ay kızlar ben delırıcam valla nıye gelmıyor bu regl bugun ıgnenın 21 cı gunu olsamda rahatlasam valla ya umutlanmak yoruldum zaten testlerde nagatıf adet belırtımde yok sadece goguslerım cok agıyor ben hıc gecıkmezzdım gunu gunune hatta saatı saatıne olurdum kıstmı var acep yada gec dollenmemı kafamda bır suru soru
canım
ben de 10 kasımda ovitrelle vuruldm 6 tane yumurtam vardı ve kalitesi çok iyi demişti doktor adetime birkaç gün var ben de dayanamayıp bir iki saat önce idrar testi yaptm ama tek çizgibu 2.iğne denemem anlamıyorm ben de pcos da yok adetlerm de düzenli ama olmaynca olmuyor demek ki bu beklyis cok yıpratıyor.umutlanmak istemiyorm normalde sabah mı yapmam lazmdı adetim geçmediği için idrar testi doğru mudur bilmiyorm
canım bence erken aramızda 1 gün var sadece. idrar daha geç çıkarıo. 6 tane yum süper. benim ikinci klomen ama hep 1 yum oluyor. bence bu ay olmasa bile - çünkü herşey normal olsa bile %20 falanmış zaten ihtimal- kısa zamnda hamile kalırsın sen canım çünkü en azından yum büyümesi sorunu yık.benimki ne büyüyo ne çatlıo