• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
merhaba kızlar beni merak etmişssiniz sğlun oğlum iş kazası geçirdi babasıyla inşaatta çalışıyodu yaza askere gidecek ti o yüzden hemde dışardan açıköğretimde okuyo kalıcı bi işe girmedi perşembe günü çalıştığı inşaatın çatısından düşmüş şuanda hastanedeyiz iki bacağı ve sağ kolu kırık ameliyat olacak bekliyoruz dualarınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk :KK43::KK43::KK43:
Canim cok gecmis olsun.. Allahim acil sifalar versin.. :/

Gunaydin arkadaslar...
Asli vardi.cumartesi netlesecek.demisti ne yapti acaba yazmadi bidaha yada ben mi kacirdim.. Nil dungittimiki hastaneye duamdasim insAllah kese.bos degildir merak ettim sizleri ;)

Günaydın kızlar..

canım evlendıgım ılk gunden berı bebek ıstıyorum ben dugunden 2 hafta sonra doktora gıttım dusun artık... dugunden 5 ay sonra adete bı gun kala test yaptım baktım cıft cızgı yanlıs heralde dedım o ay aklımda gercekten yoktu cunku tedavısız cok zordu 3 tane daha test yaptım hepsı cıft cızgı esım ısteydı hıckıra hıckıra oldugum yerde sattlerce agladım sonra aglaya aglaya apdest alıp sukur namazı kıldım kımseye soylemeden sukur ettım ve bebek ısteyen herkeze duva ettım... ertesı gun 39 oldu atesım ates dusurulemıyor gıdıyorum serum takılıyo gonderılıyo eve gelıyorum 1 saat sonra tekrar yukselıyo 2 gun boyle gıttı 3gun hastaneye yatırıldım bursuru test yapıldı yıne atesın sebebı bulunamadı 8 kılo serum yedım dustu atesım bıhafta sontra 6 hatalık 7 gunlukken kalp atısını duyduk 9 haftalıkken gıttıgımde bebegımın melegımın kalbı durmus:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: kurtaj oldum bı ay korunma verıldı sadece sonra bıraktım korunmayı hala kalamadım hamıle ben allah bılır ama bebgımın kalbının durmasını serumlara ve atese bagladım..
Canım hikayene çok üzüldüm.. Muhtemelen hastalandığın için olmuştur ama yapacak bir şey yok.. Senin sağlıklı olman lazım.. Kötü günler geçirmişsin, Allah yaşatmasın bir daha.. İnşallah mutlu haberler alırsın en kısa zamanda.. Allah sağlıklı mis kokulu bir bebiş nasip eder inşallah en kısa zamanda..

Merak ettim canim sen nereye gidiyorsun? Epey pahaliymis. ben de arkadasimin tavsiyesi ile basladim ve o zaman asilamaya ücret almadigini duyunca çok sasirmistim. Arkadasim uzun zamandir gidiyordu belki ona öyle yapmistir diye düşündüm. Asilama öncesi son girişimde sordum hocam maliyeti ne olacak diye 200 tTL civari dedi. Ben de hani 1000 falan olacaksa ona gore hazirlikli geleyim diye sordum dedim. O 1000 TL. Ler eğer olmassa tüpbebek olacaksa ancak o zaman ssöz konusu olur. O zaman da öncesinde soyleriz zaten size dedi :) 200 diye gittim 180 verdim bi de. :)

Spekulum vajina yolunu Acik tutan metal şey canim. Evet hsg de de kullanilan şey.
Canımm.. Ne iyiymiş doktorun, maşallah.. İnşallah bu ay sen de hayırlı haberler alacaksın :KK36:
Bu spekulum aynı zamanda smear testi yapılırken takılan alet mi?

Benim de doktor zamanım geldi yine.. Çarşamba 14. günüm, gidicem doktora. Geçen ay 4-5 tane yumurtam oluşmuştu, 1'i 20 mm'ydi, biri 17 mi neydi, diğerleri daha küçüktü, ama olmadı işte.. Bakalım bu ay nasıl olmuşlar.. Umutluyum inşallah bu ay.. Allah gönlümüze göre versin.. Yine olmazsa zaten ben de rahim filmi ve aşılama isteyeceğim. Aşılama ücretine göre senin doktorunu tercih ederim belki. Maalesef ki o kadar paralar verebilecek durumumuz yok..

merhaba kızlar beni merak etmişssiniz sğlun oğlum iş kazası geçirdi babasıyla inşaatta çalışıyodu yaza askere gidecek ti o yüzden hemde dışardan açıköğretimde okuyo kalıcı bi işe girmedi perşembe günü çalıştığı inşaatın çatısından düşmüş şuanda hastanedeyiz iki bacağı ve sağ kolu kırık ameliyat olacak bekliyoruz dualarınıza ihtiyacım var moralim çok bozuk :KK43::KK43::KK43:
Canım yaa.. Çok üzüldüümm.. İnşallah iyi geçer ameliyatları, hemen iyileşir de ayaklanır inşallah.. Sakın olumsuz düşünme.. Allah korumuş bak, neler duyuyoruz. Allah'a şükür ki iyi.. Kırık iyileşecek inşallah, eski hayatına dönecek oğlun çok zaman geçmeden. Allah şifa versin canım..

Günaydın kızlar..

Canım hikayene çok üzüldüm.. Muhtemelen hastalandığın için olmuştur ama yapacak bir şey yok.. Senin sağlıklı olman lazım.. Kötü günler geçirmişsin, Allah yaşatmasın bir daha.. İnşallah mutlu haberler alırsın en kısa zamanda.. Allah sağlıklı mis kokulu bir bebiş nasip eder inşallah en kısa zamanda..

Canımm.. Ne iyiymiş doktorun, maşallah.. İnşallah bu ay sen de hayırlı haberler alacaksın :KK36:

Benim de doktor zamanım geldi yine.. Çarşamba 14. günüm, gidicem doktora. Geçen ay 4-5 tane yumurtam oluşmuştu, 1'i 20 mm'ydi, biri 17 mi neydi, diğerleri daha küçüktü, ama olmadı işte.. Bakalım bu ay nasıl olmuşlar.. Umutluyum inşallah bu ay.. Allah gönlümüze göre versin.. Yine olmazsa zaten ben de rahim filmi ve aşılama isteyeceğim. Aşılama ücretine göre senin doktorunu tercih ederim belki. Maalesef ki o kadar paralar verebilecek durumumuz yok..

evet canım smear için takılan alet.

nasipten öteye geçemiyoruz canım. inşallah bu ay bizim ayımız olsun. hsg yi fındıkzadede çektirmiştim. en iyi orası demişlerdi. gerçekten şiddetli adet sancısı gibi hissettim geçti gitti. olmazsa dilersen doktor değiştirirsin. bizim dileğimiz belli canım rabbim dilerse olacak inşallah. O dilemiyorsa, ol demiyorsa onda da vardır bir hayır. Ben önce Allah'a sonra doktoruma teslim ettim kendimi. Usul usul bekliyorum. Aciziz elimizden ancak bu kadarı geliyor. Acziyetimize tek care ise yine O.

Garip ama ne stres ne de umit.. Sadece merak var. Adet oncesi gibi arada sanci kasikta batma ve karinda gerginlik hissediyorum arada. Bunlari hissedince de merak ediyorum. Heyy orada neler oluyor diyorum :)
İnşallah çift çizgiyi görürsün bu ay da biz de güzel bir haber alırız senden

evet canım smear için takılan alet.

nasipten öteye geçemiyoruz canım. inşallah bu ay bizim ayımız olsun. hsg yi fındıkzadede çektirmiştim. en iyi orası demişlerdi. gerçekten şiddetli adet sancısı gibi hissettim geçti gitti. olmazsa dilersen doktor değiştirirsin. bizim dileğimiz belli canım rabbim dilerse olacak inşallah. O dilemiyorsa, ol demiyorsa onda da vardır bir hayır. Ben önce Allah'a sonra doktoruma teslim ettim kendimi. Usul usul bekliyorum. Aciziz elimizden ancak bu kadarı geliyor. Acziyetimize tek care ise yine O.
Evet canım.. Her şeyde vardır bir hayır.. Zamanı gelince olacak inşallah. Bu ay önce senin zamanın gelmiştir inşallah, sonra da güzel haberler devam etsin. Amin

Canım yaa.. Çok üzüldüümm.. İnşallah iyi geçer ameliyatları, hemen iyileşir de ayaklanır inşallah.. Sakın olumsuz düşünme.. Allah korumuş bak, neler duyuyoruz. Allah'a şükür ki iyi.. Kırık iyileşecek inşallah, eski hayatına dönecek oğlun çok zaman geçmeden. Allah şifa versin canım..
allah razı olsun canım çok sağol

Günaydın kızlar..

cok tesekkur ederım canım cok sagol allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah zor sureclerden gecıyoruz allah yardımcmız olsun hepımızın anne olalım

kızlar var a kendime karşı nasıl direniyorum nasıl ! kan testini adet gecikince yapacam diye. bugün iğnenin 14. günü. kendimde belirti aramaktan her dakika kendimi dinlemekten yoruldummmm.

İnşallah canım. Hiç görmedim o çift çizgiyi. Hatta dün iğnenin etkisi geçmeden bi test yapsam da dünya gözüyle görsem çift çizgiyi diye düşündüm bi ara:KK45:
aynen bende daha hiç görmedim yap fotoğrafını çek anı olarak sakla :) şaka bir yana inşallah gerçek anlamda görürüz o çift çizgiyi ya :)

kızlar hormon ve kan testi yaptırdım bugün normal çıktı dr 6 ay çok erken hiç bir ilaç kullanma yaşınız küçük korkma dedi sadece folik asit kullanacağım artık eğer olmazsa 6 ay sonra gel dedi ama ben izine gittiğimde martta hsg çektirmeyi düşünüyorum eğer olmazsa o zmana kadar kafam tamamen rahatlasın diye

kızlar var a kendime karşı nasıl direniyorum nasıl ! kan testini adet gecikince yapacam diye. bugün iğnenin 14. günü. kendimde belirti aramaktan her dakika kendimi dinlemekten yoruldummmm.
dayanması en zor günlerdesin şu an canım :) ama gerçekten kendi kendimize belirti yaratıp hamile olduğumuzu sanıyoruz başka şeylerle uğraşıp o günleri atlatmaya çalışmamız lazım aslında inşallah güzel haberi alırsın bu ay

dayanması en zor günlerdesin şu an canım :) ama gerçekten kendi kendimize belirti yaratıp hamile olduğumuzu sanıyoruz başka şeylerle uğraşıp o günleri atlatmaya çalışmamız lazım aslında inşallah güzel haberi alırsın bu ay

SAOL CANIM AYNEN O KADAR ZORLAŞTI Kİ BEKLEMEK dün eşime ok yok beimoyalanmam gerek japonca falan mı öğrenmeye çalışsam diye saçmalıyordum :)

kızlar hormon ve kan testi yaptırdım bugün normal çıktı dr 6 ay çok erken hiç bir ilaç kullanma yaşınız küçük korkma dedi sadece folik asit kullanacağım artık eğer olmazsa 6 ay sonra gel dedi ama ben izine gittiğimde martta hsg çektirmeyi düşünüyorum eğer olmazsa o zmana kadar kafam tamamen rahatlasın diye

Kaç yaşındasn canım? Ya bana da doktor bebeğiniz olur diyor da hormonlarım film benm de normal bi problem yok ama 5. Ayım hala olmadi.en son doktorum bebek bile oluyor 9 ay sonra doğuyor sabret dedi

Kaç yaşındasn canım? Ya bana da doktor bebeğiniz olur diyor da hormonlarım film benm de normal bi problem yok ama 5. Ayım hala olmadi.en son doktorum bebek bile oluyor 9 ay sonra doğuyor sabret dedi
25 yaşındayım bende eşimde bir seneye kadar normal dedi dr

Back
X