- 26 Ekim 2009
- 354
- 475
- 358
dedgın gıbı caım bu surecte en cok sabıra ıhtıyacımız var rabbım hepımızın yuzunu guldursun aminn ecmainn
amin canım inşallah ama eşim ve ben biraz sabırsızız 6. ayımız olacak bu ay ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedgın gıbı caım bu surecte en cok sabıra ıhtıyacımız var rabbım hepımızın yuzunu guldursun aminn ecmainn
tamam canım ama ben zaten pek ümitli değilim negatif diye düşünüyorum![]()
Hadi hayirlisi bu takvimin gercek olsun insAllah..Yok Dolunay'cım bu Sat a göre şuanki halim... Daha test yapmadım net bir durum yok ben takvimi takip edebiliyim birde o ruh haline girebiliyim diye koydum...beklemedeyim..
bende görmedim kaçıncı sayfaya yazmış arkadaş yoksa cevap yazardım![]()
İlk zamanlar oyle oluyor her ay ki adet bi travma oluyodu bende diger aya ke.dimi zor topluyodum zamanla zamanla daha az takmaya basliyo insan insAllah daha fazla bekletmez rBbim bir an once verir evladini.. Amin..amin canım inşallah ama eşim ve ben biraz sabırsızız 6. ayımız olacak bu ay ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor :)
amin cnm inş. sabah yaparım bakalım ne çıkcakOyle dusunme ins pozitiftir.. İyi bile beklemissin.. :)
allah yzunuzu guldursın ınsallah zor seyler yasıyoruz aslında hepımız sabırsısız bebek konusunda:):) hayırlısı neyse o olsun ınsallah benım sol taraftakı kasık agrım tavan yaptı:):)amin canım inşallah ama eşim ve ben biraz sabırsızız 6. ayımız olacak bu ay ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor :)
belki o ağrıların yerleşme ağrılarıdır canım iyi düşünelimallah yzunuzu guldursın ınsallah zor seyler yasıyoruz aslında hepımız sabırsısız bebek konusunda:):) hayırlısı neyse o olsun ınsallah benım sol taraftakı kasık agrım tavan yaptı:):)
keske canı ama cok fena sankı bı balon var gıbı ınşallah kıst yoktur esım yarın işten gelırken alcak carsamba gunude yaparım ınsallah sen sabah kızlar sonucum pozıtıf cıft cızgı yazarsın aminnnnn ecmainnnnnbelki o ağrıların yerleşme ağrılarıdır canım iyi düşünelim![]()
amin canım dularımızdan birbirimizi eksik etmeyelimkeske canı ama cok fena sankı bı balon var gıbı ınşallah kıst yoktur esım yarın işten gelırken alcak carsamba gunude yaparım ınsallah sen sabah kızlar sonucum pozıtıf cıft cızgı yazarsın aminnnnn ecmainnnnn![]()
Canım inşallahhh sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına meleğinii.. Çok sevindim.. Herkesten güzel haberler gelsin inşallahBn ovitrelleden 16 gün sonra idrarda öğrendim ama adetime ıkı gun vardı 3 tane gebelik testi yaptım ucundede sılık cıkmıştı kanda gebelik bakıldı ondada 489.2 4-5 haftalık cıktı çok sukur salı gunu doktorm beklıo adetten 1 hafra snra gel demşti bakalm görürüz inşallah keseyi
Ben de forumda okuduklarımdan sonra ilaçtan şüphelenmiştim. Hamile olmadığım ve iğne kullandığım halde 3 gün gecikti. Doktor da gecikmez demişti hatta.. Böyle yapmak lazım demek ki. Saol canımEvet kesinlikle progesteron. Kızlar bakın ben dr a da sordum igneden 14 gun sonra yani 15. Gün kanda baktırin (progesteron ve estrofem kullananlar icin) eğer gebelik yoksa ilacı bırakmalısınız. Yoksa adetin iz geçiliyor.
Canım.. Sen de inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın.. Amiinn :)takvimde kac haftalik oldunu neler.oldunu ogrenmek.icin.yaptim hemen:) ben 17. gun igne oldum 21 mm sagda 1 yumurta vardi igenden.sonra ertesi gun cok agridi kramplar girdi yani catladiigini haber verdi.bunye.. bizde degerlendirdik 2 gun igneden sonra 1 gunde igneden once denedik o kadar sonra bekledim saatleri saya saya bugune nasi geldm sen bana sor.. :)
Aynı gün iğne olmuşuz canım ben bugün kan tahlili yaptırdım negatifMrb arkadaslar.. 3kasimda catlatma ignesi oldum..bugun 14.gunum idrar testinde belli olur mu sizce ne yapmaliyim. Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok memnun olurum..
testi bugün yaptım sonra kanda baktırdım herşey negatif :)canım sen ne zaman yaptın testini herkesin hemen çıkmaz adetini bekle bakalım![]()
anladım canım imkanınız varsa ne mutlu size bende o da yok :) hayırlısı artık güzel haberler alırız inşallahbızde 2 yıldır ıstıyoruz hıc korunmadım evlednıdkten 5 aysonra hamıle kaldım kalbı dırdu 2 aylıkken bebegımın kurtaj oldum sadece bır ay korundum ama olmadı bu 4 cu kılomen tedavımm bende pokıstlık over var eşimdedee motofolojısı normal %2 anormal % 98 cıktı doktorbu ay olmazsa aşılama dedı ama esım 2 aşılama parası tub bebek hem dondurma ımkanızmıda var oyuzden aşılama yaptırmam dıyo
Aynı gün iğne olmuşuz canım ben bugün kan tahlili yaptırdım negatifinşallah senden güzel haberler alırız.
Yarın ve diğer gün yapabilirsin csnim.test yanlış değilse çikarMrb arkadaslar.. 3kasimda catlatma ignesi oldum..bugun 14.gunum idrar testinde belli olur mu sizce ne yapmaliyim. Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok memnun olurum..
Rica ederim canım. Biz burda tecrubelerimizii paylaşmak için burdayız. Bildiğim kadarıyla herkese yardimci olmaya çalışıyorum bende.Canım inşallahhh sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına meleğinii.. Çok sevindim.. Herkesten güzel haberler gelsin inşallah
Ben de forumda okuduklarımdan sonra ilaçtan şüphelenmiştim. Hamile olmadığım ve iğne kullandığım halde 3 gün gecikti. Doktor da gecikmez demişti hatta.. Böyle yapmak lazım demek ki. Saol canım