• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kılzar bende aksam ustu erken gebelık testı yaptım bu ayda negatıf... hayırlısı artık gerıye tup bebk tedavısı kaldı esımle ıkımızdede sorun oldugu ıcın... bakalım tub bebegı allah nezaman kısmet etcek gerci rabbım vermezse hersey bos ama elımızden gelenı yapalım tebrımızı alalım gerısı allahın taktırı hayırlısı herseyın kısmet...
günaydın canım desene bu ay hepimiz negatif o_Oo_Oo_O

Merhaba kizlar,
Bugün 10. Gunumdu kontrole gittim. Yine sağda yumurtalar. En büyüğü herhalde 17 mm ölçtü. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Ondan sonra da aasilama için gidicem. Bakalim bu ay gelecek mi bebisim.
Hayirlisi olsun canim bakalim persembeye kadar daha da buyur yumurtalarin ve olur insAllah bu sefer.. Bende suan doktordayim.kendi doktorumda yok baska.doktora gostericem bakalim

İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri
dualarina amin.. Sende icini ferah tut olumlu dusun.. Kicuk falan degil gayet guzel gelisecek bebegin.. Erkenden de gebeligi ogrenince kalp atisini duyana kadar zaman gecmek bilmiyor .. Sabirsiziz biz hersey hemen oluversin istiyoruz iste..

Merhaba kizlar,
Bugün 10. Gunumdu kontrole gittim. Yine sağda yumurtalar. En büyüğü herhalde 17 mm ölçtü. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Ondan sonra da aasilama için gidicem. Bakalim bu ay gelecek mi bebisim.
hayırlı olsun cnm tedavin inş. hayırlısı olur senin için :KK36::KK36::KK36:

Hayirlisi olsun canim bakalim persembeye kadar daha da buyur yumurtalarin ve olur insAllah bu sefer.. Bende suan doktordayim.kendi doktorumda yok baska.doktora gostericem bakalim
günaydın cnm sende güzel haberler alırsın inş. doktordan :KK37::KK37::KK37:

İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri
Âmin canım aynen bende isteyen herkesin en kısa zamanda bebeğine kavuşmasını istiyorum çünkü çok zor bir süreçmiş sizin kaçıncı ayınızdı bu

kızlar iğnenin 8. günü geçmiyor günler geçmiyor :)) kızlar nature's bounty diye bi markanın folik asitini kullnıyorum. biliyor musunuz bunu nasıl?

gunaydın canım ınsallah ıcımızden pozıtıf sonuc alanlar olur kısmet degılmıs hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlısı canım benim bu ay eşimde yanımda olmıyacak iş için memlekete gidiyo annemlere ev yapmaya en az bir ay gelemez o_Oo_O

kötü zamanlama olmuş o zaman bee. ama belki bi aylık mola iyi gelecek öyle düşün bazen sürekli aynı şeyi düşünmek ters tepio çünkü. bi ay dinlenirsiniz sonra dönüşünüz muhteşem olur :)
evet canım artık dinlenmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum sürekli hormon alıyoruz baya kilo aldım bir senede bu ay biraz gezeyim kafamı dağıtayım bende :KK49::KK49::KK49:

Kızlar ya bu son günler hiç geçmiyor gerçekten adetime beş gün var ama iğneden sonra 15. Günüm bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum hangisini baz alacağım bilmiyorum erken mi henüz bilmiyorum idrar testi için adet günü beklenmeli deniyor

Kızlar ya bu son günler hiç geçmiyor gerçekten adetime beş gün var ama iğneden sonra 15. Günüm bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum hangisini baz alacağım bilmiyorum erken mi henüz bilmiyorum idrar testi için adet günü beklenmeli deniyor
merhaba canım yarın sabah bi test yap istersen :):)

Back
X