• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
off keşke elimde olsa bi iki farklı doktora gittm benm adetlerim düzenli,hormonlarıma kanıma filn baktı bi tanesi normal dedi bi tanesi bi sene boyunca ne bana gel ne baska doktora git dedi yani bi problem yok bi sene boyunca olmazsa gel dedi.ama yine de içim rahat etmedi aceleci davranyrm biraz 5 aydr deniyoruz son gittiğim doktor serephone verdi yumurtalarını destekleyelm dedi cok istedgm için.gecen ay 5 bu ay 6 yumurtam oldu geçen ay bi sey olmadı bu ayda işte bekliyorm 2 gün kaldı adetime
maşallah çok yumurtan olmuş inşallah tutmuştur bana da öyle dedi işte dr bir sene olmaması normal kafana takma dedi marta kadar olur inşallah ya hsg çektirmek istemiyorum hiç :( sende benim gibi acelecisin bir de hemen kötü düşünüyoruz ya hiç olmazsa diye onu kafamızdan atmamız lazım

ve bu ay da yoksa ki ben olur birkaç güne ben de bir sey kullanmayı düşünmüyorm bi süre insan daha cok beklnti içine giriyor
evet canım sanki ilaç kullanıp olmayınca daha kötü oluyor insan aslında bizim zaten yumurtamız oluşuyor çatlıyor kullandığımız şeyler sadece yumurta sayısını arttiriyor iğne de gününü belirlemede yardımcı oluyor başka bişey yok aslında onu bizim vücudumuz bırakalım kendisi yapsn 12-16 günler arasında da çalışmalara önem verirsek aynı şey olyor aslında

Merhaba çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu . İğne olduktan 8 gün sonra pembe bir akıntı oldu. Adet oldum diye çok ağladım ama devamı gelmedi. Çok korkuyorum.32 yaşındayım ve bir bebeğim olmama ihtimali. .. Allah ım yardım et
İnşallah bebeğin seninledir canım.. Ben de 32 yaşındayım ve korkuyorum :( Allah sağlıklı bebişler versin inşallah en kısa zamanda.. Zamanını bekliyor minikler..
Canım yazdım ben 4,72 çıktı değerim düştü maalesef ama doktorum daha belli olmaz iğnenin etkisi olabilir bekleyelim dedi 29 Kasım bât bekliyorum...
İnşallah iğnenin etkisidir canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..
Özel hastanede tek kadn dgm doktru var devltte fln vardır acılde ama hc memnun degilim oyuzden yarım saatlık bir yola gdıyorum kndı doktorum için oda bugunde yok pazar gınu zatn kapalı mecburen pazartesiye kaldı canım
Pazartesi doktora gitmeyecek miydin? Hiç sesin çıkmadı.. Ne oldu canım, merak ettim.. Kötü bir şey yoktur umarım :(

İnşallah bebeğin seninledir canım.. Ben de 32 yaşındayım ve korkuyorum :KK43: Allah sağlıklı bebişler versin inşallah en kısa zamanda.. Zamanını bekliyor minikler..

İnşallah iğnenin etkisidir canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla..

Pazartesi doktora gitmeyecek miydin? Hiç sesin çıkmadı.. Ne oldu canım, merak ettim.. Kötü bir şey yoktur umarım :KK43:
İnşallah veririm güzel bir haber size...Bugün moralim sıfır ama sürekli herşeye ağlıyorum...:cry:

Öyle olmaa.. Moral her şeyden önemli.. Güzel düşün canım..
ya bende öyle düşünüyorum moral herşeyden önemli ama bu morallik bişeyde değil sabah uyandım haberleri izlerken volkan konak çok severim onun bir şarkısı çaldı ağladım...Sonra şimdi işteyim burda üzüldüm yazsalar ağlıyorum çok az kaldı sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum...:cry: ayyy geçer inşallah birkaç gündür böyleyim zaten eşimede dedim eğer hamileysem ondansa bu halim 9 ay çok işin var senin benle dedim...Aman yeterki bebiş olsun dedi yine ağladım...Oyy sinir oluyorum kendime iyice:mad:

ya bende öyle düşünüyorum moral herşeyden önemli ama bu morallik bişeyde değil sabah uyandım haberleri izlerken volkan konak çok severim onun bir şarkısı çaldı ağladım...Sonra şimdi işteyim burda üzüldüm yazsalar ağlıyorum çok az kaldı sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum...:cry: ayyy geçer inşallah birkaç gündür böyleyim zaten eşimede dedim eğer hamileysem ondansa bu halim 9 ay çok işin var senin benle dedim...Aman yeterki bebiş olsun dedi yine ağladım...Oyy sinir oluyorum kendime iyice:mad:
Ben de geçen ay öyle düşünmüştüm duygusallıktan dolayı ama değilmiş :( Sanırım ben her adet öncesi öyle oluyorum.. Zaten normalde de her şeye duygulanırım, adet öncesi iyice tavan yapıyor.. Koku falan almaya da başlıyorum iyice hamile gibi.. O yüzden belirtilere anlam yüklememeye çalışıyorum :(
İnşallah seninki gerçekten hamileliktendir. Normalde öyle olmuyorsan.. Hem senin umudun da var.. Hayırlısıyla bebişin seninle olsun inşallah..

Kızlar bugün bende adetin4. Günü ve yine klomene başlayacağım doktora geldim bekliyorum :KK43:
Benimde 4. Günüm canım kaç aydır korunmuyorsun bende dün başka Dr a gittim 6 aydır olmuyor dedim hiç birşey kullanma dedi erken henüz dedi bu ay bıraktım bende o yüzden

ben de bir yıldır evliyim insanlar şimdiden sormaya başladı korunuyoruz diye yalan söylüyoruz bizde aynen şimdilik sorun görünmüyor ilaç kullanınca çok büyüyor yumurtalarım oda iyi değilmiş genetiğini bozma boşuna çok erken vermiş doktor sana ilacı dedi başka bir hastaneye gitmiştim de bugün
Ilk çocukla is bitmiyoki canım. Benim bir kızım var 5 yaşında. Şimdi millet 2. Yi neden yapmıyorum, çocuk da büyümüş artık yap bir tane daha, bak yasin geçiyo falan. Bu arada yaşım 30 yani. elin ağzı torba değil ki buzesin. O yüzden etraf ne derse desin takmak lazım.

Ilk çocukla is bitmiyoki canım. Benim bir kızım var 5 yaşında. Şimdi millet 2. Yi neden yapmıyorum, çocuk da büyümüş artık yap bir tane daha, bak yasin geçiyo falan. Bu arada yaşım 30 yani. elin ağzı torba değil ki buzesin. O yüzden etraf ne derse desin takmak lazım.
Sen şanslısın o zaman en azından bir tane çocucuğun varmış annelik duygusunu tatmışssın darısı başımıza inşallah bu arada yaşın bence çok normal

Ca
Benimde 4. Günüm canım kaç aydır korunmuyorsun bende dün başka Dr a gittim 6 aydır olmuyor dedim hiç birşey kullanma dedi erken henüz dedi bu ay bıraktım bende o yüzden
canım benim doktor aşılamaya yönlendirdi ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 2 buçuk yıl oldu

Haklısın canım.. Zaten beni en çok etraf strese sokuyor :( Bir takmasam...

Öğleden sonra doktor kontrolüm var. Yumurtalara bakacak.. İğne de olabilirim bu akşam. Geçen ay da güzel geliştiler, ama olmadı işte.. Bu ay zamanı gelmiştir inşallah..
Evet Canım kaç tane yumurtamız olursa olsun olmayınca olmuyormuş bende onu anladım Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Ca

canım benim doktor aşılamaya yönlendirdi ben evlendiğimden beri hiç korunmadım 2 buçuk yıl oldu

Canım.. İnşallah aşılamayla bebeğinize kavuşursunuz.. 2,5 yıl uzun bir süreymiş ve o kadar da sabretmişsiniz.. biraz daha sabır.. İnşallah gelecek bebişiniz.. :KK46:
Evet Canım kaç tane yumurtamız olursa olsun olmayınca olmuyormuş bende onu anladım Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Amin canım.. İnşallah..

Allah razı olsun canım benim
Nasıl oldu oğlun canım? Daha iyi olmuştur inşallah.

Canım.. İnşallah aşılamayla bebeğinize kavuşursunuz.. 2,5 yıl uzun bir süreymiş ve o kadar da sabretmişsiniz.. biraz daha sabır.. İnşallah gelecek bebişiniz.. :KK46:

Amin canım.. İnşallah..

sağol canım hala bekliyoruz ameliyat olmadı yer yokmuş acil hastaları alıyomuşlar ilk önce bir sürü saçmalık

Amin canım.. İnşallah..

İnşallah bekliyorum canım bakalım Rabbim tez zamanda cümlemize nasip etsin

Back
X