• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba kızlar beni merak etmişssiniz sğlun oğlum iş kazası geçirdi babasıyla inşaatta çalışıyodu yaza askere gidecek ti o yüzden hemde dışardan açıköğretimde okuyo kalıcı bi işe girmedi perşembe günü çalıştığı inşaatın çatısından düşmüş şuanda hastanedeyiz iki bacağı ve sağ kolu kırık ameliyat olacak bekliyoruz dualarınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk :KK43::KK43::KK43:
çok çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla ameliyatını olur da çabucak iyileşir allah daha büyük bir hastalık vermesin abla kırıklar iyileşir dualarımız seninle

ay kızlar ben delırıcam valla nıye gelmıyor bu regl bugun ıgnenın 21 cı gunu olsamda rahatlasam valla ya umutlanmak yoruldum zaten testlerde nagatıf adet belırtımde yok sadece goguslerım cok agıyor ben hıc gecıkmezzdım gunu gunune hatta saatı saatıne olurdum kıstmı var acep yada gec dollenmemı kafamda bır suru soru
canım bence sen bir hafta bekleme bir an önce doktora git kist varsa ona göre bir an önce ilaç ya da tedaviye soğan suyuna felan başlarsın ama bence zaman kaybetme bir an önce adet olsun bitsin ki çalışmalara devam edin :) ben dün oldum mesela 1 gün erkek oldum iğneninde 19. günüydü

bıtanem cokkk gecmıs olsun cok uzuldum acıl şifalar versın kurban oldugum rabbım ınsallah tez zamanda ıylesır sag salım cıksın amalıyatı ıyı gecsın allah yardımcınız olsun ınsallah

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

çok çok geçmiş olsun canım.

büyük geçmiş olsun canım. ben de bugün yazacaktım hala yok ortada papatyamm diye. Allah yardımcınız olsun ameliyatı da iyi geçer inşallah

Evet galiba sensin :eek:

Çok geçmiş olsun ablacim. Allah acil şifalar versin.

çok çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla ameliyatını olur da çabucak iyileşir allah daha büyük bir hastalık vermesin abla kırıklar iyileşir dualarımız seninle

Allah razı olsun kızlar sizleri seviyorum iyiki varsınız :KK37::KK37:

canım bence sen bir hafta bekleme bir an önce doktora git kist varsa ona göre bir an önce ilaç ya da tedaviye soğan suyuna felan başlarsın ama bence zaman kaybetme bir an önce adet olsun bitsin ki çalışmalara devam edin :) ben dün oldum mesela 1 gün erkek oldum iğneninde 19. günüydü
allaha sukur aksam ustu hastalandı bebek yoktu zaten bıde gecıkmesı ınsanı kotu etkılıyor bu ay calısmalar zor ben aralık 13 annemlere gıtcam bı hafta kalcam tm yumurtlama donemıne denk gelıyor bu ayda bebıs olmuycak hayırlısı.... ınsallah sızden guzel haberler gelır sen hasta oldunmu veya test yaptınmı

allaha sukur aksam ustu hastalandı bebek yoktu zaten bıde gecıkmesı ınsanı kotu etkılıyor bu ay calısmalar zor ben aralık 13 annemlere gıtcam bı hafta kalcam tm yumurtlama donemıne denk gelıyor bu ayda bebıs olmuycak hayırlısı.... ınsallah sızden guzel haberler gelır sen hasta oldunmu veya test yaptınmı
hım iyi bari ya aynen insanı çok etkiliyor bende dün hastalandım 1 gün önce oldum hatta ben bilmiyorum ya umudum kalmadı artık sanki her ay negatif sonucu görecekmişim gibi 6 ayda bu kadar yıprandım allahım daha uzun süre bekleyenleri ve isteyen herkesi çok bekletmesin inşallah

merhaba canım ben de ovitrelleden sonra 6. gün kanda baktırdım 13 geldi beta hcg. aslında 21. gün bakılan progesteron için kan vermiştim de onu da istemiş eşim. kaç gündür araştırıyorum kandan kaç günde temizleniyor ilaç diye de bir sonuca varamadım. perşembe günü kan testini tekrarlamayı düşünüyorum bakalım artış var mı.

slm... ben bugün dayanamadım bi test yaptım idrarda bu sefer negatif çıktı :( sizde varmı bir gelişme :)

pazartesi sabah 11.00de vurulmuştum bugün tam 8.gün, 6. günde yapmıştım silik ikinci çizgi vardı ama bu gün kaybolmuş
Ah canım benim,çok erken dahaaa..Çatlatma iğnesi olduktan sonra 36 saat içinde yumurtan çatlıyor...yumurtanın döllenip rahme ulaşması da 7-8 günlük bi süreç...yani hamilelik hormonu salgılanan için en az bi 10-15 gün geçmesi gerek..6. günde yaptığın test ilaçların etkisiyle silik çıkmıştır,gebelikte ilgisi olması çok zor (en azından idrarda çıkmaz diye düşünüyorum) Çok merak ediyorsan 10. Günden sonra kanda baktır istersen,inşallah hamilesindir :)))) güzel haberlerini alalım tez zamanda...

Bende sabırsızlardanım gerçi ama 12. Günü bekledim en azından:)))artık sabredip adet günümün geçmesini bekliycem,kan testine cesaretim yok..daha önce 3-4 kez negatif almışlığım var da..

insan ilk çok üzülüyor dimi canım bende önceki dün test yaptığımda yıkıldım sonra yeniden kendime geldim güçlü olmamız lazım siz ne zamandır uğraşıyorsunuz
valla ben altı ay oldu korunmuyorum eylül ayından itibarende çatlatma iğnesiyle hızlandırma çalışmalarına başladık ama iki keredirde tutmayınca şimdi doktorumu değiştirmek istiyorum bakalım inşallah rabbim nasip eder.

valla ben altı ay oldu korunmuyorum eylül ayından itibarende çatlatma iğnesiyle hızlandırma çalışmalarına başladık ama iki keredirde tutmayınca şimdi doktorumu değiştirmek istiyorum bakalım inşallah rabbim nasip eder.
inşallah rabbim hepimize nasip eder ben de hastaneden ve doktordan hiç memnun değilim ama başka hastane de yok bende bi kez çatlatma iğnesi vuruldum ama olmayınca ne yaparsak yapalım olmuyor malesef :(

İğnenin 4. Asilamanin 3. Günü... Çok merak ediyorum neler oluyor acaba? Ya da birşeyler oluyor mu acaba?
inşallah güzel hayırlı şeyler oluyordur canım :) stres yapma biliyorsun oda çok etkiliyor tabi illa ki de olacak diye ümitlenme o da sonradan çok üzüyor insanı

inşallah güzel hayırlı şeyler oluyordur canım :) stres yapma biliyorsun oda çok etkiliyor tabi illa ki de olacak diye ümitlenme o da sonradan çok üzüyor insanı

Garip ama ne stres ne de umit.. Sadece merak var. Adet oncesi gibi arada sanci kasikta batma ve karinda gerginlik hissediyorum arada. Bunlari hissedince de merak ediyorum. Heyy orada neler oluyor diyorum :)

Back
X