• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Aaa uzulme zaten.negatiftir die.bekliyprdun hos hep bi umut oluyor icimizde ama uzulme ve yola devam yapacak bisey yok.. Eger istemiyorsan bi iki ay ara ver kendini.yine iyi hissedince tekrardan tedavilere baslarsin.. Elbet birgun olacak. BAk bende gordum negatifi kacinci kez :KK66:
ilk öğrendiğimde çok üzülüyorum ya elimde değil 6 . ayım benimde çok sıkıldım artık aslına bakarsanız benim yumurtlama problemim de çatlama problemim de yok sanki boşuna klomen ve ovitrella kullanıyormuşum gibi geliyor zaten anlam veremiyorum dr lar hiç ilgili değil asıl problemim ne bilmiyorum

evet canım idrar testi adete 4 gün kaldı fazla bişey yok iğnenin de 16. günü olsa çıkardı bence bu ilk öğrendiğimde çok kötü oluyorum ya :KK43:
seni çok iyi anlıyoz canım hatta bizden daha iyi kimse anlayamaz ama elimizden dua etmekden başka bişe gelmiyo lütfen sabırlı olmaya çalış Rabbim büyük en kısa zamanda hamile kalırsın inş. dualrım hepimiz için :KK36::KK36::KK36:

ilk öğrendiğimde çok üzülüyorum ya elimde değil 6 . ayım benimde çok sıkıldım artık aslına bakarsanız benim yumurtlama problemim de çatlama problemim de yok sanki boşuna klomen ve ovitrella kullanıyormuşum gibi geliyor zaten anlam veremiyorum dr lar hiç ilgili değil asıl problemim ne bilmiyorum
eşin sperm testi yaptırdımı peki ?

seni çok iyi anlıyoz canım hatta bizden daha iyi kimse anlayamaz ama elimizden dua etmekden başka bişe gelmiyo lütfen sabırlı olmaya çalış Rabbim büyük en kısa zamanda hamile kalırsın inş. dualrım hepimiz için :KK36::KK36::KK36:
aynen öyle rabbim büyük inşallah en kısa zamanda isteyen herkese verir ben daha önce hiç hamile kalmadım o yüzden bilmiyorum kalabilecek miyim diye korkuyorum en büyük üzüntüm ondan

evet iki kere yaptırdı hatta birisi ortamdan etkilendiği için biraz düşük yani sınırda çıkmıştı ikincisini özelde yaptırdı dr normal bir sorun yok dedi
bak ondada bi sorun yokmuş işte Allah ın izniyle olacak sen düşünmemeye çalış tabi demesi kolayda doktorlar hep öyle diyoya stres yapmayın diye

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun :KK31::KK31::KK31:

Bizde.ayni durumdayiz canim sizonle ameliyati ne zaman olmutunuz ve nerdesin sen ? En son dgerleriniz neydi ? Klem.kullanmadan once esinin degerlerine tekrar baktirdiniz mi esin de.leciboynuzu veya proxed kullaniyomuydu.. Benimde gecen ay ilk klomen kullanisimdi bu ay bugun 2. Ovutrellemi vuuldum bakalim hayirlisi bide klomen kullandin ya oncesinde mi sonrasinda mi iliski oldu ? Tam 36 ssaat dolmusmuydu cpk sordum k.bakma :)
1- kuşadasında oturuyorum canım
2- eşim nisan 29 da ameliyat oldu sayısı yuksektı ama yeterli degildi hareketlilik azdı ameliyattan 3 ay snra kontrl oldu sayı60 milyona ulastı hiç ilac kullanmadı eşim kçi boynuzu falnda kullanmadı
3- ekimin 10 unuda iğnmi vuruldum ovitrelle. Ondan önce 5 gün sabh akşm klomen kullandım. Doktorum bana iğneden bir gün sonra ilişki verdi biz iğne gunude ilişkiye girdik ertesi gunde sonra gün asırı yaptık.
4-36 saat sacma bnce etkisini gösterıyor 24 saat içinde
Önmli degl canm muhabbet etmş olduk

Gittim canlar doktordan donuyorum. 20 mm olmuş. Ovitrlle i orada vurdular hemen. Yarin asilama için gidicez sabah 11 e kadar.
Esim acayip canimi sıktı. Sabah 9 da isi varmis da yetisemesseymis, dusunmuyormusum. Esim meslektasim. Ve tekrar aradim kiytirik ve 5 dk da bitecek bi is için bana onca saydigini öğrendim. Tamam demek zorunda kaldi. Ama kendimi hic iyi hissetmiyorum. Onceliklerimiz ne kadar farklı. Bazen çocuğu tek basima istedigimi düşünmüyor değilim..

evet canım idrar testi adete 4 gün kaldı fazla bişey yok iğnenin de 16. günü olsa çıkardı bence bu ilk öğrendiğimde çok kötü oluyorum ya :KK43:
Benimde adete 4 gün var ama ben korkuyorum test yapmaya en az 3 gün geçmeden yapmayacağım:KK17:

Peki bu bir yill icinde sayilariniz da degisme oldumu nerde ameliat olmustunuz ? Bize haraket icin proxed verdi en az alti ay kullanin dedi biz bir ay kullandik tabi ama.. Degerleriniz duzeldi mi ¿
Benim eşimim değerleri ameliyattan 3ay sonra 17 milyondu daha sonra hiç test yaptırmadık ama eşim ağrıları olduğunu söylüyor ara sıra .. Bizde özllikle motilite sorunu vardı düzelmiş demişti doktorumuz..istanbulda oldu eşim

Benimde bu ay ikinci iğne denemem mi 2 yıllık evliyim ama sanırım bu ayda olmadı :( regl ağrılarım var ve reglme 1 gün kaldı kısmet sanırım olucam herkese gönlüne göre verin rabbım aminnnn

Benimde adete 4 gün var ama ben korkuyorum test yapmaya en az 3 gün geçmeden yapmayacağım:KK17:
Bende yapmayacağım dedim ama o zamanda hergün hamilemiyim diye ümitleniyor insan diye yaptım iğnenin de 16. Günüydü senin kaç gün oldu çatlatma iğnesi vuruldun mu

Benimde bu ay ikinci iğne denemem mi 2 yıllık evliyim ama sanırım bu ayda olmadı :KK43: regl ağrılarım var ve reglme 1 gün kaldı kısmet sanırım olucam herkese gönlüne göre verin rabbım aminnnn
Çok sabır gerektiren bir dönemden geçiyoruz canım benimde 2. Ay olumsuz sonuçlandı ilk ay sadece klomen kullanmıştım bu ay iğne de oldu ama yine negatif

Back
X