• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
aynen öyle canım ya çok zor beklemek yarın yapmayı düşünüyorum bazen tüplerim mi kapalı acaba die düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü iltihap sorunu yaşamıştım bu da tüplerin kapanmasına neden olabiliyormuş tek baktırmadığımız o kaldı çünü :KK43:
İltihap derken idrar yolu iltihabı falan mı?

[il61, post: 37859009, member: 633905"]İnşallah hepinizin bebegi olur içime doğdu persembe gunu doktra gdecek arkadasn bu ay olcak sanki bnde ilk gttiğimde 12, 13 mm iki yumurtam vardı bidahaki gdşimde 20 22 oldu hamile kaldım. Allah içimi biliyor canlar çok isterim herkesin bbek sahıbı olmasını allahım evlatla esle aşla yuvayla aileyle sınamasın bzleri

Benden mi bahsediyorsun canim? Ayy nasil heyecanlandim. İnşallah hissettigin gibi olur cici anne.

İnsallah canim. Bugün epey bi batma ve sancim oldu. Bakalim yarin ne
diyecek doktorcum.[/QUOTE]
Belki

Hayrlı haberını beklıyorz canım hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Allah allah dr gitsene bi canim kan testi yaptir eger gebelikse onlem alinir degilsede kirmizi karti erken yedin bende 6 kasimda oldum adet gunum yarin amna catlama ignesinden 14.gun adet olunuyo diyolar ama test yapmismiydin daha once?
günaydın canım naptın test falan yaptın mı seni merak ettim ?

günaydın canım naptın test falan yaptın mı seni merak ettim ?
Canim benim durum coook karisik cikti pazartesi ve dun yapigim testler 2 saat sonra silik oluyodu sonra dun bogazim aciyo die dr gittim oncesinde soyledim kantesti yapalim korunmuyorum die kan test sonucum 5.3 cikti hamilesiniz dedi ama heycanla bekliyorum kendi dr gittim cuma testii tekrarliycak allah buyuk insallah yukselecek degerim

Canim benim durum coook karisik cikti pazartesi ve dun yapigim testler 2 saat sonra silik oluyodu sonra dun bogazim aciyo die dr gittim oncesinde soyledim kantesti yapalim korunmuyorum die kan test sonucum 5.3 cikti hamilesiniz dedi ama heycanla bekliyorum kendi dr gittim cuma testii tekrarliycak allah buyuk insallah yukselecek degerim
ayy ne güzel bi haber inş. senden güzel haberler alırız canım çok sevindim kacıncı iğnendi senin ? :KK68::KK68::KK68:

kızlar ben 13 gunu test yaptım 2 cızgı cıktı sonra 3 tane daha yaptım bırsey cıkmadı anlamadım bırsey ıgne vurulalı 16 gun bugun
günaydın canım naptın kan tahlili verdin mi ?

ayy ne güzel bi haber inş. senden güzel haberler alırız canım çok sevindim kacıncı iğnendi senin ? :KK68::KK68::KK68:
ilk ignem canım benim yumoşum kendisi zaten büyüyodu dr 6 kasımda iğne yaptı gün şaşasın diye ama sanırım bende yine geç döllenme gibi bişi oldu die düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var değerim yükselsin inşallaahhh bebeğim bana gelsin ama sağlıklı olsun be sefer yine kaybetmek istemiyorum :(

ilk ignem canım benim yumoşum kendisi zaten büyüyodu dr 6 kasımda iğne yaptı gün şaşasın diye ama sanırım bende yine geç döllenme gibi bişi oldu die düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var değerim yükselsin inşallaahhh bebeğim bana gelsin ama sağlıklı olsun be sefer yine kaybetmek istemiyorum :KK43:
inş. canım benim değerin yükselir düşük mü yaptmıştın o_Oo_Oo_O dularımdasınız hepiniz :KK36::KK36::KK36:

ewet canım ikizlerimi kalpleri durdugu için kaybetmiştim birinin gelişimi zayıftı işte haziran 27 de kürtaj olmuştummm :KK43:
canım Rabbim sabırlar versin bi daha yaşatmasın inş. bu sefer hayırlısıyla kavuşursun bebeğine :KK6::KK6::KK6:

Back
X