http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasi-oylamasi-gelin-makyaji.771555/page-4
oylamaya bekliyoruz.
oylamaya bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben cingar cikardim ondan sonra kuzu kuzu iciyo sukurevet baya :))
İcse hep icirecemde .. Zoraki iciyor ama iciyor yinede duzenli olmasada..faydasini gorduk degrlerde cunku..
Seni.cok iyi anliyorum hangimizin esi bizim kadar cabaliyorki istisnalar kaideyi bozmaz tabi bu erkekler bu cocuk. konusunda ne bizim kadar.hevesli.nede cabalari var.. OrmezdenGittim canlar doktordan donuyorum. 20 mm olmuş. Ovitrlle i orada vurdular hemen. Yarin asilama için gidicez sabah 11 e kadar.
Esim acayip canimi sıktı. Sabah 9 da isi varmis da yetisemesseymis, dusunmuyormusum. Esim meslektasim. Ve tekrar aradim kiytirik ve 5 dk da bitecek bi is için bana onca saydigini öğrendim. Tamam demek zorunda kaldi. Ama kendimi hic iyi hissetmiyorum. Onceliklerimiz ne kadar farklı. Bazen çocuğu tek basima istedigimi düşünmüyor değilim..
Canim hangimizin esi bizim kadar dusunuyor vede.onemsiyor ki.. Bi caba gistermiyorlar.bile bizdede.neler yasadik ayni dusunceleri.cogu kez gecirdim aklimdan ne yapacaksin.yaratilislarimiz farkli sanirom uzulme.ve yilma.. Elindem.geleni yap sen kendini strese de sokm.bu donemde hadi.insAllah asilaman tutar olinca haber et nasil gectigini .. Duamdasin...Gittim canlar doktordan donuyorum. 20 mm olmuş. Ovitrlle i orada vurdular hemen. Yarin asilama için gidicez sabah 11 e kadar.
Esim acayip canimi sıktı. Sabah 9 da isi varmis da yetisemesseymis, dusunmuyormusum. Esim meslektasim. Ve tekrar aradim kiytirik ve 5 dk da bitecek bi is için bana onca saydigini öğrendim. Tamam demek zorunda kaldi. Ama kendimi hic iyi hissetmiyorum. Onceliklerimiz ne kadar farklı. Bazen çocuğu tek basima istedigimi düşünmüyor değilim..
Asliiii hadi.hayirli ol sun.kizz erkenden.havasina girmek.icin takvimini bile yaptin.oldu sanirim... Cok sevindim adina.. İnsAllah degerlerin yukselir vede.kirmizilari gormezsin.. İlk klomen deneyimindi.dimi yas kac ?Arkadaşlar bugün sonunda kan tahlili yaptırdım 8,62 çıktı umarım değer yükselir daha 7 gün var kırmızıları inş görmem nolur dua edin benim için
Anladim insAllah duzeistir bizimde en son temmuzda yaptirdigimiz testte 35 mil. Du.. Hayirlisi olsun arkadasim verecek.olan Allah gerisi.hikaye iste ama bizde elimizden.eleni yapmaliyiz.yine de sende mi klomen kullandinBenim eşimim değerleri ameliyattan 3ay sonra 17 milyondu daha sonra hiç test yaptırmadık ama eşim ağrıları olduğunu söylüyor ara sıra .. Bizde özllikle motilite sorunu vardı düzelmiş demişti doktorumuz..istanbulda oldu eşim
Amin insAllah o regl aggriai.degil bebek agrisidir uzulmeyin elbet birgun olacak inanin...Benimde bu ay ikinci iğne denemem mi 2 yıllık evliyim ama sanırım bu ayda olmadıregl ağrılarım var ve reglme 1 gün kaldı kısmet sanırım olucam herkese gönlüne göre verin rabbım aminnnn
Yaş 28 canım inş görmem yaaaa çok heyecanlandık eşimle benim 4 yum vardı birisi kendiliğinden 12 şinde çatladı testide onun için yaptım diğer üçü 15 i gece çatladı daha onlar rahime inmedi tüpteler galibaAsliiii hadi.hayirli ol sun.kizz erkenden.havasina girmek.icin takvimini bile yaptin.oldu sanirim... Cok sevindim adina.. İnsAllah degerlerin yukselir vede.kirmizilari gormezsin.. İlk klomen deneyimindi.dimi yas kac ?
Canım bende iki buçuk yıllık ebliyim benimde 2. Klomen ve iğne denemem adete 4 gün var inşallah Rabbim güldürsün hepimizin yüzünüBenimde bu ay ikinci iğne denemem mi 2 yıllık evliyim ama sanırım bu ayda olmadıregl ağrılarım var ve reglme 1 gün kaldı kısmet sanırım olucam herkese gönlüne göre verin rabbım aminnnn
5 kasımda oldum iğneyi ama 8 kasımda çatladı canım yani 12 gün oldu beklemedeyimBende yapmayacağım dedim ama o zamanda hergün hamilemiyim diye ümitleniyor insan diye yaptım iğnenin de 16. Günüydü senin kaç gün oldu çatlatma iğnesi vuruldun mu
Bende oyle yaptim sayilir iste :)Ayyy ben cingar cikardim ondan sonra kuzu kuzu iciyo sukur
evet canım bende bu ay 2.klomen ve ovitrelle kullanışım minimum seviyede de pko var bende ama çok önemli değil dedi doktor her ay düzenli adet olduğum için şuan 4 gün var adete bekliyorum yoksa yine klomen ..Anladim insAllah duzeistir bizimde en son temmuzda yaptirdigimiz testte 35 mil. Du.. Hayirlisi olsun arkadasim verecek.olan Allah gerisi.hikaye iste ama bizde elimizden.eleni yapmaliyiz.yine de sende mi klomen kullandin
O gunlerde catladigini nerden biliyorsun anim ? Hadi hayirlisi asli belkide ikizzz :)))Yaş 28 canım inş görmem yaaaa çok heyecanlandık eşimle benim 4 yum vardı birisi kendiliğinden 12 şinde çatladı testide onun için yaptım diğer üçü 15 i gece çatladı daha onlar rahime inmedi tüpteler galibaherşey Cumartesi günkü teste bağlı Allah'ım bölürsün güldürsün hepimizin yüzünü
Hayirlisi olsun bakalim insAllah adet olmazsin... Rahim fii falan cekildi mi sana ?Sv
evet canım bende bu ay 2.klomen ve ovitrelle kullanışım minimum seviyede de pko var bende ama çok önemli değil dedi doktor her ay düzenli adet olduğum için şuan 4 gün var adete bekliyorum yoksa yine klomen ..
Hepsi çekildi bana hepsi normal ama Rabbimden istiyoruz Allah hepimizin kucaklarını doldursunHayirlisi olsun bakalim insAllah adet olmazsin... Rahim fii falan cekildi mi sana ?
Kendini.germe canim simdi strrs biliyorsun basdusman bu durumlarda.la havle cek ve Allahim sana birakiyprum bu isimi de ve guzel.bir uyku cek insAllah senin.icin gercektensabah namazinda dua edecegimAcayip bi uyku bastirdi ovitrelle sen olabilir mi acaba?
Kızlar noolur dua edin yarin Esim huysuzlanmadan bi aksilik cikmadan olsun bitsin inşallah asilama. Zaten gerilmeye musaitim durduk yerde endişe başladi simdi![]()
Canım sakın stres yapma aşılama evresinde çok önemli Rabbim nasip edecekse herşey vesiledir diye düşün olmazsa birdahaki ay ama olmazsa olmaz diye düşünme kafanı rahatlat Allah gönlüne göre versinAcayip bi uyku bastirdi ovitrelle sen olabilir mi acaba?
Kızlar noolur dua edin yarin Esim huysuzlanmadan bi aksilik cikmadan olsun bitsin inşallah asilama. Zaten gerilmeye musaitim durduk yerde endişe başladi simdi![]()
Sen kaç yıllık evlisin canım ve bu kaçınco denemen?Hayirlisi olsun bakalim insAllah adet olmazsin... Rahim fii falan cekildi mi sana ?
Bende 4kasımda oldum ama ne zaman çatladı bilmiyorum sen nasıl anladın canım çatladığı günden sonrası mı sayılıyor5 kasımda oldum iğneyi ama 8 kasımda çatladı canım yani 12 gün oldu beklemedeyim