• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın :(

Bgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın :KK43:
canım inşallah bebeğin seninledir ama olmazsa da kendini çok fazla yıpratma en azından hamile kalabildiğini gördün rabbim tekrar verir inşallah ama dualarımız tabiki hayırlı haberler almanız

Bende dün sabah işyerine giderken almıştım testimi bu sabah yapmak için ama akşam eve gelirken unutmuşum işyerinde eve gelince aklıma geldi saatte 7 yi geçiyordu eczanede kapalı haliyle neyse yarına kaldı benim test aslında bugün yapsam çıkar ama ilk idrarla yapıcam o yüzden yarına kaldı benim test işi:110:Papatyamm üzülme canım hayırlısı diyelim benimde ümidim yok zaten bacaklarımda ağrımaya başladı :(

Bende dün sabah işyerine giderken almıştım testimi bu sabah yapmak için ama akşam eve gelirken unutmuşum işyerinde eve gelince aklıma geldi saatte 7 yi geçiyordu eczanede kapalı haliyle neyse yarına kaldı benim test aslında bugün yapsam çıkar ama ilk idrarla yapıcam o yüzden yarına kaldı benim test işi:110:Papatyamm üzülme canım hayırlısı diyelim benimde ümidim yok zaten bacaklarımda ağrımaya başladı :KK43:
anladım canım sağlık olsun sende yarın yaparsın üzülmüyorum cnm üzülsekde sonuç değişmiyo inş. sizlerden güzel haberler alırız seviniriz :KK49::KK49::KK49:

Bende dün sabah işyerine giderken almıştım testimi bu sabah yapmak için ama akşam eve gelirken unutmuşum işyerinde eve gelince aklıma geldi saatte 7 yi geçiyordu eczanede kapalı haliyle neyse yarına kaldı benim test aslında bugün yapsam çıkar ama ilk idrarla yapıcam o yüzden yarına kaldı benim test işi:110:
sabah idrarına gerek yok canım 3 saat felan lavaboya çıkmadan bekleyip yapabilirsin akşam inşallah iyi haberler verirsin kaçıncı günün ?

Bgn doktora gttm keseyi göremedik rahım arkasında sıvı var dedı doktor dıs gebelik olabilir dedi öğleden snra ultrasona grcem nolur dua edın :KK43:
canım ınsallah guzel sonuclarla donersın belkı gec dollenmedır oyuzden kese gorunmemıstır kotu dusunmeyelım hemen allah yardımcın olsun guzel haberler don ınsallah aminn ecmainn

kızlar esım işyerının orda oylen paydosunda gıdıp 2 tane test almıs bırı erken gebelık testı bırı normal gebelık testı oyy oyy bakalım nolcak

Canım.. dua ediyorum sana.. Allah inşallah hayırlısını versin.. Hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah.. Stres yapmamaya çalış.. Allah gönlüne göre versin inşallah..

Back
X