- 22 Mart 2020
- 33
- 21
- 3
- 34
Ben çatlama iğnesinden sonra gitmedim bidaha dr un ilişki dediği günlere dikkat ettim. Dr adete kadar bekleyeceğiz dedi.Canim yumurtan 36 saat sonra mi catlamisti benim 14.gün bu deger cikiyor benim çatlatma ignesi sonrasi 3.gun catladi
Yani ne zaman çatladı bilmiyorum 9. Gün kan testim 10.20 çıkmıştı 12.gün tekrar yaptırdım 44.45 çıktıBen çatlama iğnesinden sonra gitmedim bidaha dr un ilişki dediği günlere dikkat ettim. Dr adete kadar bekleyeceğiz dedi.
Iliski günleri verdiyse 36 saat sonrasidr degerim dusukmu sana gore dusuniyorum ama benim 3 gun sonra agrim olmustu 2 gunde de catlamamisti o yuzden sanirim adet dongumde 30 gun 17 gun yumurtlama oluyoBen çatlama iğnesinden sonra gitmedim bidaha dr un ilişki dediği günlere dikkat ettim. Dr adete kadar bekleyeceğiz dedi.
Bence değerin düşük değil herkesin aynı olmaz canım kıyaslama yapma 2 katı artarsa sorun yok bu arada bendede pco belası varIliski günleri verdiyse 36 saat sonrasidr degerim dusukmu sana gore dusuniyorum ama benim 3 gun sonra agrim olmustu 2 gunde de catlamamisti o yuzden sanirim adet dongumde 30 gun 17 gun yumurtlama oluyo
Iliski günleri verdiyse 36 saat sonrasidr degerim dusukmu sana gore dusuniyorum ama benim 3 gun sonra agrim olmustu 2 gunde de catlamamisti o yuzden sanirim adet dongumde 30 gun 17 gun yumurtlama oluyo
Kızlar ben ovülasyon yaptım bu 5. Gün böyle çıktı geçen ay ki klomenden mi acaba ilk defa rastlıyorumYani ne zaman çatladı bilmiyorum 9. Gün kan testim 10.20 çıkmıştı 12.gün tekrar yaptırdım 44.45 çıktı
Haklisin canim herkesin degeri ayni olmaz.Bendede pco dedi ama anlamadm onceden yoktu canım gecen ay bende ovulasyon kuklandim adete 3 gün kala negatif oldu surekli pozitifti anlamadm neden pik oldu da ben mi anlamadm bilemiyorumBence değerin düşük değil herkesin aynı olmaz canım kıyaslama yapma 2 katı artarsa sorun yok bu arada bendede pco belası varbu ay ovülasyon testi kullanıcam
Valla değerlendiricem artık kısmet belki geçen aydan olmuşturHaklisin canim herkesin degeri ayni olmaz.Bendede pco dedi ama anlamadm onceden yoktu canım gecen ay bende ovulasyon kuklandim adete 3 gün kala negatif oldu surekli pozitifti anlamadm neden pik oldu da ben mi anlamadm bilemiyorum
Ovulasyon testi ile hamile kalan çok kişi var canimValla değerlendiricem artık kısmet belki geçen aydan olmuştur
İsrar testi de kan testi de yapamadım halaTeşekkür ederim yarın kan testi yaptıracağım inşallah artmıştır değer
İsrar testi de kan testi de yapamadım halastresteyim acaba kist mi oldu die çünkü bulantı filan yok
Kızlar gittim ben sağ tarafta 2 tane yumoşum var 23 mmOvulasyon testi ile hamile kalan çok kişi var canim
Yaaa çok iyi maşallah mm olarak tam olmasi gerek olgunluktaKızlar gittim ben sağ tarafta 2 tane yumoşum var 23 mm
Çok iyi canım benimde sağ da 2 taneydi inşallah tutarKızlar gittim ben sağ tarafta 2 tane yumoşum var 23 mm
Yok canım 5 gün sonra tekrar çağırdı çatlamış mı bakalım dedi buna iğne vermediYaaa çok iyi maşallah mm olarak tam olmasi gerek olgunluktapeki çatlatma iğnesi yaptınmi canım
Çok iyi canım benimde sağ da 2 taneydi
pardon başka topikle karıştırdım kaç gün oldu senin canımÇok iyi canım benimde sağ da 2 taneydi inşallah tutar
Bugunleri degerlendir canim gum asiri denemistik olmamisti 5 gün boyunca degerlendirdik çunku igne sonrasj catlamasi olmamisti 48 saat somra bakinca doktorda ne zaman çatlar bilemem dediYok canım 5 gün sonra tekrar çağırdı çatlamış mı bakalım dedi buna iğne vermedi
Aynen canım dün değerlendirdik bugün ve 4 gün değerlendiricez inşallah tutar bu seferBugunleri degerlendir canim gum asiri denemistik olmamisti 5 gün boyunca degerlendirdik çunku igne sonrasj catlamasi olmamisti 48 saat somra bakinca doktorda ne zaman çatlar bilemem dedi
Ben çatlama iğnemi 6sında yaptım bugün 18.günüm bekliyorum şimdilik pozitifpardon başka topikle karıştırdım kaç gün oldu senin canım
Ooo olmuş senin ben olsam hemen kan testi yaptırırdımBen çatlama iğnemi 6sında yaptım bugün 18.günüm bekliyorum şimdilik pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?