igneden sonra 144. Gun adet oldum bu ay yine igne vuruldum belirtulerini yazarmisin bebegin hayirli ugurlu olsun
İnş. yumurtaların olgunlaşır cnm kontrole ne zaman gideceksin bide ilk çocuk için mi tedavi görüyorsun yoksa çocuğun var mı