- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Arkadaslar saclariniz dokulecek stres yapmayin dicem klasik olcak.Bakin yaslariniz daha cok kucuk.Rabbim ol demeyince olmuyor.Biraz sabirli ve rahat olmaya calisin.Kararli olun,yapilmasi gerekenleri yapin,cabalayin tevekkul Allah dan.Rabbim er yada gec verecektir.Ona siginin ve guvenin.
Benim teyzemin kizi 4 asilama 4 tup bebek yaptirdi olmadi.Dr artik tamamen bosalmis yumurta falan yok olmuyo demis.Ve artik tamamen umidini kesti.Bir yil sonra evlatlik almak icin muracatini yapti 2 ay sonra adet olmamis.Cok fazla tup bebek yaptirmak menapoza sokuyomus.Adet olmayinca dr a menapoza giriyorum herhalde demis.Tahliller yapiliyo ve ne menapozu hamilesin demis dr.Kizi oldu.Tam bir yil sonrada yine hamile kaldi ve oglu oldu.Simdi korunuyor.
Belki size moral olur diye yazdim kislar.
Kendimden sonra bahsedeyim sizi sıkmak istemiyorum.
Benim teyzemin kizi 4 asilama 4 tup bebek yaptirdi olmadi.Dr artik tamamen bosalmis yumurta falan yok olmuyo demis.Ve artik tamamen umidini kesti.Bir yil sonra evlatlik almak icin muracatini yapti 2 ay sonra adet olmamis.Cok fazla tup bebek yaptirmak menapoza sokuyomus.Adet olmayinca dr a menapoza giriyorum herhalde demis.Tahliller yapiliyo ve ne menapozu hamilesin demis dr.Kizi oldu.Tam bir yil sonrada yine hamile kaldi ve oglu oldu.Simdi korunuyor.
Belki size moral olur diye yazdim kislar.
Kendimden sonra bahsedeyim sizi sıkmak istemiyorum.