• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba canım yarın sabah bi test yap istersen :):)
Ya neden yapmak istiyorum biliyor musunuz insan boşu boşuna hergün acaba hamilemiyim diye ümitleniyor test yapınca en azından negatifte olsa sonuca hazırlıyor kendini boşuna ümide kapılmıyor gerçi hiç bir belirti yok negatif çıkacağını düşünüyorum ama yapıp gözümlede göreyim yarın bakalım

kılzar bende aksam ustu erken gebelık testı yaptım bu ayda negatıf... hayırlısı artık gerıye tup bebk tedavısı kaldı esımle ıkımızdede sorun oldugu ıcın... bakalım tub bebegı allah nezaman kısmet etcek gerci rabbım vermezse hersey bos ama elımızden gelenı yapalım tebrımızı alalım gerısı allahın taktırı hayırlısı herseyın kısmet...
hepımız annne olalım ınsallah rabbım yardımcımız olsun kendımı tukenmiş bıtmıs hıs edıyorum cok ıhtıyacım var benı hayata baglıcak umut olucak bebege babamdan sonra tam bosluga dustum ve hayata tutnmaya calısyorum yasamaya ayakta durmaya benı baglıcak bı bebek ıstıyorum rabbımden
Canıımm. Allah inşallah hayırlısıyla yüzünüzü güldürür. Sağlıklı bir bebek verir size.. Hiiç kötü şeyler düşünme.. Bizde hiç sorun gözükmüyor, ama aylardır da olmadı. Kısmet işi bu işler.. Tabi yazarken daha kolay, içimiz böyle rahat olmuyor.. ama olmalıyız.. Stres her şeyin düşmanı.. Zamanını bekliyor bebişlerimiz.. Her şeyin en güzeli sizi bulsun.. Allah'ım sağlıklı bebişler versin..
Merhaba kizlar,
Bugün 10. Gunumdu kontrole gittim. Yine sağda yumurtalar. En büyüğü herhalde 17 mm ölçtü. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Ondan sonra da aasilama için gidicem. Bakalim bu ay gelecek mi bebisim.
İnşallah olur canım.. Hadi hayırlısı..
6 hafta için 6.5 mm kese küçük degilmi gelişmiyomu acaba bide kalbi ne zmn atar ya :KK43: of valla hamile kalamamak ayrı dert hamilelik ayrı sıkıntı stres yni
Canım vajinal ultrasonla mı baktırıyorsun? Vajinal naktırıyorsan 6 haftada kalp atışları duyulabilirmiş, ama tamamlaması lazım 6 haftayı. Normal ultrasonda 7 hafta. gebelik.org'dan baktım.
Bir şey olsa doktor mutlaka söyler. geçen sefer nasıl demişti sorun olabilir diye. Çekinmez merak etme.. demek ki bir sorun yok.. Her şey yolunda gidecek inşallah sakın dertlenme..
İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri
Amin canım amiinnn...

Ya neden yapmak istiyorum biliyor musunuz insan boşu boşuna hergün acaba hamilemiyim diye ümitleniyor test yapınca en azından negatifte olsa sonuca hazırlıyor kendini boşuna ümide kapılmıyor gerçi hiç bir belirti yok negatif çıkacağını düşünüyorum ama yapıp gözümlede göreyim yarın bakalım
aynen canım ya imütlenmek kötü oluyo sonra daha çok üzülüyo insan ben dün yaptım negatif o yüzden adetimi bekliyorum o_O

[

bende yaptım bu sabah canım negatif maalesef bende adeti bekliyorum
aklıma ne geldi cnm ya hep belirtilere takılıyoruzya bakıyorum bu ay hepimizin farklı belirtileri vardı ama hepimizinde negatif demekki belirti hikaye o_Oo_Oo_O:KK14::KK14:

üzüldüm cnm ya bende senden iyi bi haber alırım diye bekliyodum bu ay hepimiz negatif herhalde
ben zaten karnımın şişliğinden anlamıştım olmadığını :( dün facede kuzenim durum güncellemesi paylaşmış darmadağın hissediyo diye ,5 yıllık evli 34 yaşında o da bu ay aşılama yapacaktı büyük ihtimal tutmadı bide onun ilk çocuğu olacak onu görünce bende kendi üzüntümü unuttum :KK43:

aklıma ne geldi cnm ya hep belirtilere takılıyoruzya bakıyorum bu ay hepimizin farklı belirtileri vardı ama hepimizinde negatif demekki belirti hikaye o_Oo_Oo_O:KK14::KK14:
aslında benim belirtilerim adet yönündeydi hep ümdimde yoktu pek ama tutturan bi kaç arkadaşı görünce burda neden olmasın diye geçmiyo değildi bazen aklımdan :KK22:doktor bana bu ay ara verecez demişti ama ben 3 ay denemek istiyodum en azından

Ben de bu ay Gonal F 450 diye bir iğneye başlayacağım. Geçen ay Hsg çektirdim, doktorum iğneye başlayana kadarki süreyi de iyi değerlendirin, Hsg sonrası hamilelik ihtimali artıyor, dedi ama olmadı galiba. Şuan regl alametleri gösteriyorum. :( Umarım iğneye başlayınca ben de buradaki teste cevap verecek sonuçlar alabilirim. :KK22:

ben zaten karnımın şişliğinden anlamıştım olmadığını :KK43: dün facede kuzenim durum güncellemesi paylaşmış darmadağın hissediyo diye ,5 yıllık evli 34 yaşında o da bu ay aşılama yapacaktı büyük ihtimal tutmadı bide onun ilk çocuğu olacak onu görünce bende kendi üzüntümü unuttum :KK43:
zaten bütün dularımda hiç olmayanlara ve bizlerede ver Rabbim diyorum o_Oo_Oo_O

Ben de bu ay Gonal F 450 diye bir iğneye başlayacağım. Geçen ay Hsg çektirdim, doktorum iğneye başlayana kadarki süreyi de iyi değerlendirin, Hsg sonrası hamilelik ihtimali artıyor, dedi ama olmadı galiba. Şuan regl alametleri gösteriyorum. :KK43: Umarım iğneye başlayınca ben de buradaki teste cevap verecek sonuçlar alabilirim. :KK22:
tedavin hayırlı olsun cnm :KK68::KK68::KK68:

Bu ay anlaşılan çoğumuzun negatif olacak sonuçları bende yarın test yapacağım ama benimde ümidim yok gerçekten belirtileri kendimiz mi yaratıyoruz bilmiyorum ama hamile olan arkadaşlarıma soruyorum hiç belirti yaşamamışlar

Merhaba kizlar,
Bugün 10. Gunumdu kontrole gittim. Yine sağda yumurtalar. En büyüğü herhalde 17 mm ölçtü. Perşembe tekrar gidicem kontrole. Ondan sonra da aasilama için gidicem. Bakalim bu ay gelecek mi bebisim.

Merhaba çok güzel görünüyor. Ins. Aşılama dan olumlu sonuç alırsınız canım. Bende bu gün Dr gittim. Klomen kullanmamistim bj ay. 12.gunum 18 mm 1 tane yumurtam gelişmiş. Dr çok iyi dedi. Gün aşırı 3 kez ilişki istedi. Bakalım bu ay ne olucak

Merhaba çok güzel görünüyor. Ins. Aşılama dan olumlu sonuç alırsınız canım. Bende bu gün Dr gittim. Klomen kullanmamistim bj ay. 12.gunum 18 mm 1 tane yumurtam gelişmiş. Dr çok iyi dedi. Gün aşırı 3 kez ilişki istedi. Bakalım bu ay ne olucak
merhaba canım seninde güzel büyümüş yumurtan inş. sonucu güzel olur :KK36::KK36::KK36:

Kızlar ya bu son günler hiç geçmiyor gerçekten adetime beş gün var ama iğneden sonra 15. Günüm bugün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum hangisini baz alacağım bilmiyorum erken mi henüz bilmiyorum idrar testi için adet günü beklenmeli deniyor
Bence idrarda çıkar. Adetin beklemeye gerek yok. Garanti olsun diyosan kanda baktım csnim beklemek daha zor.

Bence idrarda çıkar. Adetin beklemeye gerek yok. Garanti olsun diyosan kanda baktım csnim beklemek daha zor.
aynen öyle canım ya çok zor beklemek yarın yapmayı düşünüyorum bazen tüplerim mi kapalı acaba die düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü iltihap sorunu yaşamıştım bu da tüplerin kapanmasına neden olabiliyormuş tek baktırmadığımız o kaldı çünü :(

Âmin canım aynen bende isteyen herkesin en kısa zamanda bebeğine kavuşmasını istiyorum çünkü çok zor bir süreçmiş sizin kaçıncı ayınızdı bu
İlk tedavi ayımda oldu 1.5 yıldr istiydk ama olmamştı. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı düşüktü canm

İlk tedavi ayımda oldu 1.5 yıldr istiydk ama olmamştı. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı düşüktü canm
Sizin adınıza çok sevindim canım benim eşimin değerleri normalmiş bende de tüpler dışında bir sıkıntı görülmüyor ama 5 aydır olmadı 2 aydırda tedavi görüyorum rahim filmi çekilmeden olur inşallah sana da Allah sağlıklı ve tam doğum nasip etsin canım

[il61, post: 37859009, member: 633905"]İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri[/QUOTE]

Benden mi bahsediyorsun canim? Ayy nasil heyecanlandim. İnşallah hissettigin gibi olur cici anne.

Hayirlisi olsun canim bakalim persembeye kadar daha da buyur yumurtalarin ve olur insAllah bu sefer.. Bende suan doktordayim.kendi doktorumda yok
baska.doktora gostericem bakalim

İnsallah canim. Bugün epey bi batma ve sancim oldu. Bakalim yarin ne
diyecek doktorcum.

Back
X