• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar bu haberi burdan paylaşmak ne kadar doğru ama yine de belki ümit olurum fıkrınızı değiştiririm diye yazmak istedim.2 buçuk yıllık ewliyim hiç korunmadık ama her ay hüsrana uğradım tedaviler gördüm iğneler vajinal fitiller haplar çatlatma iğneleri ne warsa denedim son çare tüp bebek yaptırmaktı benim için eltim ewlendikten sonraki ay hamile kaldı doğurdu bir sürü şey söylendi olmuo mu tedavi gör olmazsa da üzülme falan filan işte bu süreç sıkıntılı olduğu için tedaviyi biraktım 3 4 ay sonra namaza başladım çok dua ettim rabbime çok yalwardım ve o ay hamile kaldım inanamadım şu an çok yeni hamileyim ama rabbim nasip etti sunun farkına warmamı sağladı ne kadar uğrasırsam uğrasayım ne kadar üstüne düşersem düşeyim doktorlar hocalar hiç önemli değil vakti saati gelmemişse ne yapsan boşuna.üzerine düşmeyin lütfen kendinizi yıpratmayın ben çok yıprattım ne zaman waz geçtim allah o zaman nasip etti inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin koynumuzu kucağımızı boş koymasın aratmasın.rabbim dualarımızı kabul eysin inşallah.hepinize selamlar biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin.
Selam arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah.. bunu nurada paylastigin icin Rabbim razı olsun güzel gönlünden bu söylediklerine bnde çok inanıyorum bnde 2 yıl 3 ay evliyim hıc korunmadik neler neler denedik ve hic bir problemimiz de cıkmadı ama hala nasip olmadı..tedavi olmaya devam ediyorum dualrımda şifa senden ya Rabbi bu tedavileri vesile kıl diyerek..umarım en kısa zamanda bizlerde yaşarız o mutlulugu..lütfen duanda bizleri de eksik etme çeken bilir bu derdini..

Bebeim düşüyo sonucum 500 e düştü şu an acildeyim kanamam oldu leke tarznda ama sonucum düştü bebeim de düşüyo maalesef

Kizlar merhaba. 2 kasımda ovitrelle oldum. Bugun 11.günüm bitiyor artık. Sizce yarin yada salı günu test yapmalimiyim. Sonuc cikar mi ? Bu 2.igne oluşum önceki igne vurulup catladiktan sonra 14.günde adet oldum yani beklenen gunde catlamiş yumrtam.

Kizlar merhaba. 2 kasımda ovitrelle oldum. Bugun 11.günüm bitiyor artık. Sizce yarin yada salı günu test yapmalimiyim. Sonuc cikar mi ? Bu 2.igne oluşum önceki igne vurulup catladiktan sonra 14.günde adet oldum yani beklenen gunde catlamiş yumrtam.

İlk iğnemde 12. gün idrarda pozitif kanda negatifti canım. 2. iğnede ise 9. gün kanda 42 çıktı değerim fakat idrarda hayalet çizgi vardı ve hamileydim. İğnenin etkisini idrarda görebilme olasılığın var kanda daha net bir sonuç alırsın.

İlk iğnemde 12. gün idrarda pozitif kanda negatifti canım. 2. iğnede ise 9. gün kanda 42 çıktı değerim fakat idrarda hayalet çizgi vardı ve hamileydim. İğnenin etkisini idrarda görebilme olasılığın var kanda daha net bir sonuç alırsın.
Sağol canım. Bugün test yapmadım ama 1-2 gün daha bekleyeyim diye düşndm eşimde hemen yapma bekle ki kesin sonuć çıksın dedi. Senin test yaptığın günlerde belirtin var miydi ?

Sağol canım. Bugün test yapmadım ama 1-2 gün daha bekleyeyim diye düşndm eşimde hemen yapma bekle ki kesin sonuć çıksın dedi. Senin test yaptığın günlerde belirtin var miydi ?

Hayır canım hiç bir belirtim olmadı benim.

Kızlar merhaba :))) yumurtlama takibi yaptırdım adetimin 27. günü 10 kasımda yumurtam 21-22 mm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım bekliyorum çatlayıp çatlamadığını anlamadım ama 11 i gecesi ve 12 si gecesi oldu bide yarın akşam ilişki dedi. İnsallah tutar ya çatlamıştır eğer catladıysa bu zamana kadar dimi. Benim yumurtam geç olgunlaştı bu arada.

Kızlar merhaba :))) yumurtlama takibi yaptırdım adetimin 27. günü 10 kasımda yumurtam 21-22 mm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum. Bakalım bekliyorum çatlayıp çatlamadığını anlamadım ama 11 i gecesi ve 12 si gecesi oldu bide yarın akşam ilişki dedi. İnsallah tutar ya çatlamıştır eğer catladıysa bu zamana kadar dimi. Benim yumurtam geç olgunlaştı bu arada.
Cogunlukla 36.saatte catliyorms canim ama bunyeden bunyeye göre degiskenlik gosterebilir. Bi arkdsn igne olduktan sonra 5.gunde catladi yumrtam dedidgnj hatrliyorum. Dr gitmis cnku igneden sonra sürekli

Merhaba ben 4 Kasım da gece ovitrelle vuruldum bı kaç gün içinde test yapsam çıkar mı akintim var adet belirtisi gibi sivilcelerim de çıktı ama bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz kaçıncı gün test yapmam lazim

Igne olduktan sonra ki 12.veya 13.günde belli olanalr olmuş canim. Bende 2 kasım da vuruldum. Yakinz yani. Hafta sonuna kadar bekleyip öyle test yap bence ama karar senin.

Kizlar merhaba birsy rica edicem sizlerden iğne olduktan sonraki 12.veya 13.gün test yapanlarin fotografları var mi acaba ? Var olanalr paylasabilir mi rica etsem

Igne olduktan sonra ki 12.veya 13.günde belli olanalr olmuş canim. Bende 2 kasım da vuruldum. Yakinz yani. Hafta sonuna kadar bekleyip öyle test yap bence ama karar senin.
Haftasonu yani ayın 18 inde zaten adet olmam lazım bakalım beklicem umutlanmakta istemiyorum çok zor bu durumda beklemek

Sizde gebelik belirtisi var mı
Sadece bel ağrim var canim. Bugun iğneden sonraki 13.günüm. Aslinda test de yaptim ama etkisi gecmismidr bilemiyorum. Ve hemn cikmadi iknci czgi 5-10 dk gecmistr yani yaptiktan sonra..

Sadece bel ağrim var canim. Bugun iğneden sonraki 13.günüm. Aslinda test de yaptim ama etkisi gecmismidr bilemiyorum. Ve hemn cikmadi iknci czgi 5-10 dk gecmistr yani yaptiktan sonra..
Benimde daha 10 günüm oldu işte bende yapmadım iğne etkiliyirmus diye zaten 18 inde adet olucam galiba adeti beklicem ben

Back
X