Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende sizin gibi bosuna klomen tedavisi gormusum.Benim esimde de sorun varmis.Spermiyogrami guya ozel hst de yaptirdik,ayni hst ye de gosterdik.Aynen dr dedigi su:Oo sayi super,hersey cok guzel,hepsi super.Ayni tahlili tip fak de urolaga gosterdik.Hareket dusuk morfoloji berbat % 1.Bu ayin 6 sinda tahlil yeniden yapilacak.Duruma gore ilac tedavisine baslanicak.Normale gelene kadar da ilac icmem anlamsiz.Bosuna hormon almisiz canim.
aynen oyle erkektekı basıt sorun bıle etkılıyor belkı bır vıtamınle duzelcek bırsey bıle ama tabı sorunu yanlıs yerde ararsan cozemıyorsun esın ne kullanıyor bız e vıtamını evıcap klomen cınko selenyum falan alıyorus bır de trental bakalım bu ay ne cıkcak test sonucumuz

Bi tahlil yaptıramadım ya deli olacam
Özel hastaneye gittim doktor doğumdaymış öğleden sonra gitcem tekrar kan verecem iştrm sürekli izin almam gerekecek ya

kızlar kan verdim bugun 1919 cıktı hcg
doktor cok ıyı artmış dedı
carsamba keseyı görürüz dedi
Allah isteyen herkese versin inşallah:)

kızlar kan verdim bugun 1919 cıktı hcg
doktor cok ıyı artmış dedı
carsamba keseyı görürüz dedi
Allah isteyen herkese versin inşallah:)
hayırlı olsun canım değerin baya yükselmiş çok sevindim.tekrar kan vermedim yarın vermeyi düşünüyorum.lekelenmelerin devam ediyor mu.ağrıların geçtimi?

hayırlı olsun canım değerin baya yükselmiş çok sevindim.tekrar kan vermedim yarın vermeyi düşünüyorum.lekelenmelerin devam ediyor mu.ağrıların geçtimi?
Sağol cnm devam ediyordu lekelenme ama agrı yok doktora dedim progestan yaptırdım haftaya da bir tane yaptıracam Değeein iyi lekelenme sorun değil dedi ilki düşük olunca bu kez ger şeyi yapacaz dedi doktor

Kızlar merhaba benim olmadı bu ay dün sabah gittim tahlil verdim öğleden sonra dr gebelik yok dedi akşam üstüde adet oldum. Bugün tekrar gittim klomen yazdı bide vitamin verdi. Hayırlısı buymuş demekki :110:

Kızlar merhaba benim olmadı bu ay dün sabah gittim tahlil verdim öğleden sonra dr gebelik yok dedi akşam üstüde adet oldum. Bugün tekrar gittim klomen yazdı bide vitamin verdi. Hayırlısı buymuş demekki :110:

yeni ay yeni umutlar hayırlısı olsun cnm

Merhaba kızlar. Benim ikinci kullanışım klomen. Bugün iğneden sonraki 8. Gün. İki üç gündür bel ağrım başladı. İlk hamilelikte de ( düşük oldu) böyle bi belirtim vardı, hatta aynı ağrı. İğnenin yan etkisi olabilir mi acaba? Geçmiyor günlerrr test yapayımm :işsiz:

Kızlar bugün catlatma ignesinin 14.günü
Sabahtan beri kasiklarimda hafif bi sancı var son bir haftadır da belim ikiye ayriliyo gibi ağrıyor ayrica çok fazla akintim var. Elimde de idrar testi var ama yapmaya korkuyorum. Sizce cesaretimi toplayıp yapmalı mıyım

Kızlar bugün catlatma ignesinin 14.günü
Sabahtan beri kasiklarimda hafif bi sancı var son bir haftadır da belim ikiye ayriliyo gibi ağrıyor ayrica çok fazla akintim var. Elimde de idrar testi var ama yapmaya korkuyorum. Sizce cesaretimi toplayıp yapmalı mıyım

İlacın etkisi kalmamıştır canım adet tarihin mi bugün?

Bilmiyorum bu ilk ignemdi çok umutluydum ama nedense suan yıllardır tedavi gormusum ama olmamış gibi hissediyorum. Insanlarin her gördüğünde hamile degil misin bi çocuğun olsun demesinden çok sıkıldım

Bilmiyorum bu ilk ignemdi çok umutluydum ama nedense suan yıllardır tedavi gormusum ama olmamış gibi hissediyorum. Insanlarin her gördüğünde hamile degil misin bi çocuğun olsun demesinden çok sıkıldım

Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim. İnsanlar çok düşüncesiz bu konuda boşver dicem ama bazen çok bunaltıyorlar işte..

Evlendikten sonra biraz dinlenmek için calismaya ara verdim. Bi iki ay sonra başladılar ne zaman calismaya baslayacaksin diye. Calismayi su an düşünmüyorum deyince bu defa basladilar bebek yok mu diye.. insanlar ne kadar merakli anlamadim. Henüz 11 aylik evli olmama ragmen sanki 10 yildir evliyim de çocuğum olmuyo gibi geliyo. Burda yalnizim ailem uzakta. Tek destekcim eşim ama o da gecenlerde artik bi bebegimiz olsun istiyorum deyince nedense cok üzüldüm hersey psikolojik galiba

Evlendikten sonra biraz dinlenmek için calismaya ara verdim. Bi iki ay sonra başladılar ne zaman calismaya baslayacaksin diye. Calismayi su an düşünmüyorum deyince bu defa basladilar bebek yok mu diye.. insanlar ne kadar merakli anlamadim. Henüz 11 aylik evli olmama ragmen sanki 10 yildir evliyim de çocuğum olmuyo gibi geliyo. Burda yalnizim ailem uzakta. Tek destekcim eşim ama o da gecenlerde artik bi bebegimiz olsun istiyorum deyince nedense cok üzüldüm hersey psikolojik galiba

Soranlara iki sene düşünmüyoruz evliliğimizi yaşıyoruz falan de susarlar bi süre sonra ama stres yapma daha çok erken zaten.. Çatlatma iğnesini neden verdi dr. sorun ne ki? Çok çabuk girişmişsin test işine falan bu fazlasıyla gerer seni ve ilişkiler göreve dönüşürse sonuç hep negatif olur.

Back
X