Arkadaşlar bu haberi burdan paylaşmak ne kadar doğru ama yine de belki ümit olurum fıkrınızı değiştiririm diye yazmak istedim.2 buçuk yıllık ewliyim hiç korunmadık ama her ay hüsrana uğradım tedaviler gördüm iğneler vajinal fitiller haplar çatlatma iğneleri ne warsa denedim son çare tüp bebek yaptırmaktı benim için eltim ewlendikten sonraki ay hamile kaldı doğurdu bir sürü şey söylendi olmuo mu tedavi gör olmazsa da üzülme falan filan işte bu süreç sıkıntılı olduğu için tedaviyi biraktım 3 4 ay sonra namaza başladım çok dua ettim rabbime çok yalwardım ve o ay hamile kaldım inanamadım şu an çok yeni hamileyim ama rabbim nasip etti sunun farkına warmamı sağladı ne kadar uğrasırsam uğrasayım ne kadar üstüne düşersem düşeyim doktorlar hocalar hiç önemli değil vakti saati gelmemişse ne yapsan boşuna.üzerine düşmeyin lütfen kendinizi yıpratmayın ben çok yıprattım ne zaman waz geçtim allah o zaman nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin koynumuzu kucağımızı boş koymasın aratmasın.rabbim dualarımızı kabul eysin inşallah.hepinize selamlar biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.