• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar çıktı sonucun. 1.20.. 13 şubata kadar artar mi bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180208-161058.webp
    Screenshot_20180208-161058.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 43
Çok şaşırdım ve üzüldüm ben geçen ay ovitrelleden 6 gün sonra test yaptim ikinci çizgi hiç yoktu ama senin 11.günde vardı baya belli :( ınsallah sonradan artar canim bak dün arkadaş bahsetmişti sonradan arttı diye ama hayırlısı olsun :KK43:

Canm testin kullanma klavuzlarinda da Diyor ki bhcg 20 den fazlası ikinci çizgi çıkar diye. O zaman test mj arızalı acaba bu arada ovitrellenin prospektusunde de 10 gün sonra etkisi sifirlaniyor en gec yazıyor

Canim sacmalamasin o asistan. Gayet guzel degerin. Benim arkadasimin adetten gunlee sonra 56 cikmisti. Ablaminda tam adet gununde 5000 lerdeydi. Herkesin ayrı ayrı oluyor. Kızlarında dedigi gibi onemli olan duzenli artis. Hic takma kafana.

Tebrik ederim bu arada. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu.
Allah razı olsun cnm. Amin inşallah.isteyen herkesin bebisi olsun sağlıkla gelsin

Canm testin kullanma klavuzlarinda da Diyor ki bhcg 20 den fazlası ikinci çizgi çıkar diye. O zaman test mj arızalı acaba bu arada ovitrellenin prospektusunde de 10 gün sonra etkisi sifirlaniyor en gec yazıyor
bilmiorum tatlım gerçekten hiçbişey bilmiyorum şuan ve ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.

bilmiorum tatlım gerçekten hiçbişey bilmiyorum şuan ve ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.
Dua et canım rabbim çok büyük ol derse olur. Kendini üzme dicem elimizde olmuyor biliyorum.insallah değerlerimiz yükselir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

normal test mi yapmam gerekiyor.

Bak canım aşağıdaki testler iğneden sonra yapılmaya başlamış. dpt dediği iğneden sonraki gün sayısı, dpo da çatlama sonrasındaki gün sayısı. Yani ilk test iğneden sonra 4. gün yapılmış. İğnenin içindeki alpha hcg düşüşe geçiyor ve yerleşme sonrası da beta hcg yükseliyor.

upload_2018-2-8_16-49-49.webp

Bak canım aşağıdaki testler iğneden sonra yapılmaya başlamış. dpt dediği iğneden sonraki gün sayısı, dpo da çatlama sonrasındaki gün sayısı. Yani ilk test iğneden sonra 4. gün yapılmış. İğnenin içindeki alpha hcg düşüşe geçiyor ve yerleşme sonrası da beta hcg yükseliyor.

Eki Görüntüle 2108314
bunlar normal gebelik testi ile mi yapılmış

Canım bence sen bekle henüz kanda 1,20 ve yükselse bile bu adet zamanına denk gelecek. Daha vakit var yani acele etme.
anladım cnm teşekkür ederim yardımın için. çok faydalı oldu benim için rabbim gönlündeki herşeyi hayırlısıyla nasip etsin :)

Back
X