• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Allah binlerce kez razı olsunnn inşallah herkese bi bebek nasip eder rabbim. Siz bna kardes abla dost oldunuz herseyımı szlerle paylaştm iyiki varsınız. Allah ilk önce saglık sıhhat huzur versn eslerinizle mutlu huzrlu olun inşallah

Allah binlerce kez razı olsunnn inşallah herkese bi bebek nasip eder rabbim. Siz bna kardes abla dost oldunuz herseyımı szlerle paylaştm iyiki varsınız. Allah ilk önce saglık sıhhat huzur versn eslerinizle mutlu huzrlu olun inşallah
amin canım güzel duların için :KK36::KK36:

Dualarınız için çok sağolunnnnn dıs gebelik degil çok sükür 6 haftalık rahimde bi kesemiz var 6.\5 mm lik kalp atışını duyamadık
Ay çok sevindiiiimmm :KK36: Allah bağışlasın size canıımm.. Kalp atışı sanırım 7. haftadan sonra duyulabilir. Onu da duyacaksınız inşallah. Sağlıkla kucağınıza alıp, büyüteceksinizz..:KK46:

Ay amiinnnn amiinn.. Allah gönlümüze göre versin hepimizin.. :KK74::KK9:

ACİLLLLL
dün yazmıştım 5 kasımda çatlatma iğnemi oldum diye.az önce kanama oldu.adetime 3-4 gün var.şu anda çok kötü oldum.adet mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ağlamaktan mahvoldum.inşallah yerleşme kanamasıdır.ne olur bişey deyin.

tuvalette peçeteye sildiğimde geldi çamaşırımda yoktu.devlet has. olduğu için doktorum gitmiştir.yarın test yapsam mı

sana ümitsizlik vermek istemem ama benimde geçen ay adetim o şekilde gelmişti iki üç gün sonra adet olmuştum ama yerleşme kanaması da olabilir bunu en iyi sen bilirsin mesela daha önce adetin direk gelir miydi yoksa az az bu şekilde mi gelirdi ona göre değerlendir bence

Back
X