- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
CanıımmKızlar benimde adet sancılarım başladı belimde, bacaklarımda... Olmadı tutturamadım galiba bu ayklomenle ve çatlatma iğnesiyle ilk denemem ama toplamda diğerleriyle 18. denemem bu... Allahım sabrını da tez zamanda bebişlerimizi de versin hepimize...
![]()

İnşallah canım.. amiinn..
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel bütün testler de yapılır. İçiniz rahat başlarsınız tedaviye.. Sonucu da çok güzel olacak inşallahkızlar kendımden bahsedım bu ayda negatıf hasta oldum 2 gun önce...bos durmım dedım tub bebek tedavısıne baslamadan once onlemımı alım dedım ve tıbbı genetık bölümunden randevu aldım bugun gıttık durumu anllatım doktorda cok ıyıydı ailede hasta cocuk veye bebek kaybı olup olmadıgını kalp kırızı olup olmadıgını sordu esımle bana genetık testlerımız yazzdı ama laborotuar daha acılmamış haftaya acılacakmıs arayıp bılgı almamı ona gore gelmemı ve bugune kadar yapılan butun testlerımız getırmemızı ona gore gereken yapılmamş gereklı butun testlerı yaptıracagını soyledı allaha sukur boyle bı doktora gıttıgım ıcın cok mutluyum cok ıyı ılgılıydı....

Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla canım.. Geç döllenme olmuş olabilir. Yani tam yumurta çatlaması beklenen gün değil, daha geç çatlamış falan olabilir.. O sırada döllenmiş olabilir. O zaman da olması gerekenden küçük sanılıyor bebek, aslında olması gerektiği kadar oluyor. İnşallah her şey yolundadır.. Stres yapma.. Sağlık versin Allah inşallah..Bugun gttim canım son adet tarıhıme göre 6 hafta 4 günlük ama bn adetımden snra iğne vuruldugum için ultrasonda 5 hafta 3 gunlük gösterdi kese var ama cok ufak bebek ve kalp atışı için erkn dedi doktorum 2 hafta sonra gdıcm suanlık normal gözüküyor
Merhaba canım.. Amin inşallah..s.a kızlar bunları okumak çok iyi geliyor hayallere dalıyorum bede anne olmak istiyorum rabbim tez zamanda bana ve tüm isteyenlere verir bi problem yo bizdede elhamdülillah. Doktor edetin ilk günü gel tedaviye başlayalım dedi acaba ne tedavisine başlar bilgilerinizi alabilirmiyim şimdiden tşk![]()
Genelde ilk önce adetin 3-5 günü arası ilaç başlatıyorlar yumurta geliştirmek için. Yumurta takibi yapıyor doktor, bir kaç kontrole daha çağırabilir. Sonra doktorun söylediği zamanda iğne oluyorsun ki yumurtaların çatlayacağı garanti olsun ve zamanı bilinsin. Ona göre planlı ilişki istiyor. Böylece şans artıyor. Başka bir problem yoksa, öncelikle böyle bir tedavi isteyebilir. Ama tabi sizin durumunuz nedir bilmiyorum.. Farklı bir şey isteyebilr. Ben sadece bunu biliyorum şimdilik. Başka da bir tedaviye gerek kalmaz umarım..