- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
seninde olsun bizimde olsun inşallah benimde ilki gitti inşallah bu olur ilk bebişim olucak Allah nasip ederse inşallahh yarını iple çekiyorumolursa 3 ü olcak ama olmuyo inş. hiç olmayanların olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde olsun bizimde olsun inşallah benimde ilki gitti inşallah bu olur ilk bebişim olucak Allah nasip ederse inşallahh yarını iple çekiyorumolursa 3 ü olcak ama olmuyo inş. hiç olmayanların olur![]()
Canımm.. İnşallah bebeğin seninledir ve çookk sağlıklıdır.. Değerin gerektiği gibi yükselir inşallah.. Allah gönlüne göre versin..ilk ignem canım benim yumoşum kendisi zaten büyüyodu dr 6 kasımda iğne yaptı gün şaşasın diye ama sanırım bende yine geç döllenme gibi bişi oldu die düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var değerim yükselsin inşallaahhh bebeğim bana gelsin ama sağlıklı olsun be sefer yine kaybetmek istemiyorum![]()
ayy bende heyecanladım inş. yarın bize güzel haberler verirsinseninde olsun bizimde olsun inşallah benimde ilki gitti inşallah bu olur ilk bebişim olucak Allah nasip ederse inşallahh yarını iple çekiyorum![]()
saol canım inşallah isteyen herkese versin rabbim hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah en kısa zamandaaa saol iyi dileklerin için canım :)Canımm.. İnşallah bebeğin seninledir ve çookk sağlıklıdır.. Değerin gerektiği gibi yükselir inşallah.. Allah gönlüne göre versin..
inşallah canım inşallahh tesadüf o ki önceki hamileliğimdede değer adetten 3 4 gün öncesinde 4.0 cıkmıştı 2 gün sonrasında 30 olmuştu sonra yükselmeye devam etmişti inşallah buda güzel güzel yükselirde ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip ederayy bende heyecanladım inş. yarın bize güzel haberler verirsin![]()
onlar ikiz olduğu için yüksek çıkmıştır bundada yükselir merak etme seninşallah canım inşallahh tesadüf o ki önceki hamileliğimdede değer adetten 3 4 gün öncesinde 4.0 cıkmıştı 2 gün sonrasında 30 olmuştu sonra yükselmeye devam etmişti inşallah buda güzel güzel yükselirde ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip eder![]()
inşallahhh umudum şuan hat safhadaonlar ikiz olduğu için yüksek çıkmıştır bundada yükselir merak etme sen![]()
Hayirli olsun canim. Degetin yuksrlur ibs. Merak etme sen. Igneden kaçıncı günü kanda baktırin canimilk ignem canım benim yumoşum kendisi zaten büyüyodu dr 6 kasımda iğne yaptı gün şaşasın diye ama sanırım bende yine geç döllenme gibi bişi oldu die düşünüyorum dualarınıza ihtiyacım var değerim yükselsin inşallaahhh bebeğim bana gelsin ama sağlıklı olsun be sefer yine kaybetmek istemiyorum![]()
Sağolasın muckkhadi bakalım kolay gelsin![]()
canım 6 kasımda iğne olmuştum ben 12. veya 13. gün oluyo işte inşallah yükselirHayirli olsun canim. Degetin yuksrlur ibs. Merak etme sen. Igneden kaçıncı günü kanda baktırin canim
tabiki kan üzümü ve pekmez ye canımkızlar cabucak vucüdum kan üretsin die ne yiyim bende azcık kansızlık var şimdi kan aldırıyorum yenilemem lazım bebişte kandan besleniyo sonucta dimii
Gününe göre çok iyi bence. 2 günde 1 baktır yükselişe geçiyorsa bebisin seninle Allahın izniylecanım 6 kasımda iğne olmuştum ben 12. veya 13. gün oluyo işte inşallah yükselir
Siyah kuru üzümü çekirdeği ile demir havanda eziceksin. Akarlar da hazır da var istersen. Onu kaynat suyunu iç. Bire bir. Ben başka bişey tanımam bunun üstüne.kızlar cabucak vucüdum kan üretsin die ne yiyim bende azcık kansızlık var şimdi kan aldırıyorum yenilemem lazım bebişte kandan besleniyo sonucta dimii
tamam evet evde var yiyim onu pekmezli suda içtim saol canımSiyah kuru üzümü çekirdeği ile demir havada 3 içersinde.
cidden ben düşük diye düşünmüştüm açıkçası ama inşallah canım yaaa inşallah yükselir bu kez sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahhGününe göre çok iyi bence. 2 günde 1 baktır yükselişe geçiyorsa bebisin seninle Allahın izniyle
merhaba hoşgeldin cnm yeni tedavin hayırlı olsun inş. bu ay güzel sonuçlanırmerhaba kızlar, doktordan geliyorum 2. klomen tedavime başladık inşallah bu ay ben de sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
amin canım çok teşekkür ederim sen ne durumdasın?merhaba hoşgeldin cnm yeni tedavin hayırlı olsun inş. bu ay güzel sonuçlanır![]()