• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
günaydın arkadaşlar, ben pazartesi pregnyl iğne vuruldum 6 gün sonra test yaptım idrarda test pozitif çıktı, aslında 6.günün test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım yaptım :) sonra araştırmaya başladım bazı durumlarla test iğne etkisiye yalancı pozitif çıkabiliyor denilmiş, ama bazı forumlardada 6. gün testi silik çıkıp gebe kalan kişilerin yazılarınıda okudum, sizce 6. gün belli olabilirmi ?yada iğne kaç saatte vücuttan atılıor ?

günaydın arkadaşlar, ben pazartesi pregnyl iğne vuruldum 6 gün sonra test yaptım idrarda test pozitif çıktı, aslında 6.günün test için erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım yaptım :) sonra araştırmaya başladım bazı durumlarla test iğne etkisiye yalancı pozitif çıkabiliyor denilmiş, ama bazı forumlardada 6. gün testi silik çıkıp gebe kalan kişilerin yazılarınıda okudum, sizce 6. gün belli olabilirmi ?yada iğne kaç saatte vücuttan atılıor ?
Canım 14 günden önce yapmayın deniyor günlerce vücuttan atılmıyor bence çok ümitlenme sonra daha çok üzülürsün bir hafta sonra tekrar yap ama inşallah hamilesindir

Kizlar okuyorum yazdiklarinizi . hayretler icerisindeyim. Asilama nasil da bir sektor olmuş. Arkadaşlar asilamada önemli olan labaratuarda spermin hazirlanmasi. Onun dişinda doktorun yaptigi işlem smear örneği almakla neredeyse ayni. Asilama ile gebelik sansi %10 - %15 artiyor. Onun dişinda öyle çok ümit vadedecek bir işlem de değil. Umitlerle birlikte paralar da havada ucusuyor. Hal boyle olunca asilamaya para vermek yerine tüp bebeği tercih ediyorsunuz. Olumu gösterip sitmaya razi etmek gibi Birsey oluyor bu. Tüp bebek sürecini bbilmiyorum ama maddi manevi kolay olmadigi ortada.

Bu durumları okudukça kendimi çok sansli hissediyorum. Doktorum asilama için para almıyor. Derdi ümit pompalayarak para kazanmak değil. İlk muayene öncesi olumsuzluk yaratacak rahatsizligima rağmen "eEE simdi doğumda ikindirabilecek miyiz sizi" sözü hala kulagimda. Tüm olumsuzluklari asti is normal dogurabilmeye geldi bir anda. Ama bana da o andan itibaren allahin izni doktorumun vesilesi ile olacak ve normal dogurucam dusuncesi geldi. Dun ilk asilamami yapti. Simdi beklemedeyim. Olmazsa bir daha asilama deneyelim der mi bilmiyorum. Derse yaparım gerek yok derse prof Bülent baysaldan yardim istiycez dedi. Yani tüp bebek için Bülent baysal ile devam edeceğiz. İnşallah gerek kalmaz.
beni yanlis anlamayin arkadaşlar. Ama doktorlardan ricam biz mis kokulu evlatlarimiza hasretiz. Burnumuzun direğini siz biraz fazla kazanacaksiniz diye sizlatmayin lütfen. Ne gerekiyorsa onu yapin bize.
Merhaba, cok haklisin. Benim dr umda asilama yapacagimiza tup bebek yapalim demisti, aradaki fark icin beklemeye gerek yok zaman ve maliyet kaybi demisti.cunku asilamada ihtimal daha dusuk. Asilama 3000,tup bebek 6000. Asilanin tek seferde tutmayacagini dusunursek tup bebek cok mantikli geldi bana da?

canım ıgnenın etkısınden pozıtıf cıkmıs uzmek ısteem senı ıgnenın 14 gunu dogru sonuç alabılırsın ıgenın etkısı vucuttan 12 gunde atılıyo dıye bılıyorum

.[/QUOTE

Canlar asilamayi anlatayim size; adetin 3. Gunu muayene oldum. 3. Gunden itibaren 5 gun 50 mg klomen kullandim. 10. Gun tekrar gittim. 17 mm dedi. 12. Gun yine muayene 20 mm catlatalim dedi. Hemen orada ovitrelle i vurdu hemsire. Aksam saat 6 gibiydi. Dun sabah 10.30 gibi hastanedeydik. Esim sperm verdi. Onun hazirlanmasini bekledik. Yikama denilen islem yapiliyor. Meninin icinde bulunan sperm disindaki seyler ayiklanip spermlerin de hizli saglikli olanlari secilip siringaya hazirlaniyor. Hazirlanan spermi alip doktorun yanina ciktim. Normal muayene gibi. Yalniz spekulum sanirim adi acilma icin takilan demir. O biraz canimi yakti ama dayanilmaz degil. Onu takip actiktan sonra vajina kanalini iceriye enjekte etti spermi. Sonra 20 dk kadar yattim orda. İste bu kadar oldu da bitti maasallah bebis gelir insallah dedim kalktim :)

Asilamanin maliyetine gelinceeee... Gecen aydan kalan klomenin 5 tanesi 5 tl, dr aylik aliyor 135-180 tl arasi, 60 tl ovitrelle, 180 tl de spermiyogram labaratuara verdik. Toplam maliyeti 395 tl oldu. Doktorum asilama icin ucret almiyor. Butun bu dediklerim caglayandaki istanbul florance nightingale de oldu. Oyle ufak tefek veucuz bi yer de degil yani. Orada diger doktorlar sirf muayeneye 260 tl aliyor. Ama allah razi olsun adamcagiz hem tecrubeli hem seviyeli hem anlayisli hem insafli. Rabbim sayilarini artirsin boyle doktorlarin ve hepinizin karsisina boylelerini cikarsin insallah.[/QUOTE]

Çok iyi mis canın. Benim gittiğim hastanede sırf hastane 500 tl alıyo. Bide aşılama içi klomen değilde iğne tedavisi uyguladıkları dusun o daha maliyetli oluyor ve toplamda 1500 tl yi buluyor.

Bide şu Spekulum dedikleri alet rahim filminde ilaç verme işlemi uygulanırken takılan alet mi acaba?

Merhaba, cok haklisin. Benim dr umda asilama yapacagimiza tup bebek yapalim demisti, aradaki fark icin beklemeye gerek yok zaman ve maliyet kaybi demisti.cunku asilamada ihtimal daha dusuk. Asilama 3000,tup bebek 6000. Asilanin tek seferde tutmayacagini dusunursek tup bebek cok mantikli geldi bana da?
bende esımde senın ve doktorunla aynı dusunuyoruz canım hem tub bebekte 1 sene ucretsın dondura bılyoruz ve 1 yıldan sonrada cok cuzzı bı mıktara dondurmaya devam edebılıyoruz dondurulmuslarla tekrar tıransver 2 bucuk bın bı asılama fıyatı bız allah ızın verırıse mayısta baslıcz ınsallah gerekte kalmaz hamıle kalırız hakkımızda hayırlısı

bende esımde senın ve doktorunla aynı dusunuyoruz canım hem tub bebekte 1 sene ucretsın dondura bılyoruz ve 1 yıldan sonrada cok cuzzı bı mıktara dondurmaya devam edebılıyoruz dondurulmuslarla tekrar tıransver 2 bucuk bın bı asılama fıyatıyla aynı bız allah ızın verırıse mayısta baslıcz ınsallah gerekte kalmaz hamıle kalırız hakkımızda hayırlısı

kızlar bende ateş ölçüyordum bir haftadır bugün bariz düşüş oldu adet olmam yakın galiba öyle okumuştum bu ay ilk defa deniyorum bende bu arada ovülasyon testini kullanan var mı
Ben kullanıyorum canım. Bu ay ilaç ve iğne olmadığı için kullandım gene. 2 gün ölçüm yumurtlama belirtisi ni yakaladım. 2. Çizgi com belirgindi ve kaşığım agriyordu. Dun sabah yumurta digimi düşünüyorum. Bugün de adetimin 16. Günü sabah hafif kırmızı leke geldi. Ne olabilir sizce?

merhaba arkadaşlar ben bu ay 3. aşılamayı yaptıracağım bu sefer başka biryrde denemek istiyorum İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir merkez varmı.

Geldi benim kırmızılar :KK43: çok moralim bozuldu :KK43: 2. Klomen+ovitrelle denememdi Allahım tez zamanda güldürsün yüzümüzü :KK43:

Ben kullanıyorum canım. Bu ay ilaç ve iğne olmadığı için kullandım gene. 2 gün ölçüm yumurtlama belirtisi ni yakaladım. 2. Çizgi com belirgindi ve kaşığım agriyordu. Dun sabah yumurta digimi düşünüyorum. Bugün de adetimin 16. Günü sabah hafif kırmızı leke geldi. Ne olabilir sizce?
Canım lekelenme yumurtanın çatladığının belirtisi doğru zamanlama yani inşallah sonuç hayırlı olur

Geldi benim kırmızılar :KK43: çok moralim bozuldu :KK43: 2. Klomen+ovitrelle denememdi Allahım tez zamanda güldürsün yüzümüzü :KK43:
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz hep benimde bugün geldi kırmızılar bu ay ilaç kullanmasam mı diyorum benimde moralim iyice bozuldu 2. Ayda başarısız

bende esımde senın ve doktorunla aynı dusunuyoruz canım hem tub bebekte 1 sene ucretsın dondura bılyoruz ve 1 yıldan sonrada cok cuzzı bı mıktara dondurmaya devam edebılıyoruz dondurulmuslarla tekrar tıransver 2 bucuk bın bı asılama fıyatı bız allah ızın verırıse mayısta baslıcz ınsallah gerekte kalmaz hamıle kalırız hakkımızda hayırlısı
YAni.. dr umolmamasi icin sebep yok diyor, acaba diyorum hormonlar mi bozuk iki hafta icinde sonuc belli olacak. Acaba dr un atladigi birseyler mi var. Buarada esimde sayi 117 milyon,hareketlilik %72 ama morfoloji %1 cikti. Acaba bunla mi ilgisi var. Dr o zmn direkt tup bebek yapalim demisti ..

merhaba canım ben de ovitrelleden sonra 6. gün kanda baktırdım 13 geldi beta hcg. aslında 21. gün bakılan progesteron için kan vermiştim de onu da istemiş eşim. kaç gündür araştırıyorum kandan kaç günde temizleniyor ilaç diye de bir sonuca varamadım. perşembe günü kan testini tekrarlamayı düşünüyorum bakalım artış var mı.

Canım 14 günden önce yapmayın deniyor günlerce vücuttan atılmıyor bence çok ümitlenme sonra daha çok üzülürsün bir hafta sonra tekrar yap ama inşallah hamilesindir

İnşallah canım.. çok teşekkür ederim bende sonra üzülmemek için umutlanmayım diyorum yinede merak işte ... hayırlısıyla olur inşallah

canım ıgnenın etkısınden pozıtıf cıkmıs uzmek ısteem senı ıgnenın 14 gunu dogru sonuç alabılırsın ıgenın etkısı vucuttan 12 gunde atılıyo dıye bılıyorum

Sanırım haklısın.. Teşekkür ederim.. bekleyip görücez bakalım hayırlısıyla olur inşallah

merhaba canım ben de ovitrelleden sonra 6. gün kanda baktırdım 13 geldi beta hcg. aslında 21. gün bakılan progesteron için kan vermiştim de onu da istemiş eşim. kaç gündür araştırıyorum kandan kaç günde temizleniyor ilaç diye de bir sonuca varamadım. perşembe günü kan testini tekrarlamayı düşünüyorum bakalım artış var mı.

İnşallah hamilesindir canım, bende merakla bekleyeceğim herkes testin erken olduğu için yalancı pozitif çıkabileceğini söylüyor

İnşallah hamilesindir canım, bende merakla bekleyeceğim herkes testin erken olduğu için yalancı pozitif çıkabileceğini söylüyor

ben de yeni mezun bir doktorum bana da mantıklı geliyor yalancı pozitiflik ama prospektüste böyle bir bilgi yazmıyordu. ne kadar zamanda kandan temizlendiğini de bulamadım bir türlü. 21. gün progesteron ölçümünü yaptırdın mı?

ben de yeni mezun bir doktorum bana da mantıklı geliyor yalancı pozitiflik ama prospektüste böyle bir bilgi yazmıyordu. ne kadar zamanda kandan temizlendiğini de bulamadım bir türlü. 21. gün progesteron ölçümünü yaptırdın mı?

bende hemşireyim :) prospektüsünde yazan 'Intramusküler ve subkütan yoldan hCG uygulanması, absorpsiyon ve yaklaşık 33 saat olarak görünen eliminasyon yarılanma ömrüne göre biyoeşdeğer bulunmuştur. Önerilen dozlarda ve eliminasyon yarılanma ömrüne göre birikim olmaz. ' diyor.... 21.gün ölçüm yaptırmadım doktorum adet günümü beklememi söyledi sadece... :(

Back
X