• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
amin canım inşallah ama eşim ve ben biraz sabırsızız 6. ayımız olacak bu ay ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor :)
İlk zamanlar oyle oluyor her ay ki adet bi travma oluyodu bende diger aya ke.dimi zor topluyodum zamanla zamanla daha az takmaya basliyo insan insAllah daha fazla bekletmez rBbim bir an once verir evladini.. Amin.. ;)

amin canım inşallah ama eşim ve ben biraz sabırsızız 6. ayımız olacak bu ay ama bana 1 yıl olmuş gibi geliyor :)
allah yzunuzu guldursın ınsallah zor seyler yasıyoruz aslında hepımız sabırsısız bebek konusunda:):) hayırlısı neyse o olsun ınsallah benım sol taraftakı kasık agrım tavan yaptı:):)

allah yzunuzu guldursın ınsallah zor seyler yasıyoruz aslında hepımız sabırsısız bebek konusunda:):) hayırlısı neyse o olsun ınsallah benım sol taraftakı kasık agrım tavan yaptı:):)
belki o ağrıların yerleşme ağrılarıdır canım iyi düşünelim :KK36::KK36::KK75::KK75:

belki o ağrıların yerleşme ağrılarıdır canım iyi düşünelim :KK36::KK36::KK75::KK75:
keske canı ama cok fena sankı bı balon var gıbı ınşallah kıst yoktur esım yarın işten gelırken alcak carsamba gunude yaparım ınsallah sen sabah kızlar sonucum pozıtıf cıft cızgı yazarsın aminnnnn ecmainnnnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

keske canı ama cok fena sankı bı balon var gıbı ınşallah kıst yoktur esım yarın işten gelırken alcak carsamba gunude yaparım ınsallah sen sabah kızlar sonucum pozıtıf cıft cızgı yazarsın aminnnnn ecmainnnnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
amin canım dularımızdan birbirimizi eksik etmeyelim
:KK36::KK36::KK36:

Mrb arkadaslar.. 3kasimda catlatma ignesi oldum..bugun 14.gunum idrar testinde belli olur mu sizce ne yapmaliyim. Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok memnun olurum..

Bn ovitrelleden 16 gün sonra idrarda öğrendim ama adetime ıkı gun vardı 3 tane gebelik testi yaptım ucundede sılık cıkmıştı kanda gebelik bakıldı ondada 489.2 4-5 haftalık cıktı çok sukur salı gunu doktorm beklıo adetten 1 hafra snra gel demşti bakalm görürüz inşallah keseyi
Canım inşallahhh sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına meleğinii.. Çok sevindim.. Herkesten güzel haberler gelsin inşallah :KK68:
Evet kesinlikle progesteron. Kızlar bakın ben dr a da sordum igneden 14 gun sonra yani 15. Gün kanda baktırin (progesteron ve estrofem kullananlar icin) eğer gebelik yoksa ilacı bırakmalısınız. Yoksa adetin iz geçiliyor.
Ben de forumda okuduklarımdan sonra ilaçtan şüphelenmiştim. Hamile olmadığım ve iğne kullandığım halde 3 gün gecikti. Doktor da gecikmez demişti hatta.. Böyle yapmak lazım demek ki. Saol canım

takvimde kac haftalik oldunu neler.oldunu ogrenmek.icin.yaptim hemen:) ben 17. gun igne oldum 21 mm sagda 1 yumurta vardi igenden.sonra ertesi gun cok agridi kramplar girdi yani catladiigini haber verdi.bunye.. bizde degerlendirdik 2 gun igneden sonra 1 gunde igneden once denedik o kadar sonra bekledim saatleri saya saya bugune nasi geldm sen bana sor.. :)
Canım.. Sen de inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıkla da bebeğini kucağına alırsın.. Amiinn :)

Mrb arkadaslar.. 3kasimda catlatma ignesi oldum..bugun 14.gunum idrar testinde belli olur mu sizce ne yapmaliyim. Tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok memnun olurum..
Aynı gün iğne olmuşuz canım ben bugün kan tahlili yaptırdım negatif :( inşallah senden güzel haberler alırız.

bızde 2 yıldır ıstıyoruz hıc korunmadım evlednıdkten 5 aysonra hamıle kaldım kalbı dırdu 2 aylıkken bebegımın kurtaj oldum sadece bır ay korundum ama olmadı bu 4 cu kılomen tedavımm bende pokıstlık over var eşimdedee motofolojısı normal %2 anormal % 98 cıktı doktorbu ay olmazsa aşılama dedı ama esım 2 aşılama parası tub bebek hem dondurma ımkanızmıda var oyuzden aşılama yaptırmam dıyo
anladım canım imkanınız varsa ne mutlu size bende o da yok :) hayırlısı artık güzel haberler alırız inşallah

Aynı gün iğne olmuşuz canım ben bugün kan tahlili yaptırdım negatif :KK43: inşallah senden güzel haberler alırız.

Hayirlisi olsun canim bozma hic moralini Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize..ben 2013ocakta 4haftalik bir dusuk yasadim cok uzuldum..sonra dersaneye gidiyorum diye 1yil ilacsiz korundum ve mart ayindan beri ara ara kist problemim cikiyor.bu ay ilk kez oldum igne ne olucak bikmiyorum ama umudum da yok nedense..eczaneden test aldim ama yapmaya korkuyorum..:(

Canım inşallahhh sağlıkla mutlulukla alırsın kucağına meleğinii.. Çok sevindim.. Herkesten güzel haberler gelsin inşallah :KK68:

Ben de forumda okuduklarımdan sonra ilaçtan şüphelenmiştim. Hamile olmadığım ve iğne kullandığım halde 3 gün gecikti. Doktor da gecikmez demişti hatta.. Böyle yapmak lazım demek ki. Saol canım
Rica ederim canım. Biz burda tecrubelerimizii paylaşmak için burdayız. Bildiğim kadarıyla herkese yardimci olmaya çalışıyorum bende.

Son adetim 22 ekimdi benim, bazen 30 gunde bazen 28 gunde oluyorum , benim bu ay icin umudum yok artik , dun beta baktirdim 1 kasimda ovitrelle olmustum olsaydi cikardi herhalde , bizim isimiz biraz zor esimin isi dolayisiyla cok calisma yapamiyoruz maalesef : insallah sizlerden iyi haber duyariz , yarib dr.umla randevum var bakalim ne diyecek

Back
X