• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
canım bılmıyorum canınıda sıkmak ıstemem ama benım doktorum sorunlu gordu motofolojıyı nasıl desem saglam sıperm %2 %98 bozuk anamılı olan sıpermler yumurtayı delmeyı bsaramaıyorlar anmolı sorunu oldugu ıcın benım esmınde hızı sayısı cok ıyı ama motofolojıde sorun
Bende cok dusundum. Dr um kabaca soyle ozetledi: cok buyuk bir magaza tezgahtar alayim die ilan veriyorsun ama boyu soyle olsun,gozu renkli olsun derken dedi istedigin adam kalmio elinde,hepsini eliyorsun... demisti.
Ama once seni duzeltmek lazim demisti. Olmazsa 2 ay sonra esim yine test yaptiracak ve baska dr a gider

5.ay bu ay benm korunmayı bırakalı yillardr bekleyenleri düşününce insan nasil zor bir beklyis oldugunu tahmin edebilior.kimseye de söyleyemiyirm korunmayı biraktim diye 28 yasindaym bi yıllık evliyim ama herkes soruyor bebek yok mu diye baskı altında hissedyrm insanlar sordukca
insanları takma canım uzme kendını mılletene bızlerın ne cektıgını kım bılırkı ben 2 senedır beklıyorum hıc korunmadım esımın aılesı dahıl herkez cok ıstedıgımı bılıyor ben saklamadım hıc sorup durmasın kımse dıye cok rahat ettım kımse sormuyor

Bende cok dusundum. Dr um kabaca soyle ozetledi: cok buyuk bir magaza tezgahtar alayim die ilan veriyorsun ama boyu soyle olsun,gozu renkli olsun derken dedi istedigin adam kalmio elinde,hepsini eliyorsun... demisti.
Ama once seni duzeltmek lazim demisti. Olmazsa 2 ay sonra esim yine test yaptiracak ve baska dr a gider
anladım canım hayırlısı olur ınsallah canım ınsallah bıdahakı testte yukselmıs olur ben nettede cok arastırdım hayırlısı neyse o olsun hepımız hakkında yoruldum ben cok vallahı

bılmıyorumkı canım 4 aylık gıbı benımı ama kotuya yolda markette herkez gobegıme bakıyo bazen markette felan hamılemısın dıyo kadınlar bıde ben mınyon tıplıyım yasım kucuk gorunuyo daha cok dıkkat cekıyo aglayasım gelıyor valla
Benimde eşim akşamları aynı hamile gibi göbeğin diyor burda tanıdık kimse olmadığı için çevreden soran yok tabi de tüm arkadaşlarım hamile şu an insan daha kötü hissediyor onların yanındayken

anladım canım hayırlısı olur ınsallah canım ınsallah bıdahakı testte yukselmıs olur ben nettede cok arastırdım hayırlısı neyse o olsun hepımız hakkında yoruldum ben cok vallahı
Kizzz deme oylee. Yolun basindayiz, umit ediyorum ki olacak. Siz esin icin tedavi uyguluyor musunuz?

Benimde eşim akşamları aynı hamile gibi göbeğin diyor burda tanıdık kimse olmadığı için çevreden soran yok tabi de tüm arkadaşlarım hamile şu an insan daha kötü hissediyor onların yanındayken
cok zor vallahı allah acısın bıze yuzlerımız guldursun zor bı sınav benden 2 ay once evlenen arkadasım korunmayı bıraktıgı ay hamıle kaldı kızı 1 yasında sımdı cok zor seyler yasıyoruz allah yardım etsın bızlere ınsallah

insanları takma canım uzme kendını mılletene bızlerın ne cektıgını kım bılırkı ben 2 senedır beklıyorum hıc korunmadım esımın aılesı dahıl herkez cok ıstedıgımı bılıyor ben saklamadım hıc sorup durmasın kımse dıye cok rahat ettım kımse sormuyor
Ya annem ablam filan da bu sefer benm gibi bekleyişe gircek onlar da stres olcak zaten etrafta o kadar cok bu konuda yorum yapan var ki sinir oluyorm bazen korunma yok bilmem biri once korunms sonra cocugu olmamis insan her ay adet olunca kafasında bi seyler kurguluyor zaten bi de bu laflar iyice stres oluyorm

5.ay bu ay benm korunmayı bırakalı yillardr bekleyenleri düşününce insan nasil zor bir beklyis oldugunu tahmin edebilior.kimseye de söyleyemiyirm korunmayı biraktim diye 28 yasindaym bi yıllık evliyim ama herkes soruyor bebek yok mu diye baskı altında hissedyrm insanlar sordukca
Bende aynı durumdayım seninle insanlar sormaya başladı olmuyor mu bebek yapsanıza felan diye sinir oluyorum eşim de korunuyoruz diyor önce işe girecekmiş diyor Kpss felan vardı öyle geçiştirmeye çalışıyoruz

Kizzz deme oylee. Yolun basindayiz, umit ediyorum ki olacak. Siz esin icin tedavi uyguluyor musunuz?
yok canım tedavı gormuyor onun tedavısı varmı haberım yok valla hıc bız mayısta tub bebege baslıcaz ınsallah valla ınan ben kendımı 2senede cok yorulmus hısedıyorum tub bebege kadar baska tedavı olmucam artık esım ızın vermıyor ınsallah hepımızın yuzu guler bebıslerımız olur amınn ecmainn

A
cok zor vallahı allah acısın bıze yuzlerımız guldursun zor bı sınav benden 2 ay once evlenen arkadasım korunmayı bıraktıgı ay hamıle kaldı kızı 1 yasında sımdı cok zor seyler yasıyoruz allah yardım etsın bızlere ınsallah
Âmin canım ya dediğin gibi çevremde herkes hamile insan üzülüyor allahım ol diyecek ve hepimizin kucakları dolacak inşallah

Ya annem ablam filan da bu sefer benm gibi bekleyişe gircek onlar da stres olcak zaten etrafta o kadar cok bu konuda yorum yapan var ki sinir oluyorm bazen korunma yok bilmem biri once korunms sonra cocugu olmamis insan her ay adet olunca kafasında bi seyler kurguluyor zaten bi de bu laflar iyice stres oluyorm
anlıyorum senı canım zaten bızım yasadıklarımız bıze yetıyor bıde mılleyın lafı sozu ver cevaplarını bence canım bızım derdımız sıtresımız bıze yetıyor valla onlarane herkezın bunyesı bırdegılkı

Bende aynı durumdayım seninle insanlar sormaya başladı olmuyor mu bebek yapsanıza felan diye sinir oluyorum eşim girecekmiş diyor Kpss felan vardı öyle geçiştirmeye çalışıyoruz
Ben de öğretmenm okulun projesi var yurtdışı onda gorevliyim oyle sallıyorum millete erkn daha filan diye ama icimi Allah biliyor

Aminn ;)) istanbul bulent tiras tup bebek de uzman diye duydum, bi arastir istersen. Insallah ilk denemende hamile kalirsin ,dualarinda bizlere de yer ver, opuyorum iyi geceler... ;)
Moral bozmakkk yokkk, senin ruh sagligin herseyden onemli. Cocuk olmamasi dunyanin sonu degil

Slm kizlar ben yeni uyeyim ve ilk defa yaziyorum.benimde 2 asilamam bugun 14.gun dun biraz pembemsi bir lekelenmem oldu arkası gelmedi bugün test yaptım sonuc negatif :KK43: yine olmayacak galiba :KK43:

Slm kizlar ben yeni uyeyim ve ilk defa yaziyorum.benimde 2 asilamam bugun 14.gun dun biraz pembemsi bir lekelenmem oldu arkası gelmedi bugün test yaptım sonuc negatif :KK43: yine olmayacak galiba :KK43:
Aramıza hoşgeldin canım benimde bugün lekelenme geldi sonuç negatif bende çok üzgünüm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda birbirimize destek olup moral vermekten başka bir çaremiz yok malesef ki

TE="onelife, post: 37929684, member: 173152"]Aramıza hoşgeldin canım benimde bugün lekelenme geldi sonuç negatif bende çok üzgünüm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda birbirimize destek olup moral vermekten başka bir çaremiz yok malesef ki[/QUOTE]
Tese

Cok tesekkur ederim .Maalesef öyle ama en azından beni anlayan birileri ile dertlesmek iyi geldi :)

Cok tesekkur ederim .Maalesef öyle ama en azından beni anlayan birileri ile dertlesmek iyi geldi :)
Evet burası bana da çok iyi geldi sadece ben bu sorunları yaşıyormuşum gibi geliyordu eşin arkadaşlarında seni bir yere kadar anlayabiliyorlar burada yazıştıkça yalnız olmadığımı gördüm hep birlikte birbirimize güç ve destek oluyoruz birbirimiz için dua ediyoruz çok güzel bir yer

Kizlar okuyorum yazdiklarinizi . hayretler icerisindeyim. Asilama nasil da bir sektor olmuş. Arkadaşlar asilamada önemli olan labaratuarda spermin hazirlanmasi. Onun dişinda doktorun yaptigi işlem smear örneği almakla neredeyse ayni. Asilama ile gebelik sansi %10 - %15 artiyor. Onun dişinda öyle çok ümit vadedecek bir işlem de değil. Umitlerle birlikte paralar da havada ucusuyor. Hal boyle olunca asilamaya para vermek yerine tüp bebeği tercih ediyorsunuz. Olumu gösterip sitmaya razi etmek gibi Birsey oluyor bu. Tüp bebek sürecini bbilmiyorum ama maddi manevi kolay olmadigi ortada.

Bu durumları okudukça kendimi çok sansli hissediyorum. Doktorum asilama için para almıyor. Derdi ümit pompalayarak para kazanmak değil. İlk muayene öncesi olumsuzluk yaratacak rahatsizligima rağmen "eEE simdi doğumda ikindirabilecek miyiz sizi" sözü hala kulagimda. Tüm olumsuzluklari asti is normal dogurabilmeye geldi bir anda. Ama bana da o andan itibaren allahin izni doktorumun vesilesi ile olacak ve normal dogurucam dusuncesi geldi. Dun ilk asilamami yapti. Simdi beklemedeyim. Olmazsa bir daha asilama deneyelim der mi bilmiyorum. Derse yaparım gerek yok derse prof Bülent baysaldan yardim istiycez dedi. Yani tüp bebek için Bülent baysal ile devam edeceğiz. İnşallah gerek kalmaz.
beni yanlis anlamayin arkadaşlar. Ama doktorlardan ricam biz mis kokulu evlatlarimiza hasretiz. Burnumuzun direğini siz biraz fazla kazanacaksiniz diye sizlatmayin lütfen. Ne gerekiyorsa onu yapin bize.

Back
X