• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Saol canm benım ya ıns rabbm tum ıstyenlere versın hep duam bu benım rabbm tum ıstynlre versn ıns:KK68::KK68:

İnşallah canıımmm... Sağlıkla, hayırlısıyla tüm isteyenlere versin inşallah.. Amiinnn :KK36:

inşallah canım amınnallah razı olsun ınsallah bu ay gelır bebısın allah yardımcımız olsun bende beklıycam sogan kuru felan yapıyorum bu ay adet olunca gıdım bı devlet hastanesıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun vallahı nekadar zor seyler yasıyoruz byle rabbım anne olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amınnn ecmainnn
Amin canımm.. Allah isteyen isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin inşallah.. Hepimize sabır versin, güç versin, sağlıklı evlatlar versin..

İnşallah canıımmm... Sağlıkla, hayırlısıyla tüm isteyenlere versin inşallah.. Amiinnn :KK36:

Amin canımm.. Allah isteyen isteyen herkese en doğru zamanda nasip etsin inşallah.. Hepimize sabır versin, güç versin, sağlıklı evlatlar versin..
amınn bıtanem cumlemıze ınsallah hayırlı saglıklı saglıkla kucagımıza alacagımız evlatlar nasıp etsın rabbım amınnn hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

Tuğbacim hayırlı olsun darısı hepimize..Adetimin 5.gunu doktora gittim bugün klomen e başlayacağım inşallah..yumurtlama olmuş çok şükür..28 günde adet olmayalı öyle çok olduki..hadi hayırlısı

Tuğbacim hayırlı olsun darısı hepimize..Adetimin 5.gunu doktora gittim bugün klomen e başlayacağım inşallah..yumurtlama olmuş çok şükür..28 günde adet olmayalı öyle çok olduki..hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun canım.. Ne güzel.. önceden sorun mu vardı? İnşallah çözülmüştür de bu ay sen de sevinirsin, hepimiz birden seviniriz..

Hayırlısı olsun canım.. Ne güzel.. önceden sorun mu vardı? İnşallah çözülmüştür de bu ay sen de sevinirsin, hepimiz birden seviniriz..​
Adet düzensizliğim var. Hep gecikmeli olunca 28 günde olmak mutlu ediyor insanı..hepimiz hayırlısı ile hamile kalırız inşallah...dualarimdasiniz

Ay ne güzel.. Hadi hayırlısı.. : )Sen yine de alacaksan 1'den fazla test al da, gün içinde çok sıvı tükettiysen vs. hemen çıkmayabilir belki. Yarın sabah tekrarlarsın ilk idrarınla.​
2tane alım o zmn​
Hamıleyım canım ıns hayrlısıyla​
Ayyy çok sevindimmm :) darısı hepimize hayırkı olsun canımm:) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsi:)

sen hangi tedavileri uyguladın kaç aydır deniyordunuz
Klomen ovıtrelle catlatma ıgnsı 3 4 aydr ya dktrmdan allh razı olsn
canm tebrik ederim.. bende bu ay ilk defa denedim serophene ve ovitrelle. olmadı. sizde sorun sendemiydi eşindemiydi. bende eşimde acaba bidaaha denesemmi ilac ve çatlatma iğnesinii.. kaçıncıda sonuç verdii.

Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce aşılama oldum cok fazla bel ağrısı cekıorum normal mi bu size de böyle oldu mu

canm tebrik ederim.. bende bu ay ilk defa denedim serophene ve ovitrelle. olmadı. sizde sorun sendemiydi eşindemiydi. bende eşimde acaba bidaaha denesemmi ilac ve çatlatma iğnesinii.. kaçıncıda sonuç verdii.​
Bu ılk bnmkı canım cok sukur tuttu oda

inşallah canım amınnallah razı olsun ınsallah bu ay gelır bebısın allah yardımcımız olsun bende beklıycam sogan kuru felan yapıyorum bu ay adet olunca gıdım bı devlet hastanesıne rabbım hepımızın yuzunu guldursun vallahı nekadar zor seyler yasıyoruz byle rabbım anne olmayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amınnn ecmainnn
inşallah canım aynen çok zor şeyler yaşıyoruz soğan kürü ne işe yarıyor tam olarak acaba

Bugün evdeydim ve zaman onca is yapmama rağmen durdu sanki. Durup durup test yaptim. 3 ovulasyon 1 HCG :D ne oldu derseni hicbirsey ... Beklemeye devam..
Ovulasyonlara bakarsak ilk ve son yaptigim regle bu kadar az kalmisken bu kadar koyu olmasi normal değil, gebelik var gibi düşündurebilir. Ama hcg tertemiz, ikinci cizgiden eser yok. Ya nasip ...

Eklentiler

• IMG-20141201-WA0009.webp
    IMG-20141201-WA0009.webp
    238,3 KB · Görüntüleme: 239
inşallah canım aynen çok zor şeyler yaşıyoruz soğan kürü ne işe yarıyor tam olarak acaba
rahmı hamılelgı hazırlıyor canım sogan kuruyle hamıle kalan cok kısı var ıbrahım sarac oglunun sıtesıne bı goz at cok yorum var bu konu hakkında

Bugün evdeydim ve zaman onca is yapmama rağmen durdu sanki. Durup durup test yaptim. 3 ovulasyon 1 HCG :D ne oldu derseni hicbirsey ... Beklemeye devam..
Ovulasyonlara bakarsak ilk ve son yaptigim regle bu kadar az kalmisken bu kadar koyu olmasi normal değil, gebelik var gibi düşündurebilir. Ama hcg tertemiz, ikinci cizgiden eser yok. Ya nasip ...
inşallah pzotıf sonuc alırsın canım gebelık testı ıcın erken adet gununde yap veya bı gun kala ınsallah 2 cızgıyı gorur ve saglıcakla alırsın bebegını kucagına amınnn ecmainnn

Off kizlar her tarafim dökülüyor. Sirtim belin bacaklarim batiyor resmen. Grip olacakmis gibi. İnşallah yaniliyorumdur..

Off kizlar her tarafim dökülüyor. Sirtim belin bacaklarim batiyor resmen. Grip olacakmis gibi. İnşallah yaniliyorumdur..
Canım çok yorma kendini dinlenmeye çalış inşallah bebeğin tutunma evresindedir hayırlı haberlerini beklîyorum kendini dinlememk için elinden geleni yap canım bu însanı daha çok yoruyor .

Canım benim hcg nin çift çıkması adetin geçtikten sonra olur hiç umudunu kaybetme test yapmamanı tavsiye ederim kafana takmamaya çalış başka şeylere odaklan bebişin seninle inşallah umudunu kaybetme :)dualarım seninle :)

gunaydin canim. insAlla gripten.degildir asilama.tutuyordur. ;) hcg icin de gununun gecmesini.bekle.bence hic test falan yapma .. takipteyim seni.. dualarimdasin.. ;)

gunaydin kizlar... ;)
kendimi.umutsuz vaka gibi hissediyorum..
bu ayda olmadi hissediyorum.. ne test yapasim.nede.bidaha doktora gidesim var bilmiyorum ne yapacagim .. adet gunlerimde.yaklasti ya iyice gergin vede depresifim... ne olacak boyle bilmiom...

bulutefe senin ocakta tupbebege baslayacagia cok.sevindim.. gelismeleri.yazrsin surda ocaga bir ay var.. ve tup bebektw olma sansin cok yuksek.. yaptirirken saglam biyerde yaptirin ama bu onemli..

Back
X