- 6 Kasım 2014
- 293
- 371
- 73
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin înşallah canımmm belirtilerinin hepsi var:)arkadaslar bukadari da psikolojik çıkarsa gerçekten sok olucamiki kez istifa ettim az once ve doğru düzgün dokunucak bişey yemedim ve kabızlık başladı bugün 27. Gün inş vücudum beni yaniltmiyodur
![]()
inşallah canım eşime söyledim mide bulantısı için erken değil mi diyo? Gerçekten erken degil mi acaba? İnanmak istiyorum bi yandan da hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorumHamilesin înşallah canımmm belirtilerinin hepsi var:)
Ins. Caniminşallah hep birlikte burdan ağustos annelerine geçeriz :)
Canıımminşallah adetten değildir.. dur bakalım.. adet olana kadar umut var..
İnşallah canım.. amiinn..
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel bütün testler de yapılır. İçiniz rahat başlarsınız tedaviye.. Sonucu da çok güzel olacak inşallah
Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla canım.. Geç döllenme olmuş olabilir. Yani tam yumurta çatlaması beklenen gün değil, daha geç çatlamış falan olabilir.. O sırada döllenmiş olabilir. O zaman da olması gerekenden küçük sanılıyor bebek, aslında olması gerektiği kadar oluyor. İnşallah her şey yolundadır.. Stres yapma.. Sağlık versin Allah inşallah.. bi sorun yok
Merhaba canım.. Amin inşallah..
Genelde ilk önce adetin 3-5 günü arası ilaç başlatıyorlar cevapladıgın için teşekkür ederim canm. Bi sorunumuz yok çok şükür. Sebepsiz olmuyor
![]()
arkadaslar bukadari da psikolojik çıkarsa gerçekten sok olucamiki kez istifa ettim az once ve doğru düzgün dokunucak bişey yemedim ve kabızlık başladı bugün 27. Gün inş vücudum beni yaniltmiyodur
![]()
cevabın için tşk canm soktor sorun yok dedi sebepsiz olmuyor işteCanıımminşallah adetten değildir.. dur bakalım.. adet olana kadar umut var..
İnşallah canım.. amiinn..
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel bütün testler de yapılır. İçiniz rahat başlarsınız tedaviye.. Sonucu da çok güzel olacak inşallah
Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla canım.. Geç döllenme olmuş olabilir. Yani tam yumurta çatlaması beklenen gün değil, daha geç çatlamış falan olabilir.. O sırada döllenmiş olabilir. O zaman da olması gerekenden küçük sanılıyor bebek, aslında olması gerektiği kadar oluyor. İnşallah her şey yolundadır.. Stres yapma.. Sağlık versin Allah inşallah..
Merhaba canım.. Amin inşallah..
Genelde ilk önce adetin 3-5 günü arası ilaç başlatıyorlar yumurta geliştirmek için. Yumurta takibi yapıyor doktor, bir kaç kontrole daha çağırabilir. Sonra doktorun söylediği zamanda iğne oluyorsun ki yumurtaların çatlayacağı garanti olsun ve zamanı bilinsin. Ona göre planlı ilişki istiyor. Böylece şans artıyor. Başka bir problem yoksa, öncelikle böyle bir tedavi isteyebilir. Ama tabi sizin durumunuz nedir bilmiyorum.. Farklı bir şey isteyebilr. Ben sadece bunu biliyorum şimdilik. Başka da bir tedaviye gerek kalmaz umarım..
Yoo herkeste farklı oluyo seninki böyledir belki inşallah:)inşallah canım eşime söyledim mide bulantısı için erken değil mi diyo? Gerçekten erken degil mi acaba? İnanmak istiyorum bi yandan da hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum![]()
Eger hamile kalırsam benimde ağustosta geliyo. Ayy ins. Kalırız yaaa
İnşallah yaaainşallah hep birlikte burdan ağustos annelerine geçeriz :)
Kızlar bugün parça parça akıntım geldi.... Kokusuz... Neden olabilir?
Adetine ne kadar var canım? Moralini bozmiyim ama bende de yeni başladı, adet öncesi müthiş mide bulantısı oluyor. Geçen ay kaç kere kustumarkadaslar bukadari da psikolojik çıkarsa gerçekten sok olucamiki kez istifa ettim az once ve doğru düzgün dokunucak bişey yemedim ve kabızlık başladı bugün 27. Gün inş vücudum beni yaniltmiyodur
![]()
Normalde bugün olmam gerekiyordu.ama ben pskoluyum o yüzden ne zaman olacamida tam bilemiyorum![]()
Doktorum bana 15 gün sonra adet olmazsan test yap dedi olursan gel dedi canim
Amin canım amiinnYaa Allahım hepimize burdan hamileyim çığlıkları atmayı nasip etsin:):)
Bizimki de sebepsiz..cevabın için tşk canm soktor sorun yok dedi sebepsiz olmuyor işte5 gün kaldı bakalım gidcem doktora
Ay canım inşallah yerleşmediirrrKızlar benden gene pembe akinti geldi ya hiç böyle olmamıştı. Hemde dün geldiği saatlerde bugün de geldi. Yarın progesteron baktırmayi düşünüyorum. Beta hcg de baktırsam mi
İnşallah olmazsın canım.. Allah yüzümüzü güldürsün...
Amin canım amiinn
Bizimki de sebepsiz..O zaman çok farklı bir şey yapmaz canım. Dediğim gibi başlar sanırım. Hayırlısı olsun inşallah..
Ay canım inşallah yerleşmediirrrçok heyecanlı
Adetine 10 gün varsa biraz erken kan testi için sanki.. Daha b-hcg kana bile geçmemiş olabilir. Ama eğer inşallah ki yerleşme kanamasıysa, zaten bu, bebeğin yerleştiğini gösterir ki, o zaman kanda çıkabilir.. İnşallah çıkaaarr..
"Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
- Bu nedenle kanda B-HCG denilen gebelik hormonunun tespit edilmesi yumurtlamadan sonra en erken 6. günde mümkün olur hatta çoğunlukla yumurtlamadan 8-10 gün sonra tespit edilebilir."
Verdiğin bilgiler içi çok teşekkürler canım.
Bu gün itibari ile tahmini adetime 9 gün var. Igne vurulmadigim için gene tahmini konuşuyorum yumurtladiktan sonraki 5 yada 6. Günüm oluyor bugün. Bakalım az önce sağlık ocağında kan tahlili verdim. Progesteron fsh ve beta hcg. Ama progesteron u bazen sistem kabul etsede labaratuvarda bakmiyolarmis. Olsun dedim bende. Kanı verdim bakalım. Saat 3 te çıkıcak mis.
Çok heyecanliyim![]()
Senin de canım..Kızlar bu arada Cumaniz mübarek olsun.
İmkanınız varsa cuma sela vakti ile oglen ezani arasında fetih süresi okuyun. Şuan sela vakti girmiştir. Allah niyetinizi kabul etsin inş.
Olma olmaaakızlar bugün bat. deli gibi uyuyorum bi kaç gündür. sabah 9.20 ye saati kurdum kalkabildiğimde saat 10.40 tı. dün de bugün de bi sıvı geldi kesin adet oldum dedim tuvalete koştum değilim akıntı gelmiş sadece. 5 gün daha bekleyecem ölmezsem meraktan.
Olma olmaaa
Her ay yaşadığımız bu heyecanlar tamamına ersin artık inşallahh.. Adet belirtisi gibi bir şeyler var mı peki?
Benim de doktorum 15 aralıkta adet olmazsan test yap dedi. Normalde 11'i bat. Ama bende bir kaç gün fark edebiliyor. İğneği de geç vurundum, ondan heralde.. Adet tarihi geçerse nasıl dayanıcam bilmem.. Beklemek çok zoorrr.. İnşallah beklediğimize deysin
Ben bile heyecanladııım
İnşallah çıkar yaa inşallah çıkaaarr...
Sen normalde progesteron ve fsh'a neden baktıracaktın? Ne anlaşıyor onlardan ben bilmiyorum da.
Yok canım ben rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaç kullanmıyorum... Bende klomen kullanırken olmuştu birkaç gün iştahsızlık hafif bulantı ama geçti sonra... Dün geceki hiç geçmedi... Benim normal bulantım oldumu bişey dokundumu falan anca istifra ederim bikere rahatlarım sonra bunda öyle olmadı... Ondan şüphelendim...Bugün yarın belli olucak zaten...Sabahtan beri eşimde 2 kez aradı hastalandın mı diye :) Heyecan doruktaGünaydıınn
İnşallah yaaa
Adetine ne kadar var canım? Moralini bozmiyim ama bende de yeni başladı, adet öncesi müthiş mide bulantısı oluyor. Geçen ay kaç kere kustumişe gidemedim 2 gün.. Hamileler nasıl dayanıyorlar dedim, Allah yardımcıları olsun.. Sonra da adetim hep parçalı parçalı geldi. Rahim duvarını kalınlaştıran ilaç veriyor doktorum. Döllenme olmayınca da dökülüyor tabi o duvar. Sanırım ilaçtandı yani.. Sen ilaç kullanmış mıydın?
Tabi ki herkeste farklı oluyor belirtiler ama ben artık mide bulantısını belirtiden saymıyorum kendim için.. Hep umutlandırdı beni geçen ay çünkü.. İnşallah seninki bebiştendir canım. Vücudun yanıltmıyordur inşallah seni..![]()